P

Yüzbaşı
12 Haziran 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
72 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
4 yıl
Mondial Nevada Hakkında
Motosiklet almayı düşünüyorum chopper tarzı sizce bu nasıldır? Sıfırı 30.000 tl civarı. 2. el bi şey almak istemiyorum Harley tarzı olsun bu fiyatlarda olsun istiyorum. Arabam var her gün, devamlı kullanılmayacak tavsiyeniz nedir?
P
4 yıl
Viewsonic Parça Yok Yeni Ürün 1700 Tl!
10 ay önce 1250 TL'ye aldığım VX2458-C-mhd model monitörün kazayla ekranı kırıldı. Viewsonic müşteri hizmetlerini aradığım KVK'ya yönlendirdile. Ürünü bıraktım. Mesajla 1677 tl onaylarsam tamir olacağı söylendi. 1500 tl her yerde. Aradım bana ürünün parçası olmadığını buna istinaden ürün aynısını 1700 TL verebileceklerini söylediler. Şikayetvara yazdım. KVK telefonları açmıyor. Viewsonic'iğe zar zor ulaştım. Panel verin ben takıcam diyorum veremiyorlar. Pandemi mandemi diyor sanki bir tek onlarda korona var biz seramik kaplıyız. Arçelik bayisiyiz ekran kırılırsa fiyat ne olur panel nasıl değişir işçiliği nedir tahmin edebiliyorum. Sattığımız ürüne 10 yıl parça garantisi vermek zorundayız eğer garantili ürün bozulur da parça veremezsek ürünün üst modelini veriyoruz. Bunu yıllarca örneklerini gördüm. Böyle saçma bir şey olamaz. Sizce bu süreçte ne yapmalıyım? Yapılabilecek bir şey var mı? Viewsonic müşteri temsilcisie madem panel getiremiyorsunuz yenisini verelim diyorsunuz mağdur etmemek için panel fiyatına verin sonra panel getirdiğinizde bu ürüne takarsınız dedim mantıklı bulup şikayetimi ileticeklerini söyledi konuştuğum kişi. Ama ben 1250 liralık ürünün panelini normal fiyattan vereceklerini düşünmüyorum kesin saçma sapan bi fiyat verecekler. Sizin bir tavsiyeniz var mı? Hem kvk hem de viewsonic'i tüketici haklarına şikayet etmeyi düşünüyorum. Başka yapabileceğim bir şey varsa yazar mısınız?
< Resime gitmek için tıklayın >


Edit:Viewsonicten cevap geldi. 1800 TL istiyorlar sıfır ürün veriyorlar. Dışarı panel satışı yok diyorlar panel değiştirmiyorlar. KVK'dan da beter.
P
4 yıl
Monitör kırıldı kaça yapılır sizce?
Monitör: viewsonic vx2458-c-mhd

Monitör Şuhttps://www.vatanbilgisayar.com/viewsonic-24-vx2458-c-mhd-1ms-144hz-freesync-full-hd-curved-gaming-monitor.html

500-600 liraysa yaptırıcam da telefon ekranı bile 1000 tl kaça yaparlar acaba
P
4 yıl
Acil Yardım Ekran Kırıldı Öneri
Malum artık söylemiyorum ne olduğunu eski konularımdan nasıl kırıldığına bakabilirsiniz. (https://forum.donanimhaber.com/laptop-a-yumruk-attim-ekran-gitti-n-apabilirim--78608484-1 ) Monitör gitti kaça yaparlar. Monitör 1.500 lira şu an

Monitör: viewsonic vx2458-c-mhd

Monitör Şu https://www.vatanbilgisayar.com/viewsonic-24-vx2458-c-mhd-1ms-144hz-freesync-full-hd-curved-gaming-monitor.html
P
4 yıl
Fotoğraf montajlamadan anlayanlar yardım edebilir mi?
Çok sevdiğim bi fotoğraf var Sacramentoda eski bi kasabada çekildim. Ama arkası biraz karışık.Mail atsam onu benim için düzenler misiniz? Vahşi batı arka planı istiyorum karanlık olabilir gece olabilir. Orijinali mailden atabilirim yardımcı olmak isteyen arkdaşlara şimdiden teşekkürler. Bu arada fotoğraf şu:

< Resime gitmek için tıklayın >
P
4 yıl
Plegue Inc.
Bu oyun uzun süredir bende bu aralar coronadan dolayı tekrar popüler oldu. Ben steamden aldığım hesapla bunu mobilde oynayabilir miyim ya da senkronize edebilir miyim o kadar ilerledik sil baştan telefonda oynamak istemiyorum bir yolu var mı? Bilgisayara zaten indirmişim mobil için bir şey yaptılar mı bence para bile vermemem gerek ama neyse sadece kayıtlı oyun devam etse yeter bana.
P
4 yıl
Photopshop, Gımp programlarından anlayanlar??
Bi fotoğrafım var saçım çok seyrek onu sıklaştırmaya çalışıyorum Gimp ile ama paint terk çalışmaları oluyor. Nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz?
P
9 yıl
..
..
P
9 yıl
Ev sahibinin yaptığı
1450 liraya iki arkadaş giriş katta kirada oturuyoruz. Evde rutubet oldu 7 aydır oturuyoruz 7 aydır halledicez yapıcaz diyolar 5-6 defadır usta yolluyorlar duvarı kazıyıp alçı atıp boyuyup gidiyor sonra tekrar kabarıyor. Tanıdığım mütahit arkadaşlarım babaları babam hepsi dıştan mantolama yapılması gerek diyor onun içinde yolun kazınması lazım. Bu da masraflı bir şey. Ama ev sahibi aynı zamanda müahit olur kendisi mantolama yaptım benim hatam değil diyor. ıştan yapamam içten yaparım isterseniz çıkın İstanbulda bi benim dairem mi kaldı gibi konuşuyo. Başka bi sürü dairesi var bi tane gösterdi geçin diye salonu yarısı kadar başka bi tane var 2100 tl ona da indirim yapcak değilim ya veriyosanız geçin diyo. Yeğeni olan ayak işlerini yapan biri var apartmanın bir yanında mantolama yok diyor kazılıp onarılacak yere yapılmadığını aksilik olduğunu söyledi ustalar da öyle dedi ama ev sahibi var diyor ksursuz yapmış meğersem.

Benim sorum şu nasıl nasıl dava edebilirim şu zamana kadar 1450 liralık bi yerde oturmuyorum ve zararımı karşılamak istiyorum. Prostesto mu çekmem lazım bilir kişi raporu mu tutturmam gerek? bi yardım edin konuştum sinirlend,m ne geldiyse ağzıma söyledim kendini padişah sanıyor duruşu oturuşu konuşması değişik ters konuşma dik konuşma falan dedi.
P
9 yıl
Kütle-Hacim Programı
Boy: 186
Kilo:81

4,5 aydır düzenli fitness yapıyorum. Daha öncesinde de defalarca fitness yapmışlığım var 4-5 ay yapıp sonra 4-5 ay ara verip tekrar başlıyorum. Genel olarak atletiğim çeviğim zaten hep spor yaparım. Bu sene Eylül-Ekim gibi başladım 89 kilo odum hayatımda ilk defa bu kadar kilo almıştım. Neyse şimdi de birden çok kilo verdim. Bana önerebileceğiniz kütle-hacim programı varsa çok makbule geçer. Beslenme ve dinlenmeye girmeyin oralarda ne yapmam gerektiğini biliyorum. Sadece iyi bir antrenmana ihtiyacım var. Kas ile kilo alıp büyümem lazım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.