M

Yarbay
13 Eylül 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
20 üye
357469 Gün Cezalı
356363 gün 12 s. 37 dk.
Gönderiler Hakkında
M
3 yıl
Erdoğan\u0027ın söylediklerini K.K. söylemiş gibi yapıyorlar. Dönekler harika
Sokak röportajında, Dün Erdoğan'ın "Yüzümüzü Avrupa'ya dönmeliyiz" sözünü önce K.K. söylemiş gibi yapıyorlar. Sonra da Erdoğan söylemiş diyorlar. İkiyüzlülük ve dönekliğin kitabını yazıyorlar.

Videoyu izlemek için tıklayınız
M
3 yıl
İmamoğlu\u0027nun yeni bir yalanı ortaya çıktı. Çok fena mos oldu
Koşarak geldiyseniz, boşuna heveslenmeyin

AKP'li üye: Gürpınar Kimya, ilçe belediye başkanı olduğu Beylikdüzü'ndeki bir endüstri meslek lisesidir. Ben eminim Ekrem Bey oraya hiç gitmemiştir hayatında.

İmamoğlu: Oranın kütüphanesini şahsen ben yaptım.








M
4 yıl
Amazon Prime Video ortak kullanım konusu
Gördüğüm kadarıyla burada bir konu oluşturulmamış. 5 kişi ortak kullanabiliyor ve aylık 6€ şeklinde ödeme yapılıyor. Bunu belli bir rakam olarak hesaplayıp, 6. ayda döviz kurundaki dalgalanmalardan dolayı, artı eksi şeklinde hesaplaşabiliriz. 6 aylık paylaşım uygun olur diye düşünüyorum.

Güncelleme: Henüz bizde geçerli değilmiş.
M
4 yıl
Android cihazınıza APK atmak için kolay bir yol
Yeni kullanıcılar genelde burada zorlanıyorlar. Çektiğim APKları nasıl atayım diye soruyorlar. En bilindik yöntem USB'ye kopyalayıp, cihaza takmak. Bilgisayardan indirdiğiniz APKları bilgisayar başından kalkmadan atmanın yolu var. Hem de çok kolay.

-Öncelikle cihazınıza X-plore File Manager kurun. X-plore yazdığınızda ilk çıkan olacaktır. Buyrun linki
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lonelycatgames.Xplore&hl=tr

-Sonrasında X-plore açıyoruz ve sağda Wifi dosya paylaşımı var. Buna basıp, Wifi sunucusunu aktif ediyoruz. Sizehttp://192.168.x.x:1111 gibi bir adres veriyor. Bunu web tarayıcınıza yazdığınızda, artık cihaza kopyalamaya hazırsınız. Ben download klasörüne kopyalıyorum. Sonrasında üzerine gelip kliklediğinizde, APK kuruluyor. Bu kadar basit. Tabi sadece APK ile de sınırlı değilsiniz. Herhangi bir dosyayı kopyalayabilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
M
4 yıl
Arçelik DGK 20 HK E05 Hatası
Arkadaşlar kombiyle ilgili sorunum var. Yazın bu hatayı 1-2 haftada bir almama rağmen, kışın kalorifer çalışmaya başlayınca çok sık almaya başladım. E05 hatasına baktığımda:

quote:

E05 Arıza Kodu Çıkış suyu sensör arızası.
Çözüm Kalorifer çıkış suyu sensöründe sorun olabileceğini bildirir. Bu arıza durumunda kalorifer sensörü arızalı olabilir, sensör boruları nem yapmış olabilir ya da sensör bağlantılarında bir sorun olabilir. Arıza ancak yerinde teşhis edilerek çözümlenebilir. Bu yüzden önerimiz uzman yardımı almanızdır.


