F

Çavuş
05 Haziran 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
18 yıl
Actigim portlar kendi kendine kapaniyor ?
Selamlar. Ben Airties RT210 kullaniyorum, ve 1-2 hafta once 1024'e gectim herkes gibi. Sanrim sorun 1024'e gectikten sonra olmaya basladi tam bilmiyorum ama portlarla ilgili garip bir sorun var. Emule'u kullanmak icin dogal olarak 4662 portunu aciyorum, sonra server'a sorunsuz baglaniyorum. Asagi yukari 1 gun sonra downloadlarin tamamen durdugunu goruyorum, ayni server'a yeniden baglanayim diyorum belki duzelir diye ama az once bagli olan server'a yeniden baglanamiyor ve 4662 portlarini acin diyor. Halbuki portlar hala acik gorunuyor. Bu olay anca modemi kapatip acinca duzeliyor. Acaba bununla ilgili bir fikriniz var mi ?
F
18 yıl
Ipod ses kalitesi ve kulaklik
Selam arkada$lar. Ben yakin zamanda Ipod 30 gb almak istiyorum yalniz duyduklarima gore ses kalitesi cok kotuymu$. Gercektende abartildigi kadar var mi bu kalite du$uklugu ? Benim dinleyecegim $arkilar metal $arkilari oldugu icin kalite biraz onemli. Bu acigi kulaklikla kapatabilir miyim bi yere kadar ? Peki IPOD icin uygun yuksek kaliteli nasil bir kulaklik onerirsiniz ?

Lutfen Zen Touch al gibi gereksiz mesajlar yazmayin ikisinide kullandim, Zen Touch'in kullani$i cok kotu kesinlike IPOD'un yanina yakla$amaz, yani Zen Touch almayi du$unmuyorum..
F
19 yıl
Emule\u0027yi açınca garip şeyler oluyor
Arkadaşlar çok garip bir sorun oluştu bilgisayarda. İnternete bağlandıktan sonra eğer Emuleye bağlanırsam hiçbir internet sitesine giremiyorum, emule de adam gibi çalışmıyor source ları bulamıyor öyle internet kalıyor. Ama internete bağlandıktan sonra emule hiç açmazsam sitelerde sorun olmuyor msn'e falan rahatça giriyorum.. 1 saat önceye kadar yoktu böyle bir problem daha yeni başladı. Anlamadım gitti..
F
19 yıl
v3 nasıl birşey?
reklamarını gördüm tvde çok tatlı görünüyor siyah rengi..burada hiç konuşan yok bu teli? fiyatı ne kadar ortama bunun?
F
19 yıl
sx1 hakkında birkaç soru
forumda baktımda yarınızın sx1'i var gerçen güzel tel sanırım..alabilirim belki ama bikaç kısa sorum olacak yardım ederseniz sevinirim..

-işletim sistemi symbian mı? ngage oyunları çalışıormu?

-resim çekme kalitesi nasıl? sınırsız video çekebiliyormu? yada yapan progrmı varmı ?(sorunsuz ama 3660'da yok mesela)

-mmc'nin ynında sd card destekliyor mu?

-6600'a göre ne artısı veya ne eksisi var?

-bu saatten sonra almak mantıklımı?
F
19 yıl
kapakli telefon tavsiyeler
zamaninda birkac tane nokia kullandim ama cok baydilar gercektem.bu yuzden kapakli[yada katlanan samsung stili] bir telefon ariyorum..kamerasi kaliteli olsun istiyorum..su iki teli buldum .. e720 ve d500..bunlarin ne farki var..tavsiyelerinide bekliyorum..java destekli olursa iyi olur..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.