O

Yüzbaşı
15 Eylül 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
50 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
6 yıl
Bir küçük \u0027Synthwave\u0027 meselesi
silinebilir.
O
9 yıl
beyler şu tarzda bildiğiniz şark var mı?
tür olarak ne sayılıyor bilmiyorum sanıyorum r&b tarzı. tam bu ayarda bildiğiniz güzel şarkılar varsa konu altına atabilir misiniz?

Jason Derulo "Stupid Love" https://www.youtube.com/watch?v=8Ap7aJsfaXQ
Faydee Ft Lazy J - Laugh Till You Cryhttps://www.youtube.com/watch?v=eaTawbEn_d4
O
9 yıl
Elektronik müzik yapımı ile uğraşan var mı gelin iki muhabbet edek
silnsin...
O
9 yıl
Omzu çıkık olan var mı?
Geçen sene denizde kulaç atarken omzum çıktı ani bir hareketle yerine oturttum. Daha sonraları bu durum tekrarlamaya başladı. Basketbol oynarken, kulaç atarken, yüzüstü yatarken elimi yastığın altına koyduğum anlarda bile bu durumu yaşıyorum. Bunun tedavi süreci nasıldır tecrübesi olan arkadaşlar bi aydınlatırlarsa beni.
O
10 yıl
yurtdışı samsung note 1 rom yükleme hakkında sorum var
telefon yurtdışından geldi fakat kaydı falan her şeyi tamam. şöyle bir sıkıntı var telefonda türkçe dil yok. telefoncular 30-40 tl istiyorlar bunun için. sorduklarımda rom yüklemiceklermiş başka bir paket yükleyeceklermiş. ben kendim rom atsam türkçe paketi gelir mi ya da önerinileriniz var mı?
O
10 yıl
beyler r10 üyeliği olan var mı?
merhaba beyler, r10 davetiyesi gerekiyor yardımcı olabilecek biri var mı aranızda?
O
11 yıl
Dubstep parça önerebilecek olan var mı?
Evet arkadaşlar, melodik dubstep de olabilir sözlü de olabilir. Favori parçalarınız varsa alayım
O
11 yıl
Ekran kartını okumuyor? Ati Mobility Radeon hd5400
Windows 8 yüklemiştim. Daha sonra windows 7'ye dönüş yaptım fakat şimdi ekran kartı sürücüsünü yüklediğimde, ekran kartı görünmüyor. Yani vga modda çalışmaya devam ediyor. Aygıt yöneticisinden baktığım zaman Ati Mobility Radeon HD 5400 SERİES diye yazıyor fakat ati'nin sitesinden Radeon HD 5xxx yazılımını indirip kurunca, ekran kartıyla uyum sağlamıyor
O
11 yıl
Düşük internet hızı sorunu (Başka pcden bağlanınca hızlı)
Merhaba arkadaşlar. Windows 8 kurduktan sonra internetimde yavaşlama olduğunu farkettim. Yani speedtest'den baktığımda 0.28mbps olarak veriyor downloadı, ama aynı modemden başka bilgisayardan speedtest yapınca 2.00mbps sonucu çıkıyor. Sorun nerede olabilir?
O
11 yıl
xperia sola cm9 şarj sıkıntısı yaşayan var mı?
cm9 rom yükledim. rom yükledikten sonra batarya kalibrasyonunu da yaptım. ilk gün sıkıntı yoktu, gece yatmadan önce şarjım %100dü sabah uyandığımda %96 olarak buldum bu normal. ama ertesi gün gece yine %100de yattım sabah uyandığımda %78deydi telefon. bugün tekrar batarya kalibrasyonu yaptım fakat pek de bi şey değişmedi gibi.

anladığım kadarıyla telefon %100'den %70'e kadar çok hızlı düşüyor, geri kalanı ise yavaş yavaş. örneğin %60'dan sonra şarj daha dayanıklı oluyor gibi geldi bana. ama telefonu tam şarj ettiğim zaman %100'den %99'a düşmesi 1-2 dakika içerisinde oluyor. burada bi sıkıntı yokmu sizce de?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.