U

Binbaşı
19 Temmuz 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
252 (Bu ay: 5)
Gönderiler Hakkında
U
geçen yıl
Yeni Nissan QASHQAI e-POWER - Ana Konu
< Resime gitmek için tıklayın >
Nissan QASHQAI e-POWER, dışarıdan şarj etmeye gerek kalmadan %100 elektrikli bir sürüş deneyimi sunuyor

Nissan, 2007’de QASHQAI ile crossover sınıfını yarattı. Tüm dünyada insanlar QASHQAI’ nin sunduğu hatchback kompaktlığı ve SUV kullanışlılığına hayran kaldı. Nissan QASHQAI, iki yeni güç aktarma organıyla hayranlığınızı bir adım öteye taşıyacak.  

e-POWER TEKNOLOJİSİ

QASHQAI, Nissan'ın e-POWER teknolojisi sayesinde ilk kez, şarj olmak için kabloya gereksinim duymayan, elektrikli ve benzersiz bir sürüş deneyimi sunuyor. Şehir içinde içten yanmalı veya hibrit motor seçeneklerine göre daha sessiz, daha tepkili ve daha verimli bir sürüş sağlıyor. 

Güç ve estetiğin yeni yüzü

QASHQAI, güçlü görüntüsü, canlı renkleri ve yenilikçi özellikleri ile crossover tasarımına yeni bir vizyon getiriyor. V-Motion ızgara, parlak LED farlar, göz alıcı 19" alaşım jantlar ve çift renkli gövde seçeneklerini keşfedin. 

< Resime gitmek için tıklayın >


QASHQAI e-POWER ile heyecan verici, kablo ve şarj istasyonlarından bağımsız elektrikli sürüş deneyiminin keyfini çıkarın! 
Kabloya ihtiyaç duymadan yola devam edebilirsiniz. Nissan'ın benzersiz e-POWER teknolojisi, enerji verimliliği yüksek bir benzinli jeneratörden güç alan elektrik motoru sayesinde hisli ve sessiz bir performans sunar. Sadece elektrikli motordan güç alan tekerlekler %100 elektrikli sürüş deneyimi sağlar. e-POWER, içten yanmalı bir aracın alıştığınız rahatlığını, düşük yakıt tüketimi, emisyon seviyesi ve elektrikli sürüş deneyimi ile birleştirir.

< Resime gitmek için tıklayın >
Baştan çıkaran bir tasarım ve ince düşünülmüş özellikler

Nissan QASHQAI’ nin iç tasarımı her yönüyle gelişmiş ve kaliteli bir deneyim vermesi için düşünüldü. Direksiyondan orta konsola kadar her şey maksimum sürüş konforu için ergonomik olarak tasarlanmıştır. Gelişmiş ekran görünürlüğü ve kusursuz araç içi teknolojiler, her sürüşte kontrolün sizde olmasına ve odaklanmanıza yardımcı olur.  
Gelişmiş 12,3” tamamen dijital gösterge paneli ve 12,3” dokunmatik multimedya ekranı ile teknolojinin tadını çıkarın. Son teknoloji ürünü geniş ekranları sayesinde daha güvenli, daha net ve daha optimize bir sürüş deneyimi sizi bekliyor. 

< Resime gitmek için tıklayın >


Size özel alanlar hiç bu kadar kişiselleştirilebilir olmamıştı

Özel tasarlanmış, bel destekli, ergonomik koltuklarda, uzun yolculuklarda bile rahat seyahat edin. Uzun bir gün müydü? 
QASHQAI' nin hem sürücü hem de yolcu için mevcut koltuk masajı özelliğiyle trafikteyken bile kolayca stresten arınabilirsiniz. Baştan sona kaliteli malzemeler ve Nappa deri koltuklarla stilinizi koruyun. 

< Resime gitmek için tıklayın >

Herkese ve hatta çok daha fazlasına yetecek yer var

Nissan QASHQAI ferah kabin içi ve fonksiyonel bir bagaj alanını, kolay manevra kabiliyeti için tasarlanmış, şehre uyumlu bir gövdeyle birleştirerek, tüm aileniz için estetik, pratik ve güvenli bir seçenek sunuyor. 
Yolcular, sınıfının en iyileri arasında yer alan geniş kabin ve 85° açılabilen arka kapılar sayesinde çocuk koltukları kolayca yerleştirilebilir, araç içine rahat erişim sağlayabilir. Arka koltuklar için düşünülmüş iki adet USB bağlantı noktası ve havalandırma ızgaralarıyla yolcu konforu maksimuma çıkarılmıştır. 

