4

Teğmen
22 Mart 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
65 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
4
3 yıl
Delid Yaparken Sıvı Metal Yerine Normal Termal Macun
Merhabalar. 7700k işlemcim var ve garantisi bitti. Bu işlemcinin bloğunu söküp üzerinde gelen termal macunu silip yerine noctua nın veya farklı bir markanın kaliteli bir termal macununu sürsem yine büyük bir ısı farkı olur mu? Yoksa sıvı metal mi kullanmak gerek büyük fark için?
4
4 yıl
PUBG Silah Seslerini Nasıl Düşürebiliriz.
Merhabalar. Arkadaşlar Steelseries Arctis Pro +GameDac aldım kulaklığın performansı efsane ama şöyle bir sıkıntı var, Sesi kısar isem ayak seslerini net duyamıyorum fakat sesi açarsam da yürürken biri silah sıkınca silahın sesi havaya zıplatıyor adamı (Korkudan) :) Yani işin özü bu silah seslerini kısmanın bir yolu var mı?
4
5 yıl
Steel Series Arctis Pro +game dac Optik kablodan ses alma.
Merhabalar bugün başlıkta belirttiğim kulaklıktan aldım. Fakat bilgisayardan optik kablo ile nasıl ses alabilirim. Ne yaptıysam Hi-Res i bir türlü aktif edemedim. Anlayan birisi yardımcı olabilir mi?
4
5 yıl
Gaming Kulaklık Önerisi.
Merhabalar, Bayaa bi araştırdım ama istediğim gibi bir kulaklık bulamadım. Burada açılan kulaklık önerilerini de baktım 200 liralık kulaklıklar önermişler. Kafa ağrıtmaya hafif ses kalitesi iyi bir kulaklık arıyorum bütçem 1000tl. Aklınızda olan bir marka model var mıdır? Teşekkürler.
4
5 yıl
İşlemcim Takoz mu?, Yaptığım ayarlar doğru mudur?
Merhabalar Sevgili Donanım Haber alemi,

i7 7700k işlemci kullanıyorum. Malum ısı problemine kafa yorarken nasıl daha sessiz ve daha performanslı bir ayar bulurum derken takoz gibi şeyler okudum yabancı forumlarda. Bu overclock olayını da bilmiyorum pek fazla.

Aldığım Değerler Şunlar,

4,7Ghz
Turbo Kapalı, C* States Auto, Adapt.. Voltage Enable, Corevoltage 1,160 VLLC Voltage 1,160 Çarpan:47 ısı boşta 39 derece yükte 72 derece.

4,80Ghz
Turbo Kapalı, C* States Auto, Adapt.. Voltage Enable, Corevoltage 1,180 VLLC Voltage 1,190 Çarpan: 48 ısı boşta 48 derece yükte 75 derece.

4.7 ghz nin stress testini sizinle paylaşcam yaptığım bi hata var mı sizce ve kullandığım bu işlemci takoz mu? < Resime gitmek için tıklayın >
4
6 yıl
Freesync Açınca Çıkan Beyaz Çizgi.
Merhaba arkadaşlar. Sıkıntının videosunu yükleyemedim resmini ekledim buraya. Monitörümde freesync açtığımda araç çubuğunda açık olan programların yanındaki yere beyaz bi çizgiler atıyor. Samsung servisine gönderdim bilgisayarda sıkıntı var monitör sağlam dediler ama şöyle bir durum söz konusu eski bilgisayarımda da aynı sıkıntı var idi kullandığım makine yeni. Tüketici hakları filan uğraşmak istemiyorum bu sıkıntı neyden kaynaklanıyordur daha önce yaşayan var mı ?
< Resime gitmek için tıklayın >
4
7 yıl
Pci Ex 3.0 bir I/O yu Pci Ex 2.0 Slotuna Taksak.
Merhabalar. İnternette araştırdım pek bi bilgi bulamadım benim gibi bir manyak yok her halde :) Buraya sormaya karar verdim. Bende Asus Rampage 3 Black Edition var işlemci de x990 haliyle bu anakartta Msata girişi namevcut. Geçenlerde bi I/O gördüm Pci Exp 3.0 destekli M.2 sata girişi yer alıyor kartta ana karta takmaya olanak sunuyor. Şimdi soru şu= Bu I/O dan alsam birtane de samsung M.2 Sata ssd alsam bu Pci Exp 3.0 olan kartı Pci Exp 2.0 slotu olan rampage3 e taksam verimli performans alabilir miyim ? Teşekkürler.
4
7 yıl
Eski bir sisteme gtx 1080ti bağlasak?
Herkese merhabalar. Bende bitane asus rampage 3 ex blad edition var. Bu anakarta gtx1080 ti alıp taksam sıkıntı yaşatır mı ? Teşekkürler.
4
10 yıl
Bilgisayar İçin Mini Disk Player İçin Yardım.
Arkadaşlar Merhaba,


Çok araştırdım ama bulamadım eskilerde MD player lar vardıhttp://2.bp.blogspot.com/_mEwcyHD-D9Q/TTcx4O2OQjI/AAAAAAAAC3w/7SP77htL_6o/s1600/Sony+MiniDisc+%2528MD%2529%252C+MiniDisk%252C+music%252C+audio+-+ArchiVision+Directory.jpg burda cd si mevcut bunun cd rom gibi okuyan bir aygıt lazım bulamadık bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ? Teşekkürler
4
10 yıl
Logitech G105 Hakkında
Selamlar arkadaşlar. Bu klavyeyi aldım ben g tuşu ataması yapamıyorum programdan tuşu işaretliyorum ama tuşu kaydetmiyor MR diye bi tuş var bu ne işe yarıyor bu klavyedeki programlanabilir tuşları nasıl kullanabilirim ? araştırdım bulamadım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.