karşıma çıkıyor. Sorunu kısaca şöyle açıklayayım; Sıcak su ve kalorifer açıkken, banyo yaptığımızda, 1-2 banyodan sonra cihaz arıza durumuna geçip, E05 hatası veriyor. Şalteri indirip, soldaki sıcak su vanasını ingiliz anahtarı konumuna getirip, kalorifer vanasını da off/reset konumuna getirip açıyorum ve hata devam ediyor. 10-15 dk komple kapatıp bekliyorum, ondan sonra açtığımda düzeliyor ancak sıcak su kullandığımızda bir süre sonra yine aynı hatayı alıyoruz. Ben de şu anda sıcak suyu kapadım, sadece kaloriferi açtım ve bu şekil sorun vermiyor. Sanki sıcak su açıkken bir şey çok ısınıyor ve soğuması gerekiyor. Soruna bakınca NTC değiştirmek gerektiği gözüküyor. Arçelik servisinden usta geldi, fanı temizledi ve yağladı. Proastat'a giden kabloyu temizledi ve birkaç gün düzgün çalıştı ve sorun yine başgösterdi. Yarın usta gelip NTC'yi değiştirecek, sadece parça ücretini alacak. Bu arada adam uğraştı etti ve 75 lira para aldı. Yani kazıklanma gibi bir durum söz konusu değil. Konuyla ilgili bilgisi olan ve kesin çözüme kavuşmuş arkadaşlardan bilgilerini paylaşmalarını rica ediyorum.
M
6 yıl
Netmaster CBW-383ZN kilitleniyor, arayüze ulaşılamıyor.
Sanırım ilk çıktığı zamanlarda almıştım, 3 yıl olmuştur. Son 1 ay bu sorun baş gösterdi. Modem kilitleniyor, ışıklar donup kalıyor. Arayüze de girilemiyor. Bu sorun hem kablolu hem de kablosuzda var. Modemi kapatıp açınca sorun düzeliyor. Sorun ip kopması değil. Sorun cihazın donması ve öyle kalması.

Elektronik cihazdır sorun olur ancak Netmaster'ın çözümünü beğenmedim. Adamları aradım, teknik servis böyle bir sorunla şimdiye kadar hiç karşılaşmadıklarını söyledi. 3 yılda böyle bir sorun olmadı ve sadece bende oldu öyle mi? Bir de üzerine 29$+KDV istediler tamir için. Gidiş geliş kargo+ 29$+KDV+ 15 güne kadar bekleyeceğim ve bana 200 lira maliyet çıkaracaklar. O da yaparlarsa. Yaptık diyip geri yollama ihtimali de var.

Şimdi Netmaster'a sorum var:

-29$+KDV nedir? 200 lira servis ücretini neden istiyorsunuz ve neden dolar ile istiyorsunuz?
-Bu sorun hiç çıkmadı diyen teknik servisiniz bu yalanı nasıl söyleyebiliyor?

Bana telefon numarası verip bir yere yönlendirmeyin. Zaten gereken konuşmayı yaptım.
M
8 yıl
silinebilir
...
M
8 yıl
TRITTON Kama Stereo kulaklık tavsiye eder misiniz?
http://www.amazon.com/gp/product/B00HKCKA0G?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=ATVPDKIKX0DER

Arkadaşlar normalde Logitech Z5500 ile kullanıyorum ancak gece bu kulaklığı kullanmayı düşünüyorum. Fiyat/performans olarak tavsiye eder misiniz ? 80 dolar civarı vermek istemiyorum yoksa PS4 Wireless headset de var biliyorum.
M
9 yıl
The Crew PS4 kablonet ile oynamakta sorun var mi?
Bir arkadasimin adina soruyorum, the crew ile ilgili ttnet ile ilgili sorun varmis, kendisi kablonet kullaniyor. Aranizda bu oyunu oynayanlar varsa, yasanacak bir sorun olup olmadigini soruyorum. Bilgisi olan, cevap verirse, sevinirim.
M
9 yıl
Musicbox, sifir kurulumda muzikleri geri getirme
Genellikle jailbreak kisminda bu soru arada soruluyor, musicboxtan onlarca, yuzlerce sarki cektim, cihazimi sifirladim ve musicbox yeniden kuruldugunda, sarkilari yerine koymama ragmen, sarkilar listede cikmiyor. Ben de musicbox kullaniyorum ancak benim butun muziklerimi cihaza itunes uzerinden attigimdan, bu olaya pek gereksinim duymamistim. Forumdaki arkadaslarin isine yarayabilir diye ufak bir arama yaptim ve cektigimiz muziklerin liste halinde bulundugu dosyanin yerini paylasiyorum.

Cihazi sifirlamadan once, var > mobile > library kismindan butun sarkilari yedekleyin.

Yedeklememiz gereken dosya com.peroon.musicbox.plist dosyasi Bu dosyayi ifile uzerinden soldaki menude preferences kisminda bulabilirsiniz. Dosyayi acarsaniz ne demek istedigimi anlayacaksiniz.

Umarim birimize faydasi olur.


Ekleme: Deneme sansim olmadi, %100 olur diye soylemiyorum, hazir deneyecek olursa, sonucu paylasirsa sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.