E

Yüzbaşı
08 Eylül 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
119 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
8 yıl
İski sayacımı sökmüş, yardım!
Beyler selamlar,

Uzun zamandır yazmıyordum, herkes iyidir umarım.

Ev arkadaşımın su faturalarını aksatmasından dolayı iski bir süre önce suyumuzu kesmeye çalışmış, vananın başı yalama olduğundan suyu kesemeden vanayı mühürleyip gitmiş. Tabi su normal olarak akmaya devam ettiğinden ben mevzuyu farkedemedim.

Dün de yine gelmişler, hala borçlu göründüğümüzden sayacı söküp gitmişler.

Yapanınız vardır illaki, elektriği kestiklerinde borcu ödedikten sonra onların gelip açmasını beklemeden kendim açıyordum.

Su için tesisatçıya bunu yaptırsam geçici olarak nasıl olur? Borcu ödedikten sonra sayacı geri taktırma prosedürü nasıl yürüyor?

Şimdiden teşekkürler.
E
9 yıl
HP DV8 1149 Ekran Tamiri Hk.
Ustadlar merhabalar,

Baslikta belirttigim cihazimizin ekrani catladi. Degisim sart gorunuyor. Bir tamircinin dedigine gore bu ekran led degil florasan aydinlatmaliymis. Bu tip ekrani icime sinerek degistirtebilecegim Ist/Avr yakasinda servis onerebilir misiniz?

Saygilar, iyi forumlar.
E
10 yıl
Mondial 150 MR Vulture Hakkında
Beyler selamlar,

Motor sevdası sene başından beri beynimi sürekli kurcalıyordu. En sonunda ekonomiyi bi düzene sokup somut adımlar atacak seviyeye geldim.

Motor olarak başlıkta belirttiğim modeli beğendim. Bundan önce yaklaşık 18.000 km kadar cub tecrübem var. Genel olarak güvenli sürmeye çalışan biriyim. Fazla hızda vs gözüm yok. Ev iş arası 6 kmlik bir parkurda kullanacağım genel olarak. Hal böyle olunca Vulture tam aradığım araç gibi geldi.

Var mıdır aranızda kullanan, ya da hakkında birşeyler söyleyebilecek olan? Forumlarda çok okudum ama DH'nin yeri bu konuda bile başka benim için


Ayrıca, her ne kadar bunu itiraf etmek zor olsa da A2 ehliyetim henüz yok. Anadolu'da efendi süren kasklı adama hiçbir polis bir şey demiyor.

B ehliyetimin üzerine yarın başvursam en yakın ne zaman A2 ehliyetim elimde olur?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
E
10 yıl
Büyük Beden Kask
Selamlar arkadaşlar,

Onumuzdeki ay motor almayı planlıyorum. Maaş almaya başlayalı henüz çok olmadı, yaklaşık 2 yıldır motor kullanmadım paslanmışımdır vs sebeplerden Mondial MR 150 Vulture almaya karar verdim. Verdim vermesine ama azıcık etine dolgun olduğumdan (çaktırmayın :P) ekipman konusunda sıkıntı yaşıyorum. En büyük problemim de kasklarda. LS2'nin modellerine baktım ama 63-64 cm olarak belirtilen xxl modelleri bile takıp çıkarırken kulaklarımı rahatsız etti. Keza yanaklardan da baskı söz konusu.

Var mıdır TR'den alabileceğimiz büyük beden kask? Yurtdışı (özellikle ABD) sitelerinde bolca seçenek mevcut ama benim kaska ayırabildiğim bütçeyi neredeyse 3e katlıyor fiyatlar.

Bulduğum örnekler:

http://hjchelmets.com/hjca/cl17_mission
http://www.amazon.com/dp/B004Y4KGQG?


Tekeriniz düz bassın.

Saygılarımla
E
10 yıl
Avrasya Motosiklet Fuarı 2014
Arkadaşlar selamlar,

Fuar ile ilgili genel bilgiler şu şekilde;

Fuar adı: Eurasia Moto Bike Expo

ZİYARET SAATLERİ
27 Şubat Perşembe: 13:00 - 20:00
28 Şubat Cuma: 10:00 - 20:00
1 Mart Cumartesi: 10:00 - 20:00
2 Mart Pazar: 10:00 - 19:00
Konusu: Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı
Tarihi: 27 Şubat – 02 Mart 2014
Fuar alanı: İstanbul Fuar Merkezi / SALON 9 - 10 - 11
http://www.motobike.com.tr/

Biletler ile ilgili:

Motor Bike ve Motoron dergisi haftaiçi için 2 kişilik davetiye veriyor. Aynı davetiye ile haftasonuna %50 indirimli girmek mümkün. Motoron'un verdiğinin 2 kişilik olduğundan emin değilim ama. Motoron dergisini BU linkten satın alabilirsiniz.

