S

Yarbay
26 Haziran 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
18 üye
Görüntülenme (?)
138 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
S
10 yıl
Başvurular Başladı
BAŞVURU SÜRESİ : 5-14 Mayıs 2014
SINAV TARİHİ : 5-6 Temmuz 2014
SINAV SAATİ : Sabah oturumları 09.30,
Öğleden sonra oturumları 14.00
KPSS SINAV ÜCRETİ : Sadece Cumartesi Sabah oturumuna girecek adaylar 40,00 TL;
(Her oturum için 40 TL Cumartesi Sabah + diğer üç oturumdan herhangi birine de
ücret yatırılacaktır.) girecek adaylar 80,00 TL;
Cumartesi Sabah + diğer üç oturumdan herhangi ikisine de girecek
adaylar 120,00 TL;
tüm oturumlara girecek adaylar 160,00 TL.
ÖABT TARİHİ, SAATİ VE SINAV ÜCRETİ : 20 Temmuz 2014, 09.30, 40,00 TL
(ÖABT’ye katılmak isteyen adayların, KPSS Cumartesi Sabah (Genel Yetenek-Genel Kültür) ve KPSS
Cumartesi Öğleden Sonra (Eğitim Bilimleri) oturumlarına da katılmaları zorunlu olduğundan, en az
120,00 TL sınav ücreti yatırmaları gerekmektedir.)
DHBT TARİHİ, SAATİ VE SINAV ÜCRETİ : 18 Ekim 2014, 09.30, 40,00 TL
(DHBT’ye katılmak isteyen adayların, KPSS Cumartesi Sabah (Genel Yetenek-Genel Kültür) oturumuna
da katılmaları zorunlu olduğundan, en az 80,00 TL sınav ücreti yatırmaları gerekmektedir.)
S
10 yıl
Sorun Nerede
Mourinho'ya Türkiye'den futbolcu takibiniz var mı transfer etmek ister misiniz diye sorulduğunda adam Türkiye piyasasında fiyatlar çok yüksek olduğu için ne kadar istekli olsanız bile uzak duruyorsunuz gibi bir cevap vermişti.

Gerek bonservislere gerekse futbolcu ücretlerine bakarsak gerçekten kulüplerimiz gereğinden fazla para vermiyor mu?

Ya da farklı bir pencereden bakalım. Acaba örneğin Bruma Chelsea'ye transfer olsaydı şu an gösterdiği performans nasıl olurdu? Ya da Eden Hazard Fenerbahçe'ye gelseydi şu anki futbolu nasıl olurdu?

Yabancı sınırlaması var. Evet hatırlıyorum 90 lı yıllarda 3 kişi ile başladı bu uygulama. Ve her sene de tartışıldı. Kimi kaldırılmasından yana kimi Türk futbolcusu yetişmior derdiyle olmasından yana. İki tarafında da kendince haklı yönleri var elbet.

Bakın PTT 1.Ligine kendi şehrimin takımında bir Ganalı bir Sierra Lione bir de Togo'lu oyuncu var. Bu yabancılar takımın önemli oyuncuları. Keza diğer PTT takımları içinde aynısı geçerli.Yabancı oyuncu kavramı bu kadar içimize işlemiş artık.

Bütün bunlar olurken işte biz ne yapmışız? Son yıllarda hadi Arda dışında yurt dışına gidip oynayan kaç tane Türk oyuncumuz var. Hadi büyük takımları da geçtim. Hollanda , Fransa, Portekiz liglerinin ikinci liglerine bile giden Türk oyuncu var mı? Üstte bahsettiğim Sierre Leoneli oyuncu bizim takıma Norveç'in adını bile telaffuz edemediğim takımından transfer edildi. Ama tam tersi hiç olmadı..

Ve işin ironi tarafı dahil bu düşündüğüm yazdıklarım bile kısır döngüde kalacak gidecek...
S
11 yıl
Mehmet Topuz
Son dönemlerde sanırım çoğu arkadaş sevmiyor. Lakin nedense ben bu adamı seviyorum.

Gelişi biraz olaylı olmuştu. Kişisel olarak tasvip etmemiştim.

Şu an Topuz 4.senesinde idi...

İlk geldiği sene hatırlıyorum uzun bir süre sakattı Oynayamadı.Buna rağmen 28'i ligte olmak üzere 41 maça çıkmış.
İkinci sene 34 maçın tamamında forma giydi. Ve o dönemde şampiyonluğun en etkili isimlerindendi. Özellikle Gökhan ile iyi bir uyum yakalamıştı.

Olaylı süreçlerin ardındaki sezonda da Topuz 1.5 aylık sakatlığına rağmen 27 maçta oynamıştı. (26 sı ilk 11)

Bu sene başında ise yine uzun bir süre sakatlıkla boğuştu. Yine yaklaşık 2 aylık bir süreçte yoktu. Bu sefer ilk 11'de 12 maç başladı. Belki eski performansını yakalayamadı.

