D

Çavuş
09 Mart 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
18 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
8 yıl
Silinsin
Silinsin
D
10 yıl
TVS RTR 150 alacağım fakat ekipman için yardım.
Beyler hem işe hem okula gitmek için hoş gözüken fazla pahalı olmayan tvs rtr 150 ye karar verdim. şimdi ilk önce ekipman alayım diyorum tavsiyeleriniz nelerdir pantalon giyemem ama kask-dizlik-mont-eldiven giyebilirim.
D
10 yıl
Öğrenci iken çalışmak
Sevgili dh konu dışı ekibi sizlere takıldığım bir konu hakkında bir kaç şey soracağım. Ben makine mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim ve balıkesirin iyi restoranlarından birinde garson olarak çalışıyorum, fakat okula fazla vakit ayıramadığımdan bu işi bırakmayı planlıyorum. Öğrencilik hayatında belli başlı işlerde çalışmış arkadaşlar bana önerebilceğiniz bişey varmı ben artık okula daha fazla önem verip bir an önce mesleğimi yapmak istiyorum. Benim artık derdim para değil mesleğimi öğrenip zevk alacağım işi yapmak. Paraya ihtiyacımdan dolayı da hem işimi yapıp hem okumak istiyorum. Var mı bana güzel önerisi olan git lan şunu yap diyen. Çözüm bulamadığım tıkanıp kaldığım yerdeğim.

Öneri verirken Balıkesir'in küçük bir il olduğunu ve iş imkanlarının sıkıntılı olduğunu göz önünde bulundurup daha çok internet üzerinden yada hafta sonları Bursa-İzmir gibi yerlerde yapabileceğim bişeyler önerirseniz sevinirim.

İyi geceler hoş forumlar olsun.
D
11 yıl
Bluetooth ses aktarımı
Arkadaşlar evimde kendi çabalarımla kurduğum sistemde creative 2+1 sistem ve kendi imkanlarımla kabin hazırladığım (1x200mm woop 1x100 mid 1x63 tweeter) 2 adet kabin var.
Orta halli bir android tabletten aldığı sesi amfiye ordan da hoparlörlere ileten bir amatör bir sistem.

Kendim yaptığım için çok seviyorum sistemi ve çokta şık duruyor dokunmatik ekran falan şimdi yurtdışından bir adet 2.4 ghz lık kablosuz play&stop kumanda alacağım bakınırken bluetooth ses aktaran bir cihaz gördüm acaba dedim tablete ufak bir kabin hazırlasam bu ses aktarıcıyıda amfiye bağlasam başarılı bir ses iletimi olur mu ?kalite düşer mi ?
D
11 yıl
Amerikadan iPhone 5 cricket yardım!
Ben konu hakkında pek bisey bilmiyorum arkadaşım work&travela gitti ondan iphone 5 istedim babam için fakat cricket ten almış cihazı cihazda hat yokken bile cricket çekiyo türkiye vodafona takınca activation failed diyormuş sim kilitli mi acaba ? 700 dolar verdik bide anasını satım, yardım edin beyler 2 güne döncek halledelim şu işi.
D
11 yıl
Kulaklık önerisi
Arkadaşlar iPhone 5 almadan önce elimde ipod Classic 7th ile beats tour vardı. Telefonu alacağım için ikisinide sattım. Geçen kardeşime bir telefon aldım ve param arttı biraz 100-150 liralık kulak içi şık ve basları güzel bir kulaklık arıyorum. Müzik tarzım karışık ama ağırlık olarak hareketli parçalar techno dupstep hip-hop gibi. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
D
11 yıl
Silinebilir
silinebilir
D
11 yıl
Citroen C4 2008 model 34.000 km de İlk sahibinden tertemiz araç
silineblir.
D
11 yıl
Yurbuds IM İnspire Duo kullanan varmı
Link burada!

beyler tarzı çok hoşuma gitti acaba sesi nasıl kullanan varmı ? İphone 5 ile kullanacağım pek birşey istemiyorum ama yetsin flac müzik felan dinlemeyi planlıyorum.
D
11 yıl
Vatan Bilgisayar ile aramdaki mesele.
Beyler Vatan Bilgisayardan 29.12.2012 de aldığım tableti ertesi gün iade ettim alet arızalıydı ordaki firma görevlisi bunu teyit etti ve bana hediye çeki vermeye kalktı ben para iadesi olmuyor mu dedim hayır sadece hediye çeki verebiliyoruz dedi.
Biraz sert konuşcam çok sinirliyim. Lan nasıl oluyorda bu adam bana bozuk mal satıp benim paramı geri vermiyor böyle birşey varmı ya! bende salak gibi kabul ettim çok bunalmıştım uğraşamadım. Şikayetimvar.com'a da yazdım. ordaki elemanın bana verdiği cevaba bakın.

quote:

Bilindiği üzere garanti verme işlevi ithalatçı- imalatçı/üretici sorumluluğundadır.
Ve garanti veren firma bilgisi de Garanti Belgesinde yer almaktadır.

Şu hususu önemle ve bilhassa belirtmek isteriz ki; VATAN BİLGİSAYAR Sanayi ve Ticaret A.Ş. satıcı olup, YETKİLİ TEKNİK SERVİS değildir.

Tüketicilerin seçimlik haklarını kullanmaları için oluşması gereken koşullar vardır, öncelikle ürünlerin belirtilen sürelerde AYIPLI olduğunun ortaya çıkması lazım gelmektedir. Dolayısıyla öncelikle ürünün ayıplı olduğunun yetkili servis raporu ile tespit edilmesi gerekmektedir.

VATAN BİLGİSAYAR Sanayi ve Ticaret A.Ş. satıcı olduğunu ve YETKİLİ TEKNİK SERVİS olmadığını tekrar hatırlatmak isteriz.

Tüketicilerin ürünle ilgili şikâyetleri var ise, ürünün yetkili servisi tarafından muayene edilmesi ve durumun rapor ile tespit edilmesi gerekmektedir.

Saygılarımızla.


Yok yetkili servise gidecekmiş yok bilmem ne! Ya bu adamlar bana bozuk malı satıyor sonra yetkili servise gönderecek 30 gün bekleyeceğim bana anca öle paramı vercek, beyler nerde aranır bunun hakkı hukuku gözünü seveyim ben müşteriyim bu adamlar benle nasıl böyle konuşuyor ya nasıl bir dolandırıcılık nasıl bir aşşağılama bu! Gerçekten çeki kabul etmiştim şimdi sinirlendim elimden geleni yapmaya çalışacağım. Yani gerçekten bakkaldan birşey alır gibi hissettim kendimi!

Bu arada birazcık bilgiliyim aynı şeyi Citroen C4 arabamda yaşadım baylas la baya tartıştım sonra döndüler , acaba vatanı da böyle sıkıştırmak mı lazım illa!
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.