.

Yarbay
28 Temmuz 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
15 üye
Görüntülenme (?)
71 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
.
5 yıl
Huawei Y6/ Huawei Y7/ Samsung Galaxy A10
Arkadaşlar babama telefon bakıyorum. Tahmin edersiniz ki Pubg'den çıkıp Fifa'ya düşecek bir telefon kullanımı olmayacak.
Uzun vadede kullanabileceği, başımızı ağrıtmayacak bir telefon bakıyorum.

Huawei Y6 2019, Huawei Y7 2018 ve Samsung Galaxy A10 arasında gidip gelmekle beraber bütçemiz maksimum 1.500 TL. Samsung al diyen Huawei aman aman uzak dur diyor, Huawei al diyen Samsung'tan çok başın ağrır diyor. Ben Iphone kullandığım için Android modellere karşı kör noktadayım. Fiyat, performans değerlendirmesine göre bana birkaç kıymetli yorum yaparsanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler. :)
.
9 yıl
İphone 6 Sarj Giriş Yerinde Sıkıntı Oluştu
Az önce başıma gelen olay. Şarjım bitmek üzereyken taktım ama sarj aletim girmedi. Başka bir tane ile daha denememe rağmen yine girmedi. Takıyorum en sonuna geldiği zaman geri atıyor. Sıkıntı sizce neden kaynaklı?

Kimi yerlerde gördüm üfleyin toz olmuştur gibi yazılar okudum ama fayda etmedi. Telefonu alırken kasko da yaptırmamıştım. Bunun maliyetini ben mi karşılayacağım?
Yarın iki tane bütünlemem varken üstüne mum dikti...

Yardımcı olursanız sevineceğim.
.
11 yıl
Fatih Terim mi Yoksa Ünal Aysal Egosu mu ?
Uğur Karakullukçu yazmış. Balık hafızalı arkadaşlar da faydalanırlarsa memnun olurum.

http://www.futbolburada.com/p/ego
.
11 yıl
i-Watch Markası ve Öneri
En başta şunu söylemem lazım, bugüne kadar hiç saat kullanmadım ve 22 yaşındayım. Yaş ilerledikçe takma gereksinimi hissettim ve ufaktan araştırıyorum. Öncelikle tavsiyelere açığım ve kriterlerim max 100 tl fiyat olması, metal kordon tarzında istemiyorum. Tabi ilk defa alacak olunca kararsızlık hakim. i-watch markasının modelleri gözüme çarptı. Nasıldır, alınabilir bir marka mıdır ? Aşağıdaki linkteki model biraz hoşuma gitti açıkçası.

http://urun.gittigidiyor.com/mucevher-saat/i-watch-55365-erkek-kol-saati-91950321#product-information

Ayrıca lidyana.com'da bir model gördüm ama markayı şöyle bir araştırayım dedim. Dedim demesine ama markayla alakalı en ufak bilgi ve yorum yok. Haliyle tereddüt yaşadım. Fikir verebilirseniz çok sevinirim.

http://www.lidyana.com/dark-blue-men-saat
.
11 yıl
Faturasızdan Faturalıya Geçiş ve Ben 5000 Sms Paketi ?
Bir kaç saat önce annemin hattını faturalı yapalım dedik. Az önce hiç seçmediğimiz ve geçiş yaparken onaylatmadığımız Ben 5000 sms paketi hattımıza tanımlandı. Nedir bunun mevzusu, boş yere kazıklanmayalım da.
.
11 yıl
Arena\u0027dan Kadıköy\u0027e Ulaşım
Haftasonu Eskişehir'den maça geliyorum. Maç bitiminde de Kadıköy'e geçme durumum var. Nasıl gidebilirim, yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Ulaşım ve Seyahat bölümüne de yazdım ama buradan daha kolay yardımcı olunur diye düşündüm.
.
11 yıl
05-06 Ocak Kuponlarım
.
12 yıl
Caps Arıyorum Yardım Lütfen
Fotoğrafta eleman ders çalışıyor gözüküyor önünde kitaplar var ama diğer yandan çekilince ders değil iddaa çalışıyor. O capsi bulabilecek biri var mı ?
Aradım bulamadım da.

Şimdiden teşekkürler.
.
12 yıl
Virtual Dj Home Kullanımı
Yeni yeni bu programı keşfetmeye çalışıyorum. Bilgisi olup bana pmden yardımcı olabilecek birileri varsa memnun olurum.
.
12 yıl
Arttırılabilir Hafıza Destekli Mp3 Player
Başlıktan anlaşılacağı üzere bu tarz mp3 player tavsiyeleriniz nelerdir ?
Marka olarak da iyi olmasını istiyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.