H

Uzman Mobil
23 Şubat 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
24 üye
Görüntülenme (?)
62 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
8 yıl
Full Hd ve Bluray\u0027li Laptop Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar,

Ekran çözünürlüğü Full HD olup IPS görüş açısı başarılı ekranı olan ve Bluray okuyucusu olan fiyat olarak 1700 liraya kadar bir laptop arıyorum. Oyun oynamıyorum, bunun yerine ekran kalitesi ve işlemci gücü daha önemli. Ofis, film izleme ve günlük kullanım için ideal kasası sağlam, kaliteli laptop önerilerinize ihtiyacım var.

Teşekkürler, iyi forumlar.
H
13 yıl
Joomla\u0027dan anlayan adam lazım
Merhaba arkadaşlar,

Bir web sitesi var ve joomla ile yapmak istiyorum. Joomla'dan iyi anlayan ve bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş arıyorum. Siteye ürün resimleri, slide down menüler eklenecek. Tüm bilgiler bende hazır sadece joomla ustası lazım. Dükkanım Üsküdar, Bulgurlu mahallesinde. Bu işi yapacak arkadaşın 100 lirası ve öğlen yemeği benden.
H
13 yıl
P4 2.8E@3500mhz , Yorumlarınız ve Tavsiyeleriniz
Merhaba arkadaşlar,

Hala bu tip eski sistemlerle oynayan kaldı mı bilmiyorum fakat aşağıdaki sistemden maksimum verim almak istiyorum. Zaten stock haliyle bile yaptığım birçok iş'in altından sorunsuz kalkıyor fakat baktım anakart ve işlemci gidiyor bende rahat duramadım. Arttıramadığım tek şey RAM FSB'si. 200mhz üzerine çıkamadım. Sistemde 4 dimm modülü var, ikisi DDR400 @ CL 2.5-3-3-7 , diğer ikisi ise DDR400 CL3-3-3-8 . CPU FSB'si orjinal halindeyken ne yaptımsa Dual çalıştıramadım ve ram'ler 320fsb'yi geçmedi. OC ile ancak 4 ram'i 200mhz'de 2.5-3-3-7 sabitleyebildim. Yorumlarınız ve önerilerinizi bekliyorum. Sistem 1 gündür açık ve günlük işler,oyunlar dahil olmak üzere stabil.

Bileşenler

P4 2.8E 1mb 800mhz cpu , C0 stepping + Stock HSF
Asus P4P800-X , ( Bios 1010.003 )
4 x 512mb DDR400
80gb seagate sata
256mb 128bit FX5500
Dell 300watt gerçej PSU


CPU-Z Validation
< Resime gitmek için tıklayın >

Cpu : 1.525v ( yolu var )
ram : 2.658v ( daha fazla veremiyorum biostan )
H
14 yıl
Casper W76SUN Driver arıyorum
Merhaba arkadaşlar,

W76SUN modeli için win7 driverlarını casper'ın sitesinden indiriyorum fakat bazı driverlar için FTP şifresi istiyor.

ftp://213.194.123.227/Dizustu%20Bilgisayar/Casper%20Nirvana%20Suruculeri/W76SUN/

OSD-Hotkey, Kart okuyucu ve Webcam sürücüleri lazım. Elinde olanlar paylaşırsa sevinirim.


H
14 yıl
Buraya uğramayalı uzun zaman oldu,bu sefer bana yardım lazım (XML sorunu)
Merhaba arkadaşlar,

Forumun grafik & tasarım bölümüne yazmayalı uzun zaman oldu.Tanımayanlar varsa bir zamanlar bende aktiftim. Canımı sıkan,midemi bulandıran ve en kısa sürede çözüme kavuşturmam gereken belki size göre basit ama bana göre ciddi bir sorunum var.

Flash ve XML kullanarak editlediğim bir şablon websitesini bitirdim.Site offline olarak Hard diskten sorunsuz çalışmasına rağmen, host'a attığımda xml dosyası okunamıyor ve Undefined hataları alıyorum. Yardımcı olmak isteyen arkadaşlar lütfen pm atsın, gerekli dosyaları göndereceğim.

