A

Yüzbaşı
06 Nisan 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
58 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
3 yıl
İkinci monitör görüntü verirken kullanmayı engelleme
Arkadaşlar ben osd izleme için laptop ekranı bağladım pcye ikinci monitör olarak ancak ara da mouse o tarafa kaçıyor sinir bozuyor. Ben bu ekranı sadece izleme ekranı olarak kullanamazmıyım? (Herhangi bir mouse aktivitesi yapmadan sadece osd bilgisini izlemek için) Bu konuda bilgi sahibi bir arkadaş aydınlatırsa sevinirim.
< Resime gitmek için tıklayın >
A
5 yıl
Warcraft 3 Online
Arkadaşlar yıllarca wc3 online oynadım tekrardan başlamak istiyorum. Eskiden eurobattle vardı oradan oynardım şu an nereden oynanır nasıl yapılır var mı bir bilgisi olan arakdaş?
A
6 yıl
Arkaplanda oyun acıkken makina takılma sorunu
Arkadaşlar bu sorun illalah ettirdi makinayı parçalama raddesine geldim.
7700k
z270e
gtx970amp
samsung evo 960 ssd
yani baya güncel bir sisteme sahibim ancak herhangi bir oyun açtığımda masaüstüne dönüyorum ve boş alanda herhangi bir chrome ya da uygulama değil direk masaustunun boş alanında mouse'u sallayınca discord da konuşanların sesi kesik kesik geliyor mouse kesik kesik hareket ediyor.
Oyunlarda anlık ciddi droplar yiyorum csgo ultra ayar 300fps aniden 20-30 fpse düşüyor.,
Pubg 130 fpslerden 20-40 lara düşüyor.
The division 70 fpsten 20-15 fpslere düşüyor.

Daha önce böyle bir problem yaşayan oldu mu?
Makinamda bir tek ekran kartını değişmedim artık son parça o onu da değişeceğim yine sorun devam ederse makinaya benzin döküp yakmayı planlıyorum varsa bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirm.
A
6 yıl
Bu darboğaz mı?
Arkadaşlar daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadım bugün birden bire böyle bir şey başıma geldi. Driveri sildim tekrar kurdum nafile çözemedim. Kart furmark 3d mark gibi testler de %100 yükte çalışıyor ancak oyunlara geçince sapıtıyor resmen.

Bu arad a işlemci 7700k ekran kartı 970amp

buyrun bu da video linki https://www.youtube.com/watch?v=UauL7-zysBE

Edit: GPU kısmında soldan sağa ikinci olan gpu yük yüzdesi.
A
6 yıl
Z270E M2 SSD
Arkadaşlar bu anakarta 256 gb 2 adet m2 ssd alacağım ancak destek listesinde ki ssdler ya verileri yüksek okuma hızları düşük ya da verileri düşük okuma hızları yüksek

Aklımda vatan pc den altta ki ürünü almak geçiyor ancak kartın destek listesinde bunun pro modeli yazmakta ancak türkiye de bunun pro modeli malesef yok. http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-250gb-960-evo-m-2-sata-nvme-ssd-okuma-hizi-3200mb-yazma-hizi-1500mb-.html

Acaba bu karttan kullanıpta 3k veri hızlarında olan m2 ssd çalıştıran var mı?

Kullanan arkadaşlar burayı yeşillendirebilir mi.
A
6 yıl
3D Mark Test ile ilgi bir soru.
Arkadaşlar Windowed mod da ekran kartımı full ayar da stress test ederken mouse'u masaüstünde gezdirince takılarak kesik kesik hareket ediyor. Bu normal mi? Yoksa bir sıkıntı mı var?
A
6 yıl
Gtx 970amp Garantiye gönderme
Arkadaşlar merhaba benim zotac kartım var sorounu oyun sırasında saniyelik fps dropları yaşaması ani mouse hareketlerinde ekran da dalgalanma yapması. Bazen makina takıldıktan sonra resetlediğimde monitörde aşırı bir uğultu sesi çıkarması aida64 testin de saniyelik gpu yükü 0-100 arası git gel olması nedeniyle garantiye göndereceğim ancak ürünün 2 yıl vatan garantisi bitti ben zotac 5 yıl kayıdını yaptırdım ancak endeks bilişim garanti sorgulama kısmı aylardır bakım da görünmekte o nedenle ben bu kartı garanti işlemine nasıl sokacağım. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok memnun olurum.
A
7 yıl
Zotac 970Amp mhz problemi
Merhaba arkadaşlar lanet sorun iyice can sıkmaya başladı.
Kart tam 26 aylık oldu işi bittiği için mi bu durum da?
Tam yükte 3500mhz hızın da çalışıyor. Normal de 7000Mhz civarını görmesi gereken kartın durumu bu.
Aida64 ile teste sokunca makina kilitlenerek çalışıyor. "mouse sekme olayı"
Bir fikri olan var mı?
Zotacın 5 yıllık garanti muhabbetine kayıt yaptırdım ancak tahmin ediyorum ki ürün mascomdan ithal yani garanti muhabbeti de fıs gibi. Şunu yap düzelir şu ayarı kapandı falan filan muhabbeti var mı böyle bir şey yoksa işi bitik miç
< Resime gitmek için tıklayın >
A
7 yıl
Zotac Gtx 970 Amp Sistem kullanımı.
Arkadaşlar kart son 2 aydır tam yükte sapıtıyor. Ani 1-2 saniyelik donmalar yapmakta herhangi bir voltaj verme işine de girmedim.
Sistemi komple yeniledim sadece ekran kartım eski aşağıda ki foto da görüldüğü gibi Gpu kullanımı 0-100 olarak saniyelik değişimle ilerliyor problemin çözüm yolu var mıdır? Ne yapmam gerekiyor.

Oyunlar da çok nadir de olsa bazen ekran da soldan sağa doğru enine dalgalanma oluyor.

< Resime gitmek için tıklayın >
A
7 yıl
Substrate Fix (ios10)
Arkadaşlar telefonu komple sıfırladım yalu jailbreak kurdum güven kısmını yaptım mach portala tıkladım cydiaya girdim substrate sade mode
cydia respring fix vb türevleri programları kurdum ancak ilk respringi yapamadığım için programlar çalışmıyor.
Cydiadan respring yap dediğim de telefon takılıyor mecbur home+ses kısma ile resetliyorum.
Önceden Respring app'i vardı şu an nasıl yükleyeceğimizi hatırlamıyorum saatlerdir onu aramaktayım ancak bulamadım. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim cydia'yı aktif edemiyorum.
Elin de olan varsa deb olarak paylaşırsa çok sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.