Y

Yarbay
20 Kasım 2001
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
120 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
8 yıl
SONAX Car care çok amaçlı temizleyeici
Adet 10 TL. İstanbul içi mesai saatlerinde Şişli Bomonti den, akşam 17.30 sonrası Çapa şehremini civarından elden teslim alabilirsiniz. Kargo alıcıdan olmak üzere kargo ile gönderilir. 50 adet vardır.


Otomobil, ev ve ofis kullanımları için uygundur.
Kumaş, deri, halı, döşeme ve plastik yüzeyler için etkili bir temizleyicidir.
Araç içinde koltuklar, kapı içleri, torpido, tavan ve taban halısı, bagaj içi gibi bölgelerde kullanılabilir.
Sonax araç içi temizleyici, plastik yüzeylerin aksamlarındaki inatçı kir ve lekeleri, lake dolap yüzeylerindeki inatçı kir ve lekeleri, malzemenin dokusuna ve rengine zarar vermeden mükemmel temizler.
Yeni nesil çok fonksiyonel bir üründür.
Kullanıldığı bölgelerde etkin temizlik sağlar, hoş bir koku verir.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Yasin Doğan
0555 300 46 98
Y
8 yıl
Kokusuz Havuzlu Paspas Önerisi
Merhaba,

Astra J 2015 Sedan için hem bagaj hemde paspas olarak koku yapmayan kauçuk paspas takımı almak istiyorum. Kullandığınız ve tavsiye edeceğiniz marka varımdır? Önerebilir misiniz?
Y
9 yıl
Double Horse 9074 sorun ve tavsiye
Selamlar

İlk okul 2 ye geçen yeğenime bizim kontrolümüzde oynaması için helikopter sözü vermiştik ve hepsiburada.com dan indirimle satın aldım. Kullanma kılavuzundaki talimatları uygulamama rağmen bir türlü ürün havalanmadı. Cihazı elimle tutarak hızını arttırdığım zaman kendisini yere bastırdığını hissediyorum hissediyorum. Yarın ürünü iade edeceğim. Bunun yerine ne tavsiye edersiniz?
Y
9 yıl
Bosch Divar 3000/5000 cihazı kullanan var mı?
Selamlar,

Bosch Divar 3000 cihazının firmware'ini bazı sorunlar yüzünden sorunsuzca son versiyon olan DVR.V2.2.1.R.20150326.bin upgrade ettim. Ancak update sonrası Web veya Cihaz üzerinden Admin kullanıcısı ile giriş yapamıyorum. Daha önce böyle bir sorun ile karşılaşan oldu mu? Sürüm notlarını vs.. her yeri okudum ancak çözemedim. Konu le ilgili Bosch Türkiye'den destek istedim ve yurt dışına ticket açtılar. Belki aynı sorun ile karşılaşıp da çözmüş olan var ise yardımcı olabilir.

Teşekkürler,
Y
9 yıl
Xperia Z4 Sony nin son akıllı telefonu olabilir.
Kaynak:http://www.forbes.com/sites/ewanspence/2015/02/18/sonys-smartphone-surrender-abandoning-the-xperia/

Reuters reports the simple statement of CEO Kazuo Hirai: “[Sony] would no longer pursue sales growth in areas such as smartphones…’
Y
11 yıl
Turkcell\u0027in bu kampanyasi fena tutar..
Y
11 yıl
Samsung\u0027dan Ericsson\u0027a darbe!
Güney Koreli Samsung patent davalarında bu kez İsveç merkezli Ericsson'u hedef aldı. Apple'a karşı 5 Avrupa Birliği ülkesinde açtığı patent davalarını geri çeken Güney Koreli şirket aralarında cep telefonu ve tabletlerin de bulunduğu bazı Ericsonn ürünlerinin ABD'de satışının yasaklanması talep etti.

'7 PATENTİ İHLAL ETTİ'
Ericsson'u ABD Uluslararası Ticaret Komisyonu'na şikayet eden Samsung, rakibinin bazı ürünlerini ABD'ye ithalatının ve bu ülkede satışının yasaklanmasını istedi. Samsung, telekom ekipmanları üreticisi olan İsveç merkezli Ericsson'un 7 patentini ihlal ettiğini savundu . Ericsson da Samsung'u patent ihlalleri nedeniyle ABD Uluslarası Ticaret Komisyonu'na şikayet etmişti.

Kaynak: http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/806668-samsungdan-ericssona-darbe


Gezerken gördüm paylaşayım dedim.
Y
11 yıl
Faturasızdan Faturalıya geçmeye değer mi ?
Ben şu an Faturasız yıkılan paket kullanıyorum. Avea içi 1000 dk + her yöne 1000 Sms + 1gb internetim var.

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/FaturaliyaTransfer

+10 TL interneti ile birlikte Sizce bu pakete geçmeye değer mi ? Heryöne olan kısmını şirket telefonu ile de halledebiliyorum. Ancak 1 Gb internetim çabuk bitiyor. Sanırım biraz sınırsız interneti için istiyorum. Ancak taahhüt bitince ne kadar ödeyeceğimi anlayamadım. Öneri ve fikirlerinizi bekliyorum.
Y
11 yıl
Wamp + Wordpress Sorunu
Merhaba,

Local’de kurulu Windows Xp üzerinde wamp ile wordpress 3.4.2 sürümü +mysql ve ubuntu ile bigbluebutton eklentisi kullanıyorum. WordPress ayarlarından üstkısım görselini değitirip kendi istediğim resmi yüklediğimde işlem sorunsuz tamamlanıyor. Ancak şöyle bir sorunum mevcut. Twentyten teması ile siteyi yayınladıktan sonra, üst kısım görseline sağ tıklayıp özelliklerine geldiğimde resim bulunduğu wordpress in kurulu olduğu makinanın local ip adresini görebiliyorum. Ancak kendi built-in görsellerden birini seçtiğimde normal şekilde dış ip gözükmektedir. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim ? Farklı bir yöntem ile üst kısım görselini değiştirebilirmiyim ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Y
12 yıl
3G Entegre Netbook yok mu ?
Merhaba Arkadaşlar,

Uzun süredir bir çok firma ile görüştüm 3G entegre netbook bulamadım. Bilmediğim bir yerde bilmediğim bir markanın ürünü olabilir. Tavsiyeniz olurmu şurda var bu model diye ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.