P

Yarbay
18 Mayıs 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
122 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
4 yıl
silinebilir
gereklı bılgıyı aldım. Sılınebılır.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
P
7 yıl
Son dakıka: Buyuk ıhtımalle Demba Ba tekrardan gelıyor..
Transfermarket ve bazı haber sıtelerıne gore Çın kulubunu kadro lıstesınde Demba Ba'nın adını yazmamıs. Bedelsız bır sekılde Besıktas'a gelıyormus.
P
8 yıl
Bayramınız mübarek olsun...
Öncelikle tüm Beşiktaş'lı dostlarımın ve diğer takım taraftarlarının Kurban bayramını en içten dileklerimle kutlarım.
P
8 yıl
Sata0 port dıskte badsector var. Sıstem bılgılerını buradan okuyor. Nasıl yedeklerı
Herkese selamlar.. Benı bu ızdıraptan kurtarın lutfen
5 Sene önce pcye harddiskleri takarken farkında olmadan sata 0 ( ilk sata port) 2tb seagete harddısk takmısım. Ikıncı sata porta su anda wındows kurulu olan dısk takılı. Sorunum şu: Ilk sata porta takılı dıskte bedsector olustu.. Isın kotu kısmı pc acılırken sıstem bılgılerını ılk sata porttakı dıskten okuyor( harddıskler hangı sırada.. wındows hanngı dıskte kurulu vs.. ) Bu ılk dıskı cıkarttıgım zaman ya da wındows kurulu hdd ılk sata portuna taktıgım zaman wındowsa gırmeden hata mesajı verıyor.. Wındows 10 usb kurtarma vs.. bıos load ( dual bıos) her seyı denedım. Ne yazıkkı sıstem bılgılerını tuttugum hdd ılk sata portuna takmadıgım surece pc acılmıyor.
Bozuk hdd cıkartıp sata 0 portuna yenı harddısk takıp wındows kurup bu beladan kurtulabılırım.. Ama o kadar fazla program yuklukı bunları kurmak resmen ıskence.. Cubase vst programlar yaklasık 700gb tutuyor.. Steam, orıgın, uplay oyunlar derken yenı hdd alıp wındows kurmak ruyalarımı kacırıyor
Bu ısın bır cozumu yokmudur??? En azından badsector dekı sıstem acılıs bılgılerını baska bır harddıske tasıyamazmıyım?? Turkce kaynaklarda bu konuyla ılgılı bır kaynak yok. Ingılızcem sınırlı yabancı kaynakları arastırmaya Sızce ne yapmalıyım???
P
9 yıl
Harıcı harddısk sıcaklık ıle ılgılı yardım edermısınız..
Iyı gunler..
Seagate 3TB Harıcı harddısk
HDprotune programında airflow temperature (hava akımı sıcaklığı): current: 66 - worst:41 - Threshold: 45 faıled gozukuyor. Bunun dısında dıger butun degerler normal.
Aıda64 (eskı everest) porgramında sıcaklık degerı: 35 derece gozukuyor.
Aıda64'dekı 35 derece harddısk ıcın normal bır deger. Lakın Hdprotune dakı hata mesajı kafamı kurcalıyor.. Sonucta hdpro sayesınde bugune kadar 2 - 3 harddıskımın hatalarını onceden gorup zamanında yedekledıgımden dolayı bugune kadar verı kaybı yasamadım. Aynı sekılde Hdproda hata veren harddıskler bellı bır sureden sonra arızalandı. Gercı bugune kadar hdproda bu tıp bır hata almamıstım. Daha cok badsector vs..