Fuarda bankalar da oluyor mu? Orada kafama yatan bir motor olursa -daha önce araştırdıklarımdan- kredi çekip alabilirim oracıkta. Hiçbir şey almasam ekipman alacağım zaten, kararlıyım

Var mıdır başka gidecek olan? Belki bi buluşma bile ayarlayabiliriz organize olursak.

İyi forumlar :)
E
10 yıl
Provizyon istemeyen araç kiralama firması?
Beyler merhaba,

Araç kiralamam gerek. Kredi kartım var ama öğrenciliğimden kalma, limiti düşük bir kart. Firmaların istediği provizyon tutarlarını karşılamaz yani.

Var mıdır illa da provizyon diye tutturmayan bir kiralama firması? Kurumsal olması şart ama. Senet sepet uğraşıp başımızı ağrıtmayalım yok yere.

Herkese iyi forumlar.

Admin kardeşler, otomobil kısmında ilgili başlığa yazdım ancak ses seda yok. İzin verin cevabımı alayım sonra dilediğiniz gibi taşıyın konuyu.
E
10 yıl
Gececiler için çaldım: Ben de Özledim - Dağılma
Beyler iyi geceler herkese

Malum Ben de Özledim başladı geçen hafta. Bu akşam youtube'a "ben de özledim soundtrack" yazma gibi bi gaflette bulundum. Akşamdan beri kafamda sürekli "dağılma" çalıyor. Şimdi de ders çalışıyordum, kalkıp bi zehrimi atayım dedim, sizin için kaydettim. İnşallah çuvallamamışımdır. Telefonla olduğu kadar

Benim kayıt

https://soundcloud.com/mertcanyilmaz/dagilma1

Orijinali

Videoyu izlemek için tıklayınız
E
11 yıl
Borcunu ödediğim elektrik için sayacın mührünü kırsam ne olur?
Beyler merhaba

Sabahtan elektrigimizi kesmişler. Gittim odedim borcu. Ama hala elektriği açmakiiçin birileri gelmedi. Mührü kirip kendim elektriği kendim acsam problem olur mu? Sözde saat 10a kadar calisan ekipler var ama hala ses yok.

Borcu olmayan sayacin muhrunu korsan beni afaroz ederler mi ağalar?
E
11 yıl
Kimi sevdiysek gitti
< Resime gitmek için tıklayın >

Bugün çok kandırılmış hissettim kendimi. Aslolan GS diyen, benim sözleşmem ömürlük diyen; o böyle dedikçe günden güne babam katına çıkardığım adam ona en çok yakışan yerden gitti, gönderdiler.

Belki hakikaten gönderildi, belki de egolarına yenik düşüp gönderilmek için çabaladı. Sonuç olarak kandırıldık.
Ya "başkanlığım süresince FT ile çalışacağım" diyen ya da "benim GS ile sözleşmem ömürlük, göndermeye çalışsalar da direnirim merak etmeyin" diyen adam kandırdı bizi.

Sizi bilmem ama ben hocayı çok severdim. Bizi "kandırdıysa" bile onun böyle gönderilişi beni derinden üzdü. Akşamdan beri kendimi toplayamadım, uyuyamadım.

Kafam dağınıkken yaptığım kolajı sizle paylaşmak istedim. Bölümdeki ilk mesajım. Yarattığım kirlilik için peşinen özür dilerim.


Ölüm yıldönümünde, büyük usta Neşet Ertaş'ın ruhuna hürmetle...
E
11 yıl
Çizim - Grafik Tasarım amaçlı profesyonel sistem tavsiyesi
Üstadlar merhaba,

Bir arkadaşım sistem konusunda benden yardım istedi. Günlük kullanım için olsa hemen bir set hazırlardım ama bu sefer iş başka. Arkadaşım iç mimarlık öğrencisi. Yani aydınlatmalardı mobilyalardı derken 3D Max'ın en kastıran renderlarını alacak. Bu konuda kendine güveniyor, programı sonuna kadar sömüreceğini söylüyor.

2000'e kapatma ihtimalimiz varsa süper olur, kendimi çok zorlarsam 3000e çıkabilirim diyor. Bu fiyata monitör de dahil olacak.


16 GB Ram ve Quadro 4000 kelimeleri kulağına çalınmış. Ben de bu yönde bir sistem hazırladım ama fiyat aldı başını gitti.

< Resime gitmek için tıklayın >


Bu sistemden ne kısılır, neresi eksiktir söyleyebilir misiniz? Arkadaşın hesabına göre en fazla 2500 e gelmesi gerekiyor ki monitöre para kalsın.

Ayrıca 2. el bu set ne kadara bulunabilir?


Cevaplarınız için peşinen teşekkürler, iyi forumlar.
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.