< Resime gitmek için tıklayın >
Beklentilerin üzerinde bagaj hacmi

1.447 litreye kadar genişletilebilen bagaj hacmi sayesinde Nissan QASHQAI tüm taşıma ihtiyaçlarınız için bolca alana sahiptir.
İki parçalı bagaj düzenleyici (her ikisi de kolayca ve tamamen silinebilir bir tarafa sahip), yükünüz ne olursa olsun maksimum esneklik için 16 bagaj konfigürasyonu sunar. Nissan elektrikli bagaj kapağı ve geniş açılan arka kapılar gibi akıllı özelliklerle, bagaja eşya sığdırma veya bagajı açma zahmetini ortadan kaldırır. 

< Resime gitmek için tıklayın >
Odağında güvenlik var

Her Nissan QASHQAI, trafikte sürücü ve yolcularını güvende tutmak ve size maksimum huzur vermek için tasarlanmış ve gelişmiş güvenlik teknolojileri ile donatılmıştır.


< Resime gitmek için tıklayın >

Güvenli sürüş hakkında
 
Nissan QASHQAI, Avrupa'da AKILLI ADAPTİF UZUN FAR ASİSTANI sistemine sahip ilk Nissan otomobilidir. Uzun farı 12 ayrı bölüme ayırarak karşıdan gelen sürücülerin gözlerini kamaştırabilecek bölümleri otomatik olarak kapatır. Sizin için maksimum görüş kapasitesi, etrafınızdakiler için maksimum güvenlik sağlar.

< Resime gitmek için tıklayın >

Park yeri bir sorun mu? Sizin için değil

Park ederken stres oluyorsanız, Nissan QASHQAI' yi seveceksiniz. Yeni dijital, yüksek çözünürlüklü 360° Akıllı Çevre Görüş Sistemi güvenli ve kontrollü şekilde park etmenize yardımcı olur. Bunu yaparken ön, arka veya yan kameralar arasında seçim yapabilir ve güvenle park edebilirsiniz.  

< Resime gitmek için tıklayın >
Renk, Döşeme ve Jant Seçenekleri
< Resime gitmek için tıklayın >
Donanım Seçenekleri
< Resime gitmek için tıklayın >
İç ve Dış Donanım
< Resime gitmek için tıklayın >
Teknoloji ve Güvenlik
< Resime gitmek için tıklayın >
Teknik Veriler
< Resime gitmek için tıklayın >
U
2 yıl
YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU
< Resime gitmek için tıklayın >
Dış Tasarım

Kia'nın yeni “Opposites United” tasarım felsefesinin tüm unsurlarını taşıyan Yeni Sportage'ın kendine özgü görünümü, zıt ama birleştirici unsurlarıyla kalıcı bir izlenim bırakıyor. Yeni Sportage pürüzsüz, yumuşak yüzeyler, sağlam, şeffaf formlarla dengelenir ve off-road güvenini son teknoloji modern ipuçlarıyla birleştirir.

Yeni Sportage şık ve her şeye hazır. Kaplan burunlu ızgara, ön fasyanın tüm genişliğini kapsayan karartılmış ızgara grafiğinin üzerine yerleştirilmiş yüzer tasarımla daha teknik hale geliyor Belirgin “bumerang” gündüz farları, benzersiz şekilli farları dış köşelere iten çarpıcı açılarla hemen dikkat çekiyor.

Köşeli çamurluklar Yeni Sportage'a keskin ve güçlü bir duruş kazandırıyor. Keskin omuz çizgisi kapüşondan yükselir ve yanlara doğru inerek genel şekle daha fazla hacim kazandırır Arka bölümün etrafındaki kaslı omuzlar, bagaj kapağı boyunca ince siyah bir grafikle kusursuz bir şekilde bağlanan fütüristik "çentik biçimli" arka lambalara akıyor.

< Resime gitmek için tıklayın >
Konfor

Üst düzey dış mekan ürünleri, mobilyalar ve modern mimariden ilham alan Yeni Sportage'ın iç tasarımı, Kia için yeni bir konsepttir ve kabini neredeyse lüks, düşünülmüş özelliklerle tamamlanmış hoş bir yaşam alanına dönüştürür:

Mevcut çift panoramik kavisli ekrana sahip Yeni Sportage fütüristik sürücü kokpiti, yaklaşık 25 inç dijital mutluluk için iki ekranı sorunsuz bir şekilde birbirine bağlar.

Yeni Sportage iç mekamımda açısal havalandırma kanalları, basit ve teknik bir genel çizgi düzeni için kavisli ekranı sarar.

Asimetrik konsol, kontrolleri ve düğmeleri kolaylıkla sürücünün eline verir.