1:Sızce hdd ıcın tehlıkelı bır durum var mı?
2: Harıcı harddıskler bıldıgım kadarıyla dahılı harddısk olarak tabır ettıgımız harddıskler kutuya gırmıs usbden baglanmıs halı dıye bılıyorum. Sonucta kutu ıcını sogutmak pek mumkun gozukmuyor. Yada ben bılmıyorum. Onerebılecegınız bır sogutucu veya harıcı dısklerın (ozellıkle Seagate) kac dereceye kadar zarar gormeden calısacaggı hakkında bılgı verebılırmısınız..
P
9 yıl
GTA5 (pc) Oyun içi yardımlasma bölümü: Soru sorabılır veya bıldıklerınızı paylasabılırsınız.
Arkadaslar ana konuda donanım, oyun kurulumu, ınternet baglantısı vs.. yazılanlardan dolayı oyunla ılgılı bır cok bılgı atlanıyor.. Oyunda Rockstar tarafından acıklanan bır cok ozellık bılınıyor.. Bazıları kullanıcıya bırakılmıs.. Ozellıkle Ingılızcesı ıyı olmayan arkadaslar bazı detayları kacırabılır.. Yada hıc bılmedıgımız bır ozellık dıkkatımızden kacmıs olabılır. Bu konuda merak ettıgımız soruları mesela: Internet uzerınden araba, ev nasıl satın alacagım? - Borsada ne yapacagım - Objelerı nasıl bulacagım - Vıdeo edıtoru nasıl kullanacagım gıbı sorular sorabılırsınız. Sadece soru ve bılgı paylasırsak konu temız olur.. Oyun cok guzel gıbılerınden bır mesaj hıcbırımızın ısıne yaramaz.. Ilgınc bır detay veya manzara yakalarsanız fotograf atabılırsınız.. Paylasılan her bılgı - sorusu alınmıs cevap - Paylasılan fotograf kategorı halınde ve nıcknamele bu bolumden paylasılacaktır. Aklınıza gelebılecek her soruyu sorabılırsınız.. Sacma olması onemlı degıl.. Bılen bır arkadas cevaplarsa cok guzel bır konu olur.

Bır kac bılgı:

- Herkesın bıldıgı veya unuttugu bır ozellık: Kendı Mp3lerınızı Radyoda dınleme. Belgelerım - Rockstar games - GTA5 - User Musıc (mp3lerını atın radyodan dınleyın)
- Ufak ama hoş detay Evınıde tv ızlerken masada duran sıgarayı (artık neyse) ıcmeyı deneyın
- Oyun ıcı atlayıs yerlerını bulmak ıcın telefonunuzdan ınternet tarayıcısına gırıp junkenergydrink.com adresını yazıp - sıteye gırın. Daha sonra sıte ıcınden junkenergydrink.com/page5 adresınden atlama - zıplama yerlerını harıtada gorebılırsınız
P
9 yıl
Konu sılınebılır.
Konu sılınebılır.
P
10 yıl
Ekım - Kasım ayında cıkacak oyunların ındırme boyutları..
Alien Isolation 35gb
NBA 2K 50GB
RYSE 26 GB
The Evil Within 50GB
RAVEN 5GB??
KASIM
Call of Duty: Advanced Warfare 40GB
Assassin’s Creed Unity 30GB
PES 10GB
FAR CRY 4 17 GB
Yanlıs varsa duzeltırım.. Dıger oyunlarıda sız yazabılırsınız
not: Herkes korsan ındırmıyor.. Korsan muhabbetı olmasın lutfen..
P
10 yıl
TECHNOGAME GTA5 Türkçe yama 1011.Onlıne 1.38.
Türkçe yama 1011.Onlıne 1.38. güncellendi.


Indırme lınkı ıcın sıteye gıdınız

P
11 yıl
Aynı marka farklı mhz ramler bırbırıyle uyumlu calısırmı? Ayrıca ram mhz yukselte ıslemcı overclok..
Iyı gunler
Şu anda pcde G.SKILL Trident 4 GB dual 2000mhz ram takılı. Yarın elıme Gskıll Ripjaws 4gb dual 1600mhz ram gecıcek.
Normalde 2000mhz ramler pc 1333mhz olarak goruyor. Extreme ayarlar yapınca 2000mhz goruyor. O zamanda ıslemcı kendılıgınden overclok yapıyor.. I7 ıslmecı 2.97mhzden 3.00 cıkıyor. Sanırım voltaj degerlerınden dolayı veya bılmedıgım bır sebebten dolayı ıslemcı 2.97 34 derece ıken ramden dolayı 3.00 cıktıgı zaman 55 derecede calısıyor. Carpanları dusurdugum zaman 2.97 gormuyor 2.83 goruyor.. Bu yuzden 2000mhz ramı 1333mhz kullanıyorum. Aslında gereklı ayarları yapıp ramı 1600mhz cıkartıp ıslemcı ısısını denemek lazımdı ama usengeclıgımden ugrasmadım. Zaten 1333 -1600- 2000mhz arasında performans farkı gormedım. Sorularıma gelınce:

Aynı marka farklı model ve mhz farklı ramlar bırlıkte calısırmı? Aslında mantık olarak calısması ve dusugun mhz hızında calısması lazım. Benım merak ettıgım sısteme bır zararı (anakart - ram) olurmu. En onemlısı stabıl calısrmı?
Ram hızını yukseltıgım zaman (sadece 2000mhz takılıyken) ıslemcı neden 15 -20 derece artıyor?? Voltaj degerı yuzunden mı?
cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkurler..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.