H

Yarbay
16 Şubat 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
51 üye
Görüntülenme (?)
153 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
6 yıl
190.000TL\u0027ye kadar Suv tavsiyesi
Merhabalar net 190,000TL ye kadar Suv tavsiyesi lazım. Pazarlık payı vs de koyup ikinci el olarak sahibinden vb yerlerden özelden veya buradan link atarak öneri yapabilirseniz çok iyi olur.

Öncelikle aranılan özellikler:
Araç 4 çeker dizel otomatik olmalı.
Bagaj hacmi geniş olmalı bebek arabası + bavullar sığmalı.
Donanım olarak iyi ve izolasyon olarak iyi olmalı.
Kilometre olarak 60bin üstü olmasın, ağır hasar kaydı dışında, dolu vs nedeniyle de bir hasarı olmasın. Bunun dışında 25-30bin hasar kaydı olabilir. Bakarız.

Şu anda düşünülen araç jeep cherokee 2015 ve 2016 modelleri. Bu araçtan daha iyi Dediğiniz var mı?
Varsa 2x4 olarak yine daha iyi dediğiniz öneri olarak yine yazabilirsiniz.
Jeep cherokee 2.8 limited daha önce kullandık vites ve motor olarak sıkıntı yapmıştı ama fena değildi. Yeni olanları hakkında bilginiz mevcut ise paylaşır mısınız?
Teşekkürler.
H
7 yıl
Maksium 200 bin TL\u0027ye araç tavsiyesi. 2. el 2015 model üstü, max 30-40bin km\u0027de.
Maksimum pazarlık paylı 205-210bin tl'ye kadar dizel araç bakıyoruz. İstenilen marka mercedes'ti ancak ben beğenemediğim için burada konu açıyorum yardımlarınız bekliyorum.

Aracı 2. el sıfıra yakın kilometrede almak istiyoruz. Maksimum ben 20 diyorum ancak iyi olanları göze çarparsa elemeyin.

Araç öncelikle dizel olacak. Mercedes'teki seçenekler kısıtlı c200d'den başkasına bakılamıyor. AMG paketi istemiyoruz eski CLA AMG'den sonra... sahibindende görülenleri ben beğenemedim. Ekstra bir özellik sunulmuyor. 4 çeker vs gibi...

Audi a4 sıcak bakıyorum. BMW xdrive olan modellere keza öyle ancak aracı genel olarak eşim kullanacağı için mercedes'te ısrarcı.

Sizce 2.0TDI Quattro veya BMW xdrive veya BMW'nin spor modellerinden daha iyi Mercedesler var mı ? Piyasa uçuk ve mercedes'in c serisi araçları anlamsız pahalı özelliklerine göre. Bundaki etken sanırım yakıtının tasarruflu olması.

Neyse uzatmadan link payalaşark özelden veya buradan bana yardımcı olabilir misiniz ?

Teşekkürler.

Satıcılar İstanbul içi olmalı. Araç bu hafta alınacak.

Not: 2015 Passat comfortline'dan geçiş yapılacak.
H
8 yıl
100 - 120bin civarında 2.El dizel araç tavsiyesi
Aracı jeep veya D segment dizel olmak şartıyla aramaktayız. Genel olarak beklentim konfor ve genişlik. Benden başka hanım da süreceği için ekstra görüşü iyi olması adına jeep de düşünüyorum.

Tavsiyeleriniz nelerdir?

İkinci El olarak da özelden link atabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler, iyi forumlar.
H
8 yıl
150 Bin civarında Dizel araç tavsiyesi. 0 ya da 2. el.
Merhabalar, daha önce yine forumda benzer bir bütçeye konu açmıştım ve bunun sonucunda Mercede CLA 180 CDI, AMG paket alınmıştı. Tercih öneriler sonucunda oluşmamıştı ama epey yardımcı ve bilgilendirici yorumlar olmuştu.

Neyse o araç ablama aitti ve 42bin'de 125bin'e sattık dün, araç 1-2 kere kazaya karıştı ancak son kazadan sonra aracın satışına karar verildi. Uğurlu gelmedi anlaşılan

Aracın konforu sert süspansiyonlarından ve lastiklerin dolayı iyi değildi. Yol tutuşu vs. iyiydi, epey de ekonomik araçtı da... Şimdi 150bin'e kadar yine dizel bir araç tavsiyesi istiyorum. Bayan kullanacak. Eski konuda herkesin önerisi BMW 320i ed idi ancak arkadan itişli olması ve benzin olması ilk araba tecrübesi olacak bir bayan için riskliydi, ekonomik de değildi. 11 ayda 42bin km yapan biri için dizel şart onu anladık. Benim ilk önerim tabi BMW 320D oldu ancak o yine Mercedes diyor ama istediği olmayacak CLA dizel ve E sınıf ona gitmeyeceğinden dolayı. Aracı genelde o tek kullanacak ancak haftada 2 kere falan da ailecek bir yerlere gidilir.

