Y

Yüzbaşı
11 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
80 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
Y
3 yıl
MediaMarkt Fatura Kestiği Ürünü Göndermiyor
Merhaba arkadaşlar sizlerle başımdan geçen tatsız bir hadiseyi paylaşıp alabileceğim aksiyonlar ile ilgili fikir alışverişi yapmak istiyorum.

12 gün önce 10/08/2021 tarihinde MediaMarkt internet sayfası üzerinden 13.999,00 TL ücret ödeyerek SAMSUNG 65Q80T model bir televizyon satın aldım.

Ürün aynı gün stoktan kargo ibaresi ile satılan bir ürün ve 2 gün önceye kadar internet sitesinde satışı devam etmekteydi.

Aynı gün fatura kesilip tarafıma mail yolu ile iletildi hikaye bundan sonra başlıyor. Fatura kestiklerini ürünün akıbeti hakkında bilgiye satın aldığım günden itibaren ulaşamıyorum.

Çağrı merkezindeki çalışanlar her aradığımda farklı yalan yanlış bilgiler veriyorlar ürününüz kargoda(kargo bilgisi takip vs ellerinde yok) bugün gelir yarın gelir gibi türlü türlü bilgilendirmeler ile 12 gündür beni oyalıyorlar.

Tarafıma paylaşılmış herhangi bir lojistik takip bilgisi mevcut değil. İşin özü dolandırıldığımı düşünüyorum ortada 12 gün önce faturası kesilmiş ve sevk edilmemiş bir ürün var ve karşımda bir muhattap yok.

MediaMarkt tarafında dