S

Teğmen
27 Nisan 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
9 yıl
Desktopta widi kurulumu driver sorunu
Arkadaşlar Desktop ta widi kurmaya çalışıyorum. Sistemim MB:Asus Maximus v Formula Dualband wireless İşlemci: İntel 3770k E.K. MSI GTX 560 ti Win7 64 bit. Widi sistem gereksinimleri ni araştırdım tutuyor. Ama gerekli driverlerı bir türlü kuramadım.Sistem kabul etmiyor driverları. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
S
10 yıl
Şarkı arıyorum
Selam, şarkı yeni sayılır, yani 1 yılı yok.Klipte zenci bi abimiz evinin önüne onlarca hoparlör koyup tüm mahalleye şarkıyı dinletiyordu.Basslı bir parçaydı.
Edit:Buldum: DJ Fresh VS Jay Fay Feat. Ms Dynamite - 'Dibby Dibby Sound'
S
11 yıl
Asus Maximus V Formula ve Kulaklık tavsiye lütfen
Arkadaşlar Asus Maximus V Formula Kullanyorum ve Creative Tactic 3d Sigma almayı planlyorum.Anakart üzerindeki onboard ses kartı ne kadar kalitelidir yeterlimidir sizce yoksa ses kartıda almalımıyım ?

Anakartın Ses kartında DTS Ultra PC II ses teknolojisi varmış ama bu konu hakında pek bi bilgim yok tavsiyelerinize açığım yardımcı olursanız sevinirim

anakartın özellikleri
S
11 yıl
Asus Maximus V Formula ve Kulaklık tavsiye lütfen
Arkadaşlar Asus Maximus V Formula Kullanyorum ve Creative Tactic 3d Sigma almayı planlyorum.Anakart üzerindeki onboard ses kartı ne kadar kalitelidir yeterlimidir sizce yoksa ses kartıda almalımıyım ?

Anakartın Ses kartında DTS Ultra PC II ses teknolojisi varmış ama bu konu hakında pek bi bilgim yok tavsiyelerine açığım yardımcı olursanız sevinirim

Anakartın özellikleri
S
13 yıl
ağdaki bilgisayarlardan biri tivibu actıgında internet sık sık donup birden acılıyor baglantımız 4mb
Sorun şu. Ağdaki bilgisayarlardan biri tivibu actıgında internet sık sık donup birden acılıyor baglantımız 4mb.Sunuda söylemek istiyorum tivibu ya ilk üye olduğumuzda böyle bi problem yoktu.Tivibunun bağlantısınıda limitledim çözüm olmadı.Lütfen yardım
S
15 yıl
P5Q Deluxe Ram problemi
2adet 1gb 800mhz ramim var.1i kingstone biri hi-level.P5Q deluxe üzerinde 2 sarı 2 siyah slot var.bu 4 slottan sadece 1. sarıya taktığımda pc yi açabiliyorum.Ama 2 ramide taktığımda (2sinide sarı slotlara-2sinide siyah slotlara-1 sarı 1 siyah)Pc ye hiç görüntü gelmiyor.Ne yapmalıyım.Yardım ve düşünceleriniz için simdiden tşkr ederim
S
15 yıl
Asus P5Q Deluxe kullanıyorum görüntü gelmiyor.
8-9 aydır asus P5Q-deluxe kullanıyodum.Akşam kapattığımda normaldi sabah power tuşuna bastıımda bütün fanlar ekran kartı falan filan hepsi çalışıyor ama hiç bir görüntü gelmiyor.Açılırkenki bip sesi gelmiyor.(monitorün power ışığı hep turuncu yeşile dönmüyor).

ramleri tek tek denedim.Priz e baktım sarnırım topraksız (prizde toprak bağlantısı için üstte altta metaller var ama hatla bağlantısı yok).Yardımcı olursanız sevinirim.
S
16 yıl
Acil Yardım Asus P5Q deluxe Mb sıcaklık 47C
asus pc probu actımda farkettim mb sıcaklığı 47 derecede alarmveriyodu.Bunu indirmek icin ne yapmalıyım.Ve bu sekilde bi zarar verirmi karta ?



< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
S
16 yıl
Asus P5Q-Deluxe ve mushkin 2x1gb 1066mhz
bu iki parca arasında sorun yaşayan veya oluşabileceğini düşünen varmı ?
S
16 yıl
yeni sistem toplicam Vatan dan ncq ile ilgili yardım pls
320gb seagate Ncq lu hdd yok gözüküyor vatanda ncq suz alsam cok bi fark olurmu ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.