B

Yarbay
18 Temmuz 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
31 üye
Görüntülenme (?)
811 (Bu ay: 8)
Gönderiler Hakkında
B
geçen yıl
4070ti Gsync Çalışmıyor
Merhaba arkadaşlar sorunum başlıkta belirttiğim gibi windows 11'de gsync çalışmıyor. Monitorum asus rog pg278qr gysnc modülü olan monitor ayrıca acer monitorum vardı freesync onda da gsync açılıyordu ama yine çalışmıyordu. Denetim masasında gsync açık, tam ekran-pencere ikisinide denedim. Sorunu araştırdım 4090 kullananlarda var genel olarak, çözüm olarak nvidia denetim masasından vsynci hızlı yaparsanız düzeliyor ben de fayda etmedi 4090 ve g8 oled olan arkadaşımda işe yaradı hızlı yapmak. Ben de sadece denetim masasında vsync açık yaparsam yırtılmalar gidiyor ama o zamanda yüksek fps gereken oyunlarda sıkıntı oluyor cs go vb. 3060ti ile böyle sorun yoktu freesync monitorde bile. Ne yapmam gerekiyor acaba her hangi bi çözümü var mıdır windows 11 kaynaklı mı nvidia driver sorunu mu ? Vsync açık oynayıncada smooth dedikleri akıcı şekilde gelmiyor oyunlarda bi tuhaf hissiyat oluyor.
B
2 yıl
Silinebilir
gerek kalmadı
B
3 yıl
Sensodyne Pro Mine Diş Macunu Hakkında
Arkadaşlar merhaba, geçen migrosta indirimde sensodyne pro mine diş macunu ve fırça vardı neyse aldım kullanmaya başladım 2 güne diş etlerim acımaya, kaşınmaya başladı. Sonraki gün bir dişim ağrımaya başladı başka dişimin altında diş eti iltihap gibi böyle şişti falan. Fırça sert diye dedim heralde gittim yumuşak başka fırça aldım diğerini atıp, sorun devam etti. Sonra macunu değiştirdim normal sensodyne kullandım ertesi gün ağzım düzeldi. Bu ürünü nasıl sürmüşler piyasa anlamadım kardeşimde aynı şikayetleri yaşadı kesinlikle tavsiye etmiyorum indirimsiz hali 50 TL olan bir macun. Belki konuyu birileri görür faydamız olur diye yazıyorum, şikayetvara zaten yazmış herkes şikayetci nasıl satışları devam ediyor bilmiyorum herkeste aynı tip sorunlar.
B
3 yıl
..
Gerek kalmadı.
B
3 yıl
Ekran Kartına İşlemci Soğutucu Takma Konusunda Yardım
Arkadaşlar merhaba elimde referans tasarım vega 56 var ve buna sıvı soğutma takmak istiyorum kraken g12 vs. destekli olmadığı için takılmıyor vida delikleri normal kartlara göre geniş, onun yerine kendi platelerini vs. kullanıp sadece çipin üstündeki kendi bloğunu kaldırıp (Tam olarak 1. resimdeki haline) o şekil soğutucuyu takmak istiyorum.

Bunun için 3. resimdeki gibi bakır plaka, vidalar ve cpu soğutucusu üstten bastırmaya yarayacak plaket gerekiyor aliexpresste vs. gördüm şu an satışta yok ama bu yolla insanlar alıp yapmış videoları falan var çin sitelerinde. Şimdi vidalar her türlü bulunur, plaketide 3d yazıcı vs. halletmeye çalışacağım ama şimdi bu bakır plaka için kafama takılan nasıl bir şeyle halledebilirim internette baktım laptoplar için vs. var onlar iş görür mü ne tavsiye edersiniz kafama takılan şey bu açıkcası tam olarak nasıl bir bakır plaka almalıyım bide iki tarafına da macun vs. gerekir mi böyle bir bakır plaka taksam chipset ile soğutucu arasına her hangi bir fikri vs. olan varsa yorumlarınızı, her hangi yardımcı olabilecek tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Soğutucu olarak bu tarz ucuz bir şey düşünüyorum.
https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/gametech-hydra-120mm-sivi-sogutma-sistemi-P483427294


< Resime gitmek için tıklayın >
Bakır plakayı takılacak yer. diğer yerler hafif yüksek aynı seviyeye gelirse soğutucu oturmada sorun çıkmaz. Şu haliyle direkt olur mu bilmiyorum merak ettiğim bir noktada o. Direkt bakır plaka falan uğraşmadan taksam mı ya da?

< Resime gitmek için tıklayın >



< Resime gitmek için tıklayın >
B
3 yıl
2070 Süper Ghosting sorunu
Arkadaşlar videoda ve fotoğrafta gördüğünüz gibi kamerayı hafif bi sağ sol yapınca bazı duran nesnelerin etrafında ghosting tarzı bi şey oluyor. Videoda gördüğünüz o Demir levhada ve ayakkabıda, Her oyunda azda olsa var gibi ama bu kadar belli olmuyor vampir oynarken çok göze batıyor mesela taa vs kapatıp denedim düzelmiyor. Ne sebep olabilir monitörüm Asus 165 hz 0.5 MS gysnc UFO test ghosting testinde falan sıkıntı yok. Monitörün tüm modlarını denedim aynı renkler bozuluyor gibi oluyor oynarken aşırı rahatsız ediyor

https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DAPiDfFYa7NQ%26feature%3Dyoutu.be&q=EgQuLZpEGOjTvYAGIhkA8aeDSw2m5jVK9Cciz0ATO2630D4lMDbsMgFy


Fotolarda beyaz gibi gözüken şeyler

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
B
3 yıl
Turk net 10 Haneli Hizmet No Öğrenme
Yardımcı olacak var mı arkadaşla ne sitesinde ne edevlette veya fatura üzerinde gözükmüyor, 7 haneli abonelik no mu görebiliyorum sadece.

