H

Çavuş
29 Ekim 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
41 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
10 yıl
Hangisini satın almalıyım? LG47LA620S vs. PHILIPS 46PFL4908K/12
Herkese hayırlı günler dilerim. Bütçem doğrultusunda yaptığım araştırma sonucunda 46'' inc lik bu iki model arasında kalmış durumdayım. Bilgi sahibi arkadaşlarımız satın alma sürecinde beni yönlendirirse çok memnun kalırım. Linklerini de aşağıda paylaşıyorum. Saygılarımla.

http://www.teknosa.com/urunler/110015095/philips-46pfl4908k12-dvb-s-fhd-smart-3d-led-lcd-tv

https://www.carrefour.com.tr/reyon-detay#katalog-urunleri/elektronik/lg-47la620s-3d-led-televizyon
H
11 yıl
Whited00r kurulumu sonrası geri yükleme sorunu
Öncelikle iyi günler..

Arkadaşlar mevcut sorunla bu sabah karşılaştım. 3.1.3 yüklü pasaport kayıtlı bir 2G var. whited00r yazılımını itunes ile yüklerken 1064 hatası aldım. Sonrasında cihaz itunes a bağlanın ekranı gösteriyor. Dışarıdan gelen aramalar haricinde telefon çalışmıyor. DFU modda geri yükleme yaptım fakat sorunu bir türlü çözemedim. Bilgili arkadaşlarımız yardımcı olursa minnettar kalırım...
H
12 yıl
(YARDIM!)Wireless bağlantılı laptopa ethernet ile bağlanmak.
İyi forumlar arkadaşlar. Bir konuda yardımınızı bekliyorum. Ben komşum ile ortak internet kullanıyorum. Ancak masaüstü bilgisayarım ile internete giremediğim için ethernet kablosu aldım. Fakat bir türlü tanımlanamayan ağ sorunundan kurtulamadım. Gelişigüzel kurcalarken bir ara internete girdim fakat laptop kapanınca birdaha da bağlanamadm. IP otomatik olarak seçili, dosya paylaşımı açık, güvenlik duvarları ayarları ise kapalı durumda. Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. İyi akşamlar. :)
H
15 yıl
Z-5500 Yardım
Selam arkadaşlar. Bir konuda acil görüşlerinize ihtiyacım var. Ben 13 Ekim 2008 tarihinde Z-5500 aldım.Ses kartım da creative audigy value.Ses kartımın 2.5 yıllık olmasından mı kaynaklanıyor bilmem fakat masaüstünde ara sıra çatır çutur sesler geliyor. Az önce Test Driver Unlimited oyununu oynarken daha önce olduğu gibi arka hoparlörlerden ses kesildi oyunu birdaha açtığımda düzeldi. Sistemimi son çare olarak arkadaşa verdim. Arkadaşım birkaç günlük kullanım süresi boyunca hiçbir anormallikle karşılaşmadığını söyledi.Sizce sorun ses kartındanmı kaynaklanıyor? Yoksa control panelindemi bir problem var. Görüş ve yardımlarınızı bekliyorum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.