Koltuklardaki gerçek dikişler ve detaylı desen, Yeni Sportage da suni deri ile birlikte bir haz duygusu yaratır.

USB bağlantı noktalarına ve alışveriş çantaları veya şarj kablolarını düzenlemek için entegre bir kancaya da ev sahipliği yapan kullanılabilir koltuk arkalıklarına sahip, ön koltuk başlıklarının arkasına kalıplanmış yenilikçi elbise askısı mevcuttur.


< Resime gitmek için tıklayın >

Teknik Özellikler

Kendisini çok satan Seltos'tan daha fazla ayırmak ve Kia'nın sağlam SUV serisindeki alanını daha net bir şekilde tanımlamak için Yeni Sportage, sınıfındaki en küçük SUV' lardan birinden en büyüklerinden birine geçti. Sınıfının en iyisi arka diz mesafesi 7 ile arka yolcular, kendilerini rahat hissedebilecekleri daha rahatlatıcı bir alanla karşılanır.

Yeni Sportage toplam uzunluk, önceki nesle göre 7,1 inç daha uzun ve 3,4 inç daha uzun dingil mesafesi

Önceki nesle kıyasla yarım inç daha uzun ve daha geniş

Sınıfında lider arka diz mesafesi

Sınıfının en iyisi arka bagaj kapasitesi

Çift seviyeli kargo zemini


< Resime gitmek için tıklayın >

Teknolojik Özellikler

Yeni Sportage, yüksek teknolojili iç mekana uyum sağlamak için sürücülerin bağlantıda kalmasını, kendinden emin olmasını ve etraflarında olup bitenlerden haberdar olmasını sağlamak için standart ve mevcut bilgi-eğlence sistemiyle dolu.

Yeni Sportage tüm donanımlarda standart Android Auto ve Apple CarPlay.

Klima ve ses kontrollerine sahip sezgisel yeni dokunmatik yüzey, bilgi-eğlence ekranının altına yerleştirilmiştir; işlevler arasında geçiş yapmak, sıcaklığı kontrol etmek veya ses seviyesini ayarlamak olsun, fiziksel düğmelerin ne yaptığını değiştirir.

3D görünüme sahip Yeni Sportage mevcut 360 derece Çevre Görüş Monitörü, araç çevresinin kuşbakışı görünümünü sağlar.

Harman Kardon premium ses sistemi

Çoklu Bluetooth bağlantı aynı anda iki akıllı telefonu birbirine bağlar

Yeni Sportage iklim ve bilgi-eğlence tercihlerini, telefon bağlantı eşleştirmelerini vb. hatırlamak için ayarlanabilen kişiselleştirilmiş profil

Kablosuz şarj pedi

Yeni Sportage' da bir ilk olan Wi-Fi Hotspot, beş adede kadar cihazı 4G LTE tabanlı internete bağlar.

Uygun araçlar için havadan harita güncellemelerini içerir.

Yeni Sportage' da uzaktan klima kontrolü, kapı kilitleme/kilit açma ve daha fazlası gibi özelliklere erişmek için Apple ve Android tabanlı akıllı saatler aracılığıyla yeni eklenen uyumlulukla yenilenen Kia Access Uygulaması

Çalıntı araç takip ve hareketsizleştirme özelliği ile Yeni Sportage' le içiniz rahat olsun.

Bağlantılı Yönlendirme: Bulut tabanlı sistem, kullanıcıların tercih ettiği rotaları öğrenmek için gerçek zamanlı haritaları ve geçmiş bilgilere ve yapay zekaya dayalı tahmini trafik bilgilerini kullanarak en uygun rotayı hesaplar.

Akıllı Hoparlör Entegrasyonu, müşterilerin bazı işlevleri uzaktan kontrol etmek için Amazon Alexa veya Google Assistant özellikli akıllı hoparlörleri veya cihazları kullanmasını sağlar.


< Resime gitmek için tıklayın >
Cool Donanım

Yeni Sportage'ın Cool donanım seviyesinde 17 inç alaşımlı jantlar, reflektör tipi LED farlar, LED arka stoplar, LED ön sis farları, elektrik kontrollü, ısıtmalı ve katlanabilir yan aynalar, elektrikli açılabilir panoramik cam tavan, arka park sensörü, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, start & stop, otomatik klima, 4 inç TFT ekrana sahip gösterge paneli, 8 inç dokunmatik multimedya ekranı, Apple CarPlay desteği, geri görüş kamerası, ön ve arka USB girişleri gibi özellikler bulunuyor.