Lakin herşeye rağmen ben Mehmet Topuz'u seviyorum. Mücadelesi, oyun anlayışı için bence takıma gerekli oyunculardan. (Sakın son döneme bakıp düşünmeyin yazdığım 4 senenin özetini düşünün)

Sözleşmesi bitiyor galiba. Ve umarım yenilenir.

(Az önce bir konuda işte Gökhan 1.75 milyon alıyormuş da oynamayan Topuz 2.2 milyon alıyor diye okumuştum. Oynamayan Topuz 4 senede 126 sı ilk 11 olmak üzere toplamda 157 maça çıkmış...)
S
11 yıl
Sezonun Golü
Geçen seneki konu için

http://forum.donanimhaber.com/m_60820323/f_//tm.htm#60820323


Bu sene için hangi goller olabilir?
S
11 yıl
Cezalar Ertelenmeli mi?
Geçmişte Fatih Teri'in final maçı cezası ve stoper yokluğundaki Galsataray'daki Gökhan Zan'ın cezası ertelenmişti.

Şimdi Fenerbahçe kulübü çıkıp Türkiye Kupası finaline çıkacağız Volkan Ve Meirelesse verilen cezaların ertelenmesini istiyoruz nerse neler olur...

Bu da günlük kararlar verip saçma sapan işlere imza atan TÜrkiye Futbol Federasyonu'na ders olmalı. Milleti birbirine düşürüp duruyorlar...
S
11 yıl
Maliye Bakanı Yalanladı
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın bugün Fenerbahçe Olağan Mali Genel Kurulu'nda vergi borçları ile ilgili söylediği sözlerin çoğunun doğru olmadığını söyledi.

Bugün gerçekleştirilen Fenerbahçe Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı'nda kulüpler için sarf ettiği, "Bu yıl 87 milyon lira vergi ödedik. Buradan devleti göreve çağırıyorum. Tüm kulüpleri incelemeli. Ben bir Türk vatandaşı olarak kim ne kadar vergi veriyor bilmek istiyorum. Biz zengin çocuğu olarak gösterildik. Galatasaray gösterildi. Şimdi bugün ise Fenerbahçe'yi geçtik diyorlar. Tabii ki geçebilirler. SPK falan var" sözlerine sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından cevap verdi.

"YORUMLARIN ÇOĞU DOĞRU DEĞİL"

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Hiçbir kulübün borcu silinmemiştir ve silinmeyecektir. Her mükellef gibi kulüpler de borcunu yüzde 12 faiz ile taksitlendirilebilir. TBMM dışında hiç kimsenin vergi alacaklarından vazgeçme veya af çıkartma yetkisi yoktur. Kulüplerle ilgili yorumların çoğu doğru değil" ifadesinde bulundu.



Ahh Aziz Başkan kendi kendini yedin...
S
11 yıl
Başvuru Ücretleri
BAŞVURU SÜRESİ : 6-15 Mayıs 2013

SINAV TARİHİ : 6-7 Temmuz 2013

SINAV SAATİ : Sabah oturumları 09.30, Öğleden sonra oturumları 14.30

KPSS SINAV ÜCRETİ : Sadece Cumartesi sabah oturumuna girecek adaylar 40,00 TL; Cumartesi sabah + diğer üç oturumdan herhangi birine de girecek adaylar 80,00 TL; Cumartesi sabah + diğer üç oturumdan herhangi ikisine de girecek olan adaylar 120,00 TL; tüm oturumlara girecek adaylar 160,00 TL.

ÖABT TARİHİ, SAATİ VE SINAV ÜCRETİ : 14 Temmuz 2013, 09.30, 40,00 TL

BAŞVURU HİZMETİ ÜCRETİ : 3,00 TL
YENİ ŞİFRE EDİNME ÜCRETİ : 2,00 TL

BAŞVURU MERKEZLERİNDEN FOTOĞRAF YENİLEME İŞLEMİ ÜCRETİ : 5,00 TL


Yemin ediyorum adamı katil ederler...Tüm oturumlar 160 tl...Resmen ticarete döktüler işi...
S
11 yıl
Alex Twitter
Alex10 ‏@Alex10combr 1 sa
Butun cocuklarin 23 Nisan bayramini kutlayip,Ulu Onder Ataturk'u saygiyla aniyorum.


Bi Alex değil diye boşuna demiyoruz galiba...Ahh be Alex...
S
11 yıl
Serdar Ortaç: Kumarda 50 milyon dolar kaybettim
KKTC’deki bir otelde sahne alan şarkıcı Serdar Ortaç, kumar konusunda itiraflarda bulundu.

Geçmişte kumar oynadığını dile getiren Ortaç, "20 yıllık kumar hayatımda 50 milyon dolar kaybettim” dedi.

