N

Yüzbaşı
22 Şubat 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
46 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
N
7 yıl
Genleşme Kabında Hava Kabarcığı Sorunu Hk.
Herkese Selam 1.6hdi 92hp aracımın genleşme bidonuna termostat kısmından gelen ince borudan hava kabarcığı gelmekte ve az egzoz dumanı çıkmakta servisde kontrol edildi. silindir kapak contasının kompresör kaçırdığını söylediler. Ancak aracım hiç hararet görmedi elm cihazıyla sürekli kontrol ederim en fazla 83 dereceye çıkar. Birde Genleşme kabındaki suda ne kaynama var nede taşırma sadece motor çalışırken borularda basınç oluşuyor su seviyesi düşüyor genleşme kapağını açınca su seviyesi tekrar aynı yere geliyor. EGR soğutucusundan bir kaçak olabilirmi konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi. Teşekkürler.
N
10 yıl
2006 citroen c4 bilgi
Herkese selam 2006model 1.6hdi sx aracımı yeni aldım 160 bin km de aracı kontrol ederken ecu'dan çıkan 2 kablonun kesilip bantlanmış olduğu gördüm. Ancak aracın tüm aksamları sorunsuz çalışmakta bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi.

58 litre yakıt aldım toplam 1680km gösteriyor ortalama tüketim 2,7L sizce bu normal mi?

Teşekkürler.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
N
15 yıl
JBL GT5 963-JBL GTO927 Hangisi ?
Silinebilir...
N
16 yıl
Kapasitör yardım
Merhaba arkadaşlar hangi bu markalardan hangisini tavsiye edersiniz. Boss 2.0-Cadence 1.2-Ass 1.0-For-x 2,0
N
16 yıl
Egzozdan patlama sesi
Merhabalar bu aralar yokuş aşağı 2.veya 3. vitesle inerken gazdan ayağımı çekince egzozdan patlama sesleri geliyor fakat bu olay benzinde yapmıyor sorun nerdedir. Teşekkürler.
N
16 yıl
Rolantide ışıklarda titreme
Merhaba araç rolantideyken farları ve diğer ışıkları yakınca rolanti devri düşüyor. Başka araçta deniyorum devirde hiç düşme olmuyor. Benim araçta 6 aydır bu sorun var hafifce yanıp sönme olayı oluyor dinamonun kayışı sağlam acaba kömürleri bitmiş olabilirmi.
N
16 yıl
aks mı?
Merhaba yolda giderken km saati yukarı aşağı hafifce oynuyor ve araç zıplarmış gibi gidiyor düşük devirlerde sarsıntı yapıyor. 100km hızdan sonra normale dönüyor. Fakat direksiyon titremiyor sağ sola çekme yapmıyor. bugun arabayı kaldırıp lastiklerini söktüm gene aynı titresim ve km saati gene titreyerek yükseliyor ve arac sarsılıyor sorun lastiklerden değil. Bu sorun aks'lardanmı kaynaklanıyor.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.