Devre (xDSL) numaranızı Online İşlemler'e giriş yaptıktan sonra "Teknik Bilgiler" başlığı altında görebilirsiniz. yazıyor sitesinde ama göremiyorum ne hikmetse. TTNET Fiber altyapı kullanıyorum başka iss geçeceğim için gerekli bu numara yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkür ediyorum şimdiden
B
3 yıl
AMD Win 10 Açılış/Boot Süresi Hakkında
Arkadaşlar merhaba kardeşime bu gün 10100fli f/p ucuz yollu bir sistem toplayayım dedim Msi h410 pro en ucuz anakart ve kingston a400 m2 ssd en ucuz bulabildiğim m2 ile ama pc format falan attıktan sonra baktım pcsi monitör açılana kadar açılıyor. Biosa giriyorum çıkıyorum anında resleyip pc açılıyor vs. merak ettiğim konu ben de 3600 işlemci msi b450m anakart mp510 ssd, arkadaşımda 3700x msi x570 anakart ve 970 evo ssd mevcut ama sistem ne ayar yaparsak yapalım bu kadar hızlı açılmıyor. Ayrıca anakartta sanki eskiden msi fast boot, fast boot vs. bir ayar vardı diye hatırlıyorum şu an öyle bir ayarda göremiyorum(h410'da var) son versiyon bioslar yüklü. Diğer marka anakartlarda falan nasıl acaba durum pc yine hızlı açılıyor ama dediğim gibi bu gün topladığım sistem beni çok şaşırttı hız konusunda bizim amdler o kadar hızlı açılamıyor sistem.

H410 bios ekranı

< Resime gitmek için tıklayın >
B
3 yıl
Amazon.com Yaşadığım Mağduriyet / Prime-Ekpress Teslimat Yalanı
Nereye yazacağımı bilemedim buraya konu açıyorum arkadaşlar nasıl bir yol izlemeyelim sinirden ne yapacağımı bilmiyorum şu an. Özet geçmek gerekirse prime teslimat ürün satıcı amazon 6 adet stok falan var sipariş verdim ramden sonra baktım satıcı teknoraks olmuş ama yine de ekpress teslimat gözüküyor siparişte. Neyse Çarşamba günü özellikle sordum burda görebilirsiniz başka yerden alacaktım direkt aynı gün 5e kadar sipariş verirsem kargolayacak firmalar vardı. Acileyeti var bu hafta halletmem lazım en geç cumartesi. Çarşamba versem sipariş şu an elimdeydi yani. Arkadaş aşağıda gördüğünüz mesajı yazdı endişem olmasın falan diye.
< Resime gitmek için tıklayın >

Neyse şu an olaya geliyorum kargo bilgisi falan girilmedi tabii. Ben de tekrar yazdım sinirliyim birazda ama yine de sakin yazmaya çalışıyorum arkadaş onay almadan falan çat diye siparişimi iptal etti. Soru soruyorum hemen yatarsa iptal edeceğim, cumartesi kargoya verebilecek bir firmadan yine başka ram alacağım. Özellikle onu sormamım sebebi de kredi kartı kullanmıyorum, bir şey alacağım zaman nakit paramı atarım alırım. Şimdi kartımda para yok yeni ram alayım desem para atmaya çıkamıyorum bu saatte yasak çünkü. Pazartesiye kalacak paranın ne zaman yatacağı malum ben ne yapacağım şimdi Allah aşkına ben mi yanlış yapmışım arkadaşlar yoksa bunlar satıcıya ulaşıp kargo vs. teyit alamıyorlar mı yardımcı olmak için soramıyorlar mı kargo nerde vs. şimdi telde konuştum tekrar oluşturun sipariş diyorlar fiyat 670e çıktı ben alırken 612'ye aldım hatta başka satıcılarda 599'a vardı amazonda. aradaki farkı iade ederiz diyorlarda kartımda para yok siparişte veremiyorum. Haftaya ben olmayacaktım evde bunlar yüzünden ne yapacağımı bilemiyorum şimdi perşembeye kadar gelecekte başka yerden alacağımda. Prime üyesiyim bide çıktığından beri. hatta prime ile bundan 2 gün sonra monitor ve tvbox aldım onlar ulaştı elime şu an böyle mağdur oldum 1 haftamı yedi amazon resmen. Rahatlamak için yazmak istedim arkadaşlar amazon diyoruz güveniyorum diyecek bir şeyim yok.


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
B
3 yıl
Satılmıştır
200 küsürde tf2 Key mevcut elimde. forumdan amorphise satılmıştır.
Ödeme sonrası anında yollanır, bir çok referansım mevcuttur. Ödeme enpara.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.