Serdar Ortaç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Helal ettim ve kumarı bıraktım.”


Kaynak:http://haber.tr.msn.com/ntv/orta%C3%A7-kumarda-50-milyon-dolar-kaybettim-1

daha önce konu açıldıysa affola...
S
11 yıl
YDS Başvuruları Başladı
BASIN DUYURUSU
(15 Şubat 2013)

2013-Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (İlkbahar Dönemi): Başvurular

4 Ocak 2013 tarihli ve 28518 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Belirleme Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik ile Kamu Personelinin Yabancı Dil Bilgisi Seviyesinin Tespitine Dair Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik yürürlükten kaldırılmıştır. Anılan Yönetmelik uyarınca Almanca, Arapça, Fransızca, İngilizce ve Rusça dilleri için Mart, Nisan, Mayıs ayları içerisinde bir kez ve Eylül, Ekim, Kasım ayları içerisinde bir kez olmak üzere yılda iki kez; Bulgarca, Çince, Danimarkaca (Danish), Ermenice, Farsça, Gürcüce, Hollandaca (Dutch), İspanyolca, İtalyanca, Japonca, Korece, Lehçe, Macarca, Portekizce, Rumence, Sırpça, Ukraynaca ve Yunanca dillerinde ise Mart, Nisan, Mayıs ayları içerisinde olmak üzere yılda bir kez yapılması öngörülen Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavının (YDS) ilk uygulaması olan 2013-YDS İlkbahar Dönemi Sınavı 7 Nisan 2013 tarihinde uygulanacaktır.

Sınava başvurular 18-27 Şubat 2013 tarihlerinde yapılacaktır.

Adaylar, 2013-YDS İlkbahar Dönemi Kılavuzu ile Aday Başvuru Formuna başvuru süresi içinde ÖSYM’ninhttp://www.osym.gov.tr internet adresinden ulaşabileceklerdir. Kılavuz dağıtımı ve satışı yapılmayacaktır. Kılavuzda; başvuru, sınav, değerlendirme, sınav sonuçlarının kurumlarca kullanımı ile ilgili ayrıntılı bilgiler yer almaktadır. Sınava başvuracak adayların bu kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

6-7 Temmuz 2013 tarihlerinde yapılacak Kamu Personel Seçme Sınavında (2013-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik) ve daha sonraki yıllarda lisans düzeyinde yapılacak KPSS’lerde Yabancı Dil Testiyer almayacaktır. Yabancı dil testinin belirli ağırlıklarla hesaplanarak oluşturulduğu KPSS puan türleri, 2013 yılından itibaren ÖSYM tarafından uygulanacak Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) puanı ile ağırlıklandırılarak hesaplanacaktır. KPSS’de yabancı dil testinin de (Almanca, Fransızca ve İngilizce dillerinde) ağırlıklandırılarak hesaplandığı puanları edinmek isteyen adayların 2013-YDS İlkbahar Dönemi Sınavına girmeleri zorunludur. 2013-YDS İlkbahar Dönemi Sınavına katılmayan veya bu sınava Almanca, Fransızca ve İngilizce dillerinde katılmayan adayların, 2013-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavı yabancı dil testi sonucunun belirli ağırlıklarla hesaplandığı KPSS puan türleri hesaplanmayacaktır.

2013 yılından itibaren ÖSYM tarafından, yabancı dil bilgisi seviye belirlemeye yönelik olarak, sadece Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) yapılacağından diğer yabancı dil bilgisi seviye belirleme sınavları (ÜDS vb.) yapılmayacaktır. Ayrıca; ÖSYM tarafından uygulanan ve içeriğinde yabancı dil sorusu/testi bulunan sınavlarda 2013 yılından itibaren yabancı dil sorusu/testi bulunmayacak, bu adayların sınav sonuçlarının değerlendirilmesinde YDS’den alacakları puanlar kullanılacaktır. İlgili mevzuatta Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavına (KPDS) yapılan atıflar Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavına (YDS) yapılmış sayılır. İlgili mevzuat gereği, doçent adayları ile doktora ve sanatta yeterlik çalışmasına başvuracak adayların da yabancı dil koşulunun sağlanması için YDS’ye girmeleri gerekmektedir. Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) sonuçları ve Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (DUS) sonuçları ile tercih yapacak adayların 2013-YDS İlkbahar Dönemi Sınavına girmeleri yararlarına olacaktır.

Bu nedenle, 2013 yılından itibaren ÖSYM tarafından yapılan KPSS, TUS, DUS vb. sınav ve yerleştirme işlemleri ile ÜDS/KPDS sonuçlarını kullanan diğer kamu/özel kurum ve kuruluşların sınav/yerleştirme işlemlerine katılacak adayların, yabancı dil yeterliğinin belirlenmesi için 7 Nisan 2013 tarihinde yapılacak YDS’ye katılmaları önemle duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.