L

Yüzbaşı
05 Mayıs 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
40 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
3 yıl
EU Mystel GOLD almak istiyorum.
Başlıkta belirttiğim gibi. Forum'da kimse satmıyor şuan herkesin stoklar bitmiş. Varsa satan diğer arkadaşların sattığı fiyattan alabilirim.
L
7 yıl
[ACİL] Ortalama altın seviyesinde ki takımımızla oynayacak Jungler aranıyor.
- ACİL -
Arkadaşlar TR'de takım rank ortamalası Altın seviyesinde. Bizimle birlikte Jungler oynayabilecek arkadaş arıyoruz acil olarak.
L
8 yıl
Hangi serverın oyuncusu daha fazla?
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi. 1-2 yıl öncesinde bırakmıştım Fraya'da oynuyordum. Şimdi yeniden başlayacağım. Hangi serverda başlayayım. Oyuncu kitlesi hangisinde daha fazla.
L
8 yıl
[SATILIK] DESTAN - ELİMDEKİ ITEMLARI SATIYORUM.
Merhaba arkadaşlar, Destan serverında ki Ardream charımı bozuyorum. Itemları tek tek satmaya karar verdim.
Satışta ki Itemlar;

Dual Foverin +3 : 320 TL (tek tek satılabilir)
Dark Vane +8 (no reb) : 250 TL
Mirage Dagger +9 (no reb) : 250 TL
Rouge Chitin +8 set (reb +5) : 90 TL
Glass Belt +0 : 50 TL


Alıcalar özelden iletişime geçebilir, teslim şekillerini konuşuruz
L
8 yıl
SATILIK - Daiwa Gold Silver GS 9 Olta Makinesi [SATILDI]
Arkadaşlar ürün "Sıfır" hiç kullanılmadı, hediye gelmişti ama kullanmak nasip olmadı. Ne olur ne olmaz diye tutuyordum kenarda ancak tekne balıkçılığı için biraz büyük bir makine olduğu için satmaya karar verdim. Makinenin bir siteden bulduğum linkini atayım;

Buraya tıklayınız
Makine hakkında ki bilgiler orada mevcut zaten.

Piyasa fiyatı zaten sitede de yazıyor, ben 200 lira istiyorum. İstanbul içinde elden, şehir dışında ki arkadaşlara havale/kargo şeklinde yapabiliriz.

Edit : Ürün satılmıştır.
L
9 yıl
Midgard\u0027da kaç kişi var böyle ya?
Arkadaşlar oyunu en son 2 sene önce falan oynadım. Her oynamaya başladığım zaman da premium falan illa ki alırım. Engel olamıyorum kendime. Her neyse uzun aradan sonra tekrar bakayım oyuna dedim. Oyun da en sevdiğim şey kazı yapmak. Bunun için DC premium alacaktım ve 2000 NP satın aldım. Cuma günü aldım hatta. Hesabıma yükledim site üzerinden ancak o zamandan beri deniyorum, sabah 5-6 sularında bile denedim. Midgard serverına doluluktan girip Premium'u aktif edemiyorum bir türlü. Kafayı yicem artık resmen oyun almıyor

Başka serverlara girip Premium'u aktif edeyim desem. Bu sefer Golden Mattock o server da kalacak yanlış bilmiyorsam. Yok mu bir girme taktiği, bir girme saati?
L
9 yıl
satılık Ozone neon gaming mouse
1-2 ay önce almıştım, bilgisayarımı da satacağım için mouse ihtiyacım kalmadı. hiçbir sorunu yoktur, kutusu, driveri bile duruyor.

ücret 90 tl arkadaşlar

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
L
9 yıl
SATILDI! - AWP Asiimov (BS) ve AK47 Wasteland Rebel (FT)
Geçen ay kutudan düşürdüğüm AWP Asiimov ve AK47 Wasteland Rebel'ı satmayı düşünüyorum arkadaşlar. Pazar fiyatları sırasıyla 80 ve 40 lira civarıydı en son. %75'i hatta daha azı üzerinden alarak, ikisi toplamı 85'e vermeyi düşünüyorum. Daha önce forumdan key alışverişleri yaptım. Bu konuda gerekirse kendilerinden referans alabilirim. AWP Asiimov FT görünümünde (%46 condition), Ak47 ise %71 cond. olması lazım. Bir kaç Screenshot yükleyeceğim zaten. Ödemeyi Paypal yada Akbank/Halkbank havale/eft olarak istiyorum.

Steam üzerinden ekleyip konuşmak isteyen arkadaşlar için profilimi de bırakıyorum.
http://steamcommunity.com/id/CONACO
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

Blackmetall adlı arkadaşımıza satılmıştır.
L
9 yıl
ALINDI - 20 adet key alınacak.
Keyler alınmıştır.
L
9 yıl
AMD FX 6300 HIZ AŞIMI!
FX 6300 3.5Ghz işlemciyi kullanıyorum. Hiç OC yapmadım, nasıl yapılır bilmiyorum. Çok fazla okudum bu konuyla ilgili ancak risk alamadım işin aslı.
Nvidia GTX760 ekran kartım var bu arada. Yeni nesil oyunlarda (DayZ, Arma 3) bu sistem ile 20 fpsyi geçemiyorum. Gel gelelim Ultra veya Very Low ayalar arasında da 2-3 fps farkı oluyor sadece.
Neyse soracağım şey; Amd işlemcilerde çarpan değeri değiştirilebildiği için, 6300 işlemcide sadece çarpan değeri ve Bus frenkansı değiştirilerek bile 4.0 ghz olabildiğini okudum.
Bu konu hakkında bilgisi olan ve yardımcı olabiliecek varmı ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.