Saygılar,Sinan.
H
14 yıl
AthlonXP 2500+(Barton) OC için Anakart tavsiyesi lazım
Merhaba arkadaşlar,

Elime Barton çekirdekli AthlonXP 2500+ geçti ama board MSI KT4AV , düşük oc kabiliyeti ve donanımsız olması beni biraz delirtiyor. Acaba bu efsane işlemciyi şah'a kaldıracak adam gibi bir board tavsiye edermisiniz ?

Elimdeki fan sanırım yeterli olur ?http://www.techimo.com/articles/index.pl?photo=204

not : Eğer Barton'a adam gibi anakart bulup güzelce oc edersek, P4 3.0ghz 1mb 800FSB cpu ve dandik Uli çipsetli anakarttan aldığım performanstan fazlasını alırmıyım ? Şimdilik PSU'um dandik çin işi,P4'ü kaldırıyor. Gerekirse onuda ucuz yollu fsp marka ile değiştirebilirim. Amaç oyun performansından ziyade günlük işlerden maksimum verim almak Divx,DVD, mp3, photoshop ve sörf.

Ramler : 2x512 twinmos cl 2.5 ddr400 ( dual )

Tavsiyelerinizi bekliyorum, hem nostalji hemde fantazi yapmak istiyorum Barton 2500+ ile :)
H
15 yıl
D.H Motorola CLUB Zirvesi
< Resime gitmek için tıklayın >

Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 3 hafta önce CLUB topiğimizde tanışma ve sohbet amaçlı zirve düzenleme fikri ortaya atılmıştı ve gayet olumlu tepkiler almıştım. Burada hepimiz birbirimizi tanıyoruz, okuyoruz ve selamlaşıyoruz. Bundan aldığım cesaret,inanç ve samimiyetle artık birbirimizi tanıma vakti'nin geldiğini düşünüyorum. Bu etkinliğe, TÜM D.H Motorola CLUB ÜYELERİ davetlidir. Hepimizi bir arada görmek zirveyi anlamlandırmaya fazlasıyla yetecektir. Ne de olsa konuşacak, paylaşacak ortak noktamız Motorola

Benim gibi kemik motocu 4 arkadaş ile konuştum ve 28 Haziran Pazar günü Saat 19 Eminönü İskelesin'de buluşmayı uygun gördük. Herkesi bekliyorum. Ekleyecek fikri olan arkadaşlar paylaşsın, kesin gelecek arkadaşlar buraya yazsın lütfen, listeye ekleyelim. Pazar günü görüşmek üzere.

Saygılar, Sinan Şemseddin.


Katılacaklar

1- heartless
2- mc.erdem226
3- El Fuego
4- dogangoxel
5- face1tr
6- Hassick_There
H
15 yıl
İmzam kurallara uygun mu ?
İmzamda kurallara ters bir durum var mı ?
H
15 yıl
Dövme çıkarma, Yardım lütfen !!!
Merhaba arkadaşlar,

Kibrit kutusu çapında omuzda bulunan uyduruk koyu renkte bir dövmeden kurtulmak istiyorum. Cilt rengi açık. Bu dövmeyi nasıl en kolay ve iz bırakmayacak yoldan çıkarırırz ? Bazıları domates suyu kaynatıp,yanık kremiyle cilde uygulama'nın dövmeyi sildiğini yazmış. Doğrumudur ?

Tecrübesi olan ve ciddi cevap verecek arkadaşların görüşlerine ihtiyacım var. Maddi olarak 1 milyardan bahseden yerler var, bu fiyatlar imkansız, uygun fiyatlı ve sağlıklı çözüm arıyorum.


İyi forumlar.
H
15 yıl
K790i sorun ?
Merhaba arkadaşlar,

Elimde bi K790i telefon var, herşey güzel fakat konuşurken karşı tarafın hoparlörden sesi çok kısık geldi bana. Bunun bi çaresi varmıdır ?

Se markasına ve modellerine gerçekten çok yabancıyım, desteğinizi bekliyorum.

İyi forumlar.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.