G

Teğmen
28 Mayıs 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
46 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
8 yıl
GNKUR.EĞT.D.BŞK.LIĞI TERÖRİZM İLE MÜCADELE MÜKEMMELİYET MERKEZİ / ANKARA ÇANKAYA
Merhaba arkadaşlar 361. dönem kısa dönem askerim. Usta birliğim burası çıktı araştırmalarımda net bir bilgi edinemedim. Sadece internet sitesinde terörizim ile ilgili seminer düzenledikleri görünüyor. Usta birliği burası çıkan veya burası hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa konuşalım. Herkese hayırlı tezkereler
G
8 yıl
361.dönem 3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 4 ÜNCÜ P.EĞT.TB. / ANTALYA MERKEZ / ANTALYA
Acemiliği buraya çıkan arkadaşlar bu başlık altında toplanalım. Usta birliği aynı olanları da bulabiliriz. Herkese hayırlı teskereler.

Benim usta birliğim ; GNKUR.EĞT.D.BŞK.LIĞI TERÖRİZM İLE MÜCADELE MÜKEMMELİYET MERKEZİ / ANKARA ÇANKAYA / ANKARA

@manga_0123 verdiği bilgiler sayesinde gideceğimiz birlik hakkında tüm bilgiler aşağıda mevcuttur.

Gideceğimiz birliğin Adı : GENERAL NİYAZİ ÇELİK KIŞLASI

Birlik hakkında Ayrıntılı Bilgiler : 3’ÜNCÜ PİYADE EĞİTİM TUGAY KOMUTANLIĞI

< Resime gitmek için tıklayın >
G
9 yıl
Orta seviye Sitem için Yardım.
Merhaba Arkadaşlar, laptopba geçitim geçeli iyice bu masaüstü donanımlarından uzak kaldığımı fark ettim. Yeğenim için orta seviye güncel ve yükseltilebilir bir sitem kurmaya niyetlendim ve kendi çapımda araştırmalarla bir sistem oluşturdum.
Sistem çoğunlukla ders yapmak için kullanılacak arada güncel oyunlar full hd de çok yüksek olmayan ayarlarda kasmadan oynatabilse yeterli. İlerde Ekran kartı takviyesi yapılabilir.




İŞLEMCİ : INTEL CELERON G1840 2.80GHZ 1150PİN 2MB veya G3258

SSD: (120 - 128 gb) Öneriniz

ANAKART: MSI H81M-P33 DDR3 M-ATX VGA DVI GLAN SATA3 USB3.0

RAM:
CRUCIAL 4GB DDR3 1600MHZ CT51264BA160B

Ekran Kartı : Sapphire R7 240 veya Öneriniz

KASA: Zalman Z1 veya (öneriniz)

POWER: Ekran kartı bu kalırsa elimde mevcut olan gigabayte 420w





G
10 yıl
Mini-ITX Sitem için Kasa Önerisi
Merhaba arkadaşlar forumdan aşağıdaki anakartı aldım amacım monitör arkası ya da yanına film, internet vb basit işler için düşük güç tüketimli bir sistem toplamak. Anakartın Hdmi çıkışı olmadığından harici bir ekran kartı da takabilirim. Kasa da buna müsait olursa iyi bir seçenek olur. Bir de bu anakarta msata disk takabilir miyim?

< Resime gitmek için tıklayın >
G
10 yıl
Android Tablet Üzerinden Bilgisayardaki Dosyalara Erişim Sorunu.
Kullanmakta olduğum cihazlar şu şekilde:
1-) Nexus 10 tablet
2-) Windows 7 yüklü bir notebook (dosyalar bu bilgisayarda)
3-) Modem: Tp-link 8960N

Bilgisayar üzerinden paylaşıma açtığım klasör/dosyaları tablete kurmuş olduğum es file explorer programı sayesinde görebiliyor, açabiliyorum. İki cihazda kablosuz olarak bağlı ve bilgisayarda bulunan filmleri tabletten açmaya çalıştığımda hız problemi yaşıyorum. Bilgisayarı modeme kablolu olarak bağladığımda da sorun devam etti. Tablet 130Mpbs, bilgisayar oda içersinde yaklaşık 100Mpbs ile ağa bağlı fakat bu iki cihaz arasında hız 1mb/s bile bulmuyor. Doğal olarak sd bir film izlerken bile takılmalar yaşıyorum. Bu sorunun çözümü için yardımcı olursanız sevinirim.
G
11 yıl
Samsung Galaxy S II Skyrocket İçin Uygun Rom
Arkadaşlar, Samsung Galaxy S II Skyrocket i727 için stabil 4.1.2 rom arıyorum. Xda forumunda birçok rom mevcut 1-2 tanesini denedim pek verim alamadım.Bu telefonda dahili FM radyo var mı ? var ise bunun da çalıştığı touchwiz arayüzlü bir rom önerebilir misiniz ?
G
13 yıl
Kablosuz modem onerisi
Kullandigim airties rt 205 bozuldu yeni bir kablosuz modem almam gerekiyor 3 kisi ortak kullaniyoruz interneti bu nedenle cift anten olmasi sart ben tplink TD 8961nd dusunuyorum baska onerisi olan veya bu modem hakkinda bilgisi olan var mi?
G
13 yıl
Web Sitesine Sabit Menu Nasıl Yapılır


Elimde css ile hazırlanmış içersinde java kodlarıyla resim slay gösterisi uygulaması olan bir web sitesi şablonu var bunu çalıştığım iş yerinin sitesi olarak hazırlamam istendi bu konuda çok fazla bilgim yok içeriği hallettim fakat benden üs menü sabit kalmasını istediler araştırdım iframe komutu ile yapılabiliyormuş fakat tam olarak nasıl uygulayacağımı anlayamadım İndex dosyası dahil elimde 13 sayfa var bunların hepsine bu sistemi nasıl uygulayabilirim yardımcı olursanız sevinirim
G
13 yıl
Aöf İşletme İntibak Final Soruları 2005-2010
Aöf İşletme Bölümü İntibak dönemi İçin 2005-2010 Final sorularıdır.
Cevapları Sorular Üzerine yapıştırdım ayrıca aramanıza gerek kalmayacak herkese sınavlarında başarılar dilerim

İçerisindeki Dersler:

Genel İşletme
Genel Muhasebe
Hukuka Giriş
İktisata Giriş


http://www.duckload.com/download/4399030/2005-2010_A_f_Final_intibak.rar
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.