C

Yüzbaşı
23 Haziran 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
21 üye
Görüntülenme (?)
100 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
C
12 yıl
Fizik / Hız - zaman sorusu
Arkadaşlar takıldığım bir soru var bakabilirmisiniz acaba ?

http://imageshack.us/photo/my-images/201/p0017070112.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/109/p0016070112.jpg/

Soru okunmuyorsa;

Kütlesi 2 kg olan cismin hız-zaman grafiği verilmiştir. Buna göre;

A) Kinetik enerji - zaman grafiğini
B) Konum - zaman grafiğini
C) İvme - zaman grafiğini
çiziniz.
C
12 yıl
Üçgenler Hakkında
Arkadaşlar bu geometride üçgenler konusunda resmen çuvallıyorum. Üçgeni görünce direk aklıma 90nın karşısında 4 varsa 30un karşısında 2 var 60ın karşısında 2 kök 3 olur diyorum yada öklit kurmaya çalışıyorum. Onun dışında süper üçlü, pisagor, ikizkenar dik üçgen vs... falan göremiyorum. Göremediğim içinde soruyu çözemiyorum. Benim sormak istediğim üçgen sorularında hangi hususlara dikkat etmem gerekir ve soruyu nasıl gözlemlemeliyim ? Kısaca sizin neler yaptığınızı yazarsanız çok makbule geçer. Teşekkürler.
C
13 yıl
Teşekkür Belgesi - Dil ve Anlatım
Arkadaşlar hiç 1'im yok. Sadece Dil ve Anlatım 2. Diğerleri 3-4-5 ve ortalamam 70 üzeri. Teşekkür alabilirmiyim ? Bazıları alamazsın diyor bazıları rahat rahat alırsın diyor. Tereddütte kaldım ?
C
13 yıl
Önemli !
Şimdi anlatacağım şey çok önemli benim açımdan. Bizim fizik hocası okuldan ayrılıyor. Bizim fizik dersleri boş geçecek. Şimdi diyeceksiniz diğer fizik hocaları niye girmiyor diye. Onların da çizelgesine uymuyor bizim ve diğer sınıflarına. Zaten şurada 20 gün var yazılıların bitmesine ve karnenin basılmasına. Gittik bir öğretmene sorduk. Eğer karnelerin basımına kadar boş geçerse dersleriniz ilk yazılıdan kaç aldıysanız o geçer karneye diye. Şimdi benim ilk not 36'ydı. Ben ne yapacağım şimdi ya :S. Bir çözüm yolu yok mudur ?. Teşekkür alacağım yerde bir fizik kötü diye alamayacağım.
C
13 yıl
Dil ve Anlatım
Bakın benim 2 senedir kafama takılan soru şu. Şimdi bu Dil ve Anlatım dersi baraj ders ya bu ders ortalamaya katılıyor mu ? Yani mesela; Fizik'ten ortalaman 82 geldi 2 saat Fizik var diyelim haftada, 2'yle çarpılıyor ortalamaya alınıyor. Dil ve Anlatım'da böyle bir şey var mı ? Kimileri var kimiler baraj ders olduğundan yok diyor. Bunun cevabını bekliyorum. Bir sürü konuya baktım bulamadım cevabı. Cevaplarınızı bekliyorum. Not: Dil ve Anlatım notum 55.
C
14 yıl
ati hd 5730 mu nvidia gts 360m mi?
ati hd 5730 mu alıyım gts 360 m mi?
C
14 yıl
Kapatamıyorum
Arkadaşlar nobr*ine giriyorum ama ne hikmetse kapanmıyor sayfa ne yapmam lazım
C
14 yıl
Nobrain
Arkadaşlar siteye giriyorum ama bir türlü kapatamıyorum sayfayı ne yapmam lazım ya
C
14 yıl
Takdir Belgesi (SS\u0027li)
< Resime gitmek için tıklayın >

2. dönemdeki notlarla takdir alırmıyım ?
C
14 yıl
Ortalama Hesaplaması
Arkadaşlar bir türlü hesaplayamadım şu ortalamamı ya. Şimdi herkes diyor puan olarak (80,75,70) çıkan ortalamanı ders saati ile çarpıyorsun. Bu işlemi bütün derslere yaptıktan sonra toplayıp, 1 haftada kaç saat ders görüyorsan (37,35,36) ona bölüyorsun Dil ve Anlatımı çıkararak. Kafam karıştı hangisi doğrudur yada doğrusu nedir bilen var mı acaba ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.