S

Binbaşı
24 Mart 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
311 (Bu ay: 5)
Gönderiler Hakkında
S
geçen ay
Rusya seçim sonuçları belli oldu sayılır, %88 ile PUTİN kazandı.
Oyların %25 i sayılmış, Putin reis rekorla tekrar kazanmış, hayırlı olsun.
S
6 ay
TÜKETİCİ KREDİLERİ 1 TRİLYON 453 MİLYAR LİRAYA YÜKSELDİ
Bültene göre, tüketici kredilerinin tutarı 13 Ekim itibarıyla 8 milyar 956 milyon lira artışla 1 trilyon 453 milyar 147 milyon liraya yükseldi.

Söz konusu kredilerin 445 milyar 101 milyon lirası konut, 87 milyar 979 milyon lirası taşıt ve 920 milyar 66 milyon lirası ihtiyaç kredilerinden oluştu.

Bu dönemde taksitli ticari kredilerin tutarı 3 milyar 387 milyon lira artarak 1 trilyon 246 milyar 185 milyon liraya yükseldi.

Bankaların bireysel kredi kartı alacakları ise yüzde 1,7 artışla 977 milyar 590 milyon liraya çıktı.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/gecinemeyen-vatandasin-caresi-bu-oldu-722889h.htm
S
7 ay
Ferrarinize el konulabilir! 416 adet Lüks araç operasyonu
Ferrari, Mercedes, Range Rover gibi 10- 15 milyonluk araçlar, düşük vergilerle yurda sokulmuş, alanların içinde Mv. Alpayın kızıi, futbolcuTümer Metin ve bi sürü daha zengin işadamı, ceo vs varmış, mahkeme ilerki günlerde başlayacakmış, araçlara el konmuş.

Forumdan Ferrarisine veya lüks aracına el konan arkadaşlar, yazabilirmi, kaça aldınız aracınızı?

https://www.youtube.com/watch?v=xMyJCNO4gBs
S
7 ay
Rekor kırıldı, Şu anda ilk defa 503 Bin Otomobil satışa girmiş!!!
Tarihte ilk defa oluyor zannediyorum, bu kadar satılık otomobil ilk defa görüyorum, genelde 320-340 bandında gezinirdi, herkes arabalarını satıyor, paraları faize mi, borsaya mı yatıracaklar napçaklar?
S
7 ay
Konut fiyatları sert düştü %9.9
Almanya’da konut fiyatları yılın ikinci çeyreğinde bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 9,9 gerileyerek, 2000’den beri en sert düşüşü gösterdi.

Aynı şekilde İngilterede de 2009 dan beri ilk defa 4,6 oranında sert bir düşme var. Tüm Avrupa da az da olsa düşüşler bekleniyor.

Türkiye de bundan etkilenerek bir düzeltmeye gidevilir, malum balon var. Ev sahipleri üzülececek ama parası olan evi Avrupadan alır, burdaki evler malum depremde yıkılıyor.

https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonomi/almanyada-konut-fiyatlari-sert-dustu-2122258?utm_source=Anasayfa&utm_medium=Ekonomi
S
8 ay
Doğuş Otomotiv de çalışanlarına 25 maaş ikramiye ödemesi yaptı.
Otomotiv firmaları çok şükür bu yıl da altın çağını yaşadı, hele VW ler 2. eli yenisi farketmiyor, millet sat bana diye eline bi yapışıyor, kurtulamıyorsun.

Abi o kadar kazandık ki, deyip paraları dağıtıyorlar da, bunun normal araba ihtiyacı olup almak isteyene bi faydası var mı? Bi indirim var mı senelerdir? Milleti sömür sömür, iş arkadaşlarına ne güzel sömürdünüz diye dağıt! Ne kadar bu 25 mayış ikramiye, o da belli değil? Parayı alanlar yazsa da öğrensek

Yüce Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce'nin "Birlikte kazanıyoruz" diyerek çalışanlarına verdiği 25 maaş ikramiyenin ardından Doğuş Otomotiv de çalışanlarına 25 maaş ikramiye ödemesi yaptı.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/turkiyenin-dev-holdinginden-25-maas-ikramiye-700155h.htm
S
8 ay
Ucuz araba alacağım diye parasını kapmadıkları insan kalmadı.Savcılar hakimler bile tezgaha gelmiş
Diyanet bünyesindeki iki personelin, piyasanın altında sıfır otomobil vaadiyle avukatlar, doktorlar, Milli Eğitim ve Diyanet camiasından, siyasilere kadar yüzlerce kişiyi dolandırdığı ortaya çıktı.

Sinop’un Durağan ilçesinde Çiftlik Bank’ı aratmayan bir dolandırıcılık olayı yaşandı.İşin özeti, kiralık araçları satmışlar!

Acaba forumdan dolandırılan kimse varmı?

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/ucuz-araba-alacagim-diye-parasini-kapmadiklari-insan-kalmadi-savcilar-hakimler-bile-698476h.htm
S
10 ay
NASA uçak yolculuklarının süresini yarıya düşürecek
NASA uçak yolculuklarının süresini yarıya düşürecek

NASA uçak yolculuklarının süresini yarıya düşürecek adımı attı. Bu gerçekleşirse İstanbul Münih arasındaki 1571 kilometrelik mesafeyi uçaklar 1 saat 50 dakika yerine 55 dakika alabilecek.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/nasadan-ucak-yolculuklarinin-suresini-yariya-dusurecek-684159h.htm


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
S
11 ay
Oy pusulası zarflarını yapıştırmayın, kapanacak kısmı içine kıvırıp kutuya atın
Oy pusulası zarflarını yapıştırmayın, kapanacak kısmı içine kıvırıp kutuya atın, zarfı aceleyle yırtarken içindeki oy pusulası yırtılırsa geçersiz sayılabilir, etrafınızada yayın, oylar ziyan olmasın!
S
geçen yıl
F-35\u0027in motoru hararet yaptı
İyi bir usta olsa bu sorunu çözerdi ama Amerikalı teknisyenler sorunun çözülmesinin 10 yıl alacağını bildirmişler!
< Resime gitmek için tıklayın >

Kaymak;https://www.msn.com/tr-tr/haber/other/f-35-in-motoru-hararet-yapt%C4%B1/ar-AA19mYxF?ocid=mailsignout&pc=U591&cvid=55897adb4a3e4eeaada2b76ae4f66326&ei=31
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.