Cool donanım seviyesinin güvenlik tarafında ise hız sabitleyici, ön çarpışma engelleme, şerit takip asistanı, şeritte kalma asistanı, arka yolcu/eşya uyarısı, ön, yan ve perde hava yastıklarının yanı sıra orta konsol hava yastığı, yokuş kalkış ve yokuş iniş desteği gibi özellikler görmekteyiz.

Elegance Konfor Donanım

Elegance Konfor donanımında ise 19 inç alaşımlı jantlar ve ön park sensörü dış donanımlarda fark yaratıyor. İç tarafta ise elektronik vites paneli, deri direksiyon simidi, ısıtmalı direksiyon simidi, 8 yöne ayarlanabilir elektrikli sürücü ve ön yolcu koltuğu, 3 kademeli ısıtmalı ön koltuklar, ısıtmalı arka koltuklar, 12,3 inç dijital gösterge paneli, 12,3 inç multimedya ekranı, navigasyon, kablosuz şarj sistemi, ambiyans aydınlatma, elektrikli bagaj kapağı ve arka park çarpışma önleme asistanı gibi özellikler devreye giriyor.

Prestige Donanım

En tepede yer alan Prestige donanım seviyesiyse bunlara ek olarak projeksiyon tipi LED ön farlar, viraja duyarlı adaptif ön farlar, deri koltuklar, hafızalı sürücü koltuğu, soğutmalı ön koltuklar, çevre görüş kamera sistemi, akıllı hız sabitleyici, akıllı trafik uyarı sistemi, kör nokta çarpışma önleme asistanı, kör nokta görüntüleme asistanı, otoyol sürüş asistanı gibi gelişmiş özellikler bulunuyor.

Prestige Smart Donanım

Prestige donanım seviyesine ek olarak 8 adet hoparlör, Uzaktan akıllı park asistanı (RSPA) ve mild hibrit yerine tam hibrit olma özellikleri bulunmaktadır.

Boyutlar

< Resime gitmek için tıklayın >
Renkler


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
U
2 yıl
150 bin ₺ ye kadar 2. El Cabrio Önerisi
70-150 bin aralığı sorunsuz / az sorunlu cabrio öneriniz ne olur?
U
3 yıl
http://www.umityasaroztoprak.com/
U
5 yıl
Meizu Pop TWS Bluetooth Kulaklık 400₺ (çek ile 375₺)
200/25 cep telefonu hediye çeki kampanyası ile çok daha uyguna geliyor.
Ben denemedim ama yorumlar diğer sitelerde başarılı.

Meizu Pop TWS Bluetooth Kulaklıkhttps://www.hepsiburada.com/meizu-pop-tws-bluetooth-kulaklik-p-HBV00000DB2Z7?magaza=Hepsiburada
U
6 yıl
2K Monitör için media player arıyorum
2k monitör ile uyumlu media player acaba var mı?
1080p veya 4K seçmeye izin veriyor media playerlar.
Biz çözümü olan var mı?
U
7 yıl
Windows 10 güncelleme sonrası İşlem Merkezi yardım
Evde 1 işte 1 tane olamk üzere toplam 2 win 10 bilgisayar var.
İkisini de güncelledim ama birinde aşağıda ekran görüntüsü olan İşlem merkezinde Hotspot ve Gece modu kısa yolları yok.
< Resime gitmek için tıklayın >
Ayarlarda bulamadım. Nasıl çözebilirim?
U
7 yıl
Alkole Zam Geliyor!
Yüce devletimiz Alkole otomatik zam dönemini başlatıyor.
Benzine madem yeni kardeş geldi ben de konusunu açayım dedim:
http://www.hurriyet.com.tr/sigara-zammiyla-ilgili-onemli-gelisme-40505168
Ben hep 100 tl lik Rakı alıyorumcu iseniz lütfen yorum yazmayınız :D

Not: Alkollü iken araç kullanmayınız ;)
U
7 yıl
2017 KOLEOS\u0027U BEKLEYENLER
Daha önce 2016 Kasım da gelmesi planlanan sitesinde:https://www.renault.com.tr/araclar/binek-araclar/yeni-koleos.html
Pek yakında yazmasına alıştığımız yeni görünümüyle Koleos Autoshow 2017 de sergilenerek lansmanı yapıldı.
Haziran 2017 de ise satışı olacağına dair bilgiler dolanıyor.
Videoyu izlemek için tıklayınız
U
7 yıl
15 Kuruş Benzinde indirim Olacak...
Benzinliğe girmek başlı başına buzzz gibi bir durum olsa da
26 Nisan 2017 tarihinden geçerli olmak üzere 15 kuruş indirim olacakmış.
Bilgilerinize.
http://www.bloomberght.com/haberler/haber/2006364-benzin-fiyatlarina-15-kurus-indirim-yapilacak
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.