Mercedes C200 Bluetec nasıldır BMW 320D ile kıyaslarsak ?

Bunlara göre önerileriniz nelerdir. 2. el jeep önerileri de yapılabilir iyi bir markanın.

Ancak Onun isteklerini aynen ileteyim : Passat, Volvo s60, ve benzinli araç istenmiyor. Park kamerası olan, mümkünse vites kolları direksiyonda olan bir araç.

Ben de şimdi araştırmalara başlıyorum. Önerileriniz için teşekkürler şimiden.
H
9 yıl
1800TL\u0027ye kadar Çamaşır Makinesi önerisi.
1800TL'ye veya biraz üstüne bir makine önerebilir misiniz ?

Konulara baktım AEG L98699FLE2 önerilmiş ancak biraz bütçeyi aşıyor ve piyasada yok. Bunun muadili yine kurutma opsiyonu da olan mümkünse önerebilir misiniz ?

Kesin önerilere göre bu gece ya da yarın direkt olarak gidip alacağım durum biraz acil de.
H
9 yıl
1500TL civarı tavsiye. HTC E8 vs Sony Z2 ?
Beyler babama bir telefon alacağım 1500tl civarına. İlk başta Sony Xpreia z3 compact düşündüm ancak küçük gelir onun ele. Genel olarak kamera ve sağlamlığı iyi olsun. Pil olarak Z2 epey iyi ancak kronik sorunları olduğundan bahsediliyor. Ben de HTC E8'e yöneldim. Farklı alternatifler de önerebilirsiniz ancak bu iki telefon arasından hangisini önerirsiniz ?
H
9 yıl
90.000TL - 120.000TL\u0027ye kadar sıfır veya 2. el araç tavsiyesi... S60 vs Passat ?
Merhaba, ailemin ve benim kullanacağım 2013 ve sonrası 2. el, 2014 veya 2015 sıfır dizel, tercihen c veya d segmenti konforlu bir araç arayışı içerisindeyim bir süredir. Genel beklenti az yakması, konforlu olması yeterli bir bagaj hacminin olması ve genel olarak güzel görünümlü olması.

Bu bağlamda baktığım araçlardan Passat 2015 ağustos'ta anahtar teslim edildiği için alınamıyor. Station olan versiyonunu beğendiler ancak ben sıcak bakmadım. Jetta da aynı şekilde beğenildi ancak yine ben sıcak bakmıyorum. Bunun dışında Skoda marka istenmiyor. Ford mondeo da fena değil ancak içe sinen bir tek s60 oldu baktığım kadarıyla bütçeyi aşmasına rağmen. V40 Crosscountry'e de baktım güzel ancak biraz dar bir araç. Bagajı da yetersiz. Yine de 2014 özel siparişle gelen donanımlı bir versiyonu 90'a alınabiliyor.

Genelde baktığım araçlar 2. el S60 ve BMW 320i ed. Onlar da 95bin civarı ve bmw olan benzinli. S60 2014'ün sıfırı 100'e alınabiliyor.

Sizden yorum istediğim konuysa: Genel olarak S60 veya BMW 320i ed. almaya değer mi Jetta'nın üstüne verilecek parayla. Yoksa bu bütçelere hiç gerek yok 2. el daha uygun bir araç mı önerirsiniz.

Bir diğer alternatifimiz ise tatil vs. gibi bir yerlere giderken ablamdaki cla180 ile arabayı takas seçeneği. Bu nedenle seçim aralığına hatchback araçlar da giriyor ve bu sınıfta gördüklerim yeni golf ve V40 cross country.

Benzinli ve büyük olduğu için Subaru XV düşünülmüyor. Alternatifi dizel Honda crv 2. el olabilir.

2 haftadır bakınmaktayım, forumda benzer konular var ancak bir sonuca varamadım. Kusura bakmayın bundan dolayı, biraz da uzun oldu. Teşekkürler.
H
9 yıl
Acer, ilk AMD Freesync\u0027li 2K 144Hz Monitörünü Gösterdi
Acer, Dünya'nın ilk 144Hz tazeleme hızına sahip AMD Freesync'li monitörünü tanıttı. Yeni model tabi özellikle oyuncular için 144hz ve AMD Freesync ile iyi bir seçim olacakmış gibi görünüyor.

Acer XG270HU ismini taşıyan model 27" büyüklüğe sahipken, TN+film panel kullanıldığı belirtiliyor. Monitör 2560*1440 çözünürlükte 144hz ve 1ms gecikme süresiyle geliyor ayrıca 1 adet HDMI 2.0, 1 adet DVI ve 1 adette displayport 1.2a bağlantılarla birlikte 2W'lık hoparlörlere sahip.

Monitörün çerçeveleri oldukça ince ve çoklu monitör kullanımı için uygun görünüyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

XG207HU, TN panel kullanmasından dolayı tabi geniş izleme açısı ya da IPS panellerdeki gibi renkler beklenilmemeli ancak 144hz ve düşük tepki süresiyle oyuncuları cezbedebilir.

Acer'ın yeni 2k 144hz monitörü AMD Freesync desteği sayesinde tazeleme hızını fps ile dinamik şekilde senkronize ederek AMD grafik kartları üzerinden daha düşük bir input lag ve oyunlarda kusursuz bir akıcılık sağlıyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

Acer XG270HU'ın fiyatı bilinmiyor ancak çok fazla yüksek olacağı da beklenmiyor.

kaynak
H
9 yıl
1700TL ve 750TL\u0027lik 2 ayrı telefon tavsiyesi lütfen ?
Beyler 2 telefon alacağım biri annem için. Motorola Moto G bu bağlamda nasıldır ? Daha küçük veya aynı büyüklükte daha iyi teklif var mı ?

1700TL civarı içinse HTC M8 düşünüyorum. Rakip olarak da Sony Z3 var ancak tipini beğenmedim. Kamera olarak da HTC iyi değil Sony Z3 kadar. HTC ise genel anlamda Android'in en hızlı telefonu olarak tanımlanıyor. Sony ise daha sağlam. Su ve toz dayanıklılığı var. m9'u bekleyemem. Z4'ü de...

Önerilerinizi benim de anlayabileceğim bir şekilde açıklayarak, kendiniz olsanız neden bunu seçeceğinizi belirterek yaparsanız sevinirim. 1700TL'Lik telefon için olan bütçe arttırılabilir 2500'e kadar. Ancak değeceğini düşünmediğim için 1700tl civarı olursa sevinirim. Note 4'ü büyük buluyorum, Iphone 6'ya gelirsek sizce Sony ve HTC'nin bu modellerine göre daha mı iyidir ? Ip 64 ve 128gb olan modellerini de alabilirim.

İyi forumlar.
H
9 yıl
Maksimum 150.000TL\u0027ye kadar bir bayana araç tavsiyesi (CLA 180 CDI AMG) alındı.
Merhabalar, ablam araba almaya kara verdi 1 haftadır da seçim yapamıyor ya da beğendikleri kalmamış oluyor anlattığına göre. Sürüş pratiği az olduğu için de otomatik araçlara bakıyor. En az hata yapabileceği, arabanın ondan daha dikkatli olmasının gerektiği araçlara bakıyor daha çok Mercedes A180 ve CLA180'i istiyor. Kendi park eden, kendinden önce fren yapan, sinyal veren araçlara bakıyor anlattığına göre. Az sonra da çıkıp bir şeyler bakacağız ve ben durdurmazsam alacak gibi.

Sizden istediğim bana mantıklı ve kabul edilebilir ablamın isteği doğrultusunda sıfır veya 2. el öneriler yapmanız. 2014 sonu, yeni model araçlar geliyor, şimdi alacağı aracın değeri çabuk düşecek vs. bunları ben anlattım tınladığı yok, beklemeye niyeti de yok. Benim de uğraşacak zamanım yok inadıyla falan.

Umarım az çok istediğimi anlamışsınızdır da bana cla180 ve a180'den daha iyi alternatifler sunabilirsiniz çünkü ben yok reno motoru var falan da dedim ona ama tınlamıyor. Bilmiyorum ne olacak ama bugün alabiliriz bir araba. O nedenle sürmeyi pek bilmeyen çok bilmiş bir avukat hanıma (28) araba önerisi istiyoruz. Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.

Mercedes CLA180 CDI AMG paket alındı 26/12/2014 tarihinde. Distronic Plus dahil 140.000TL'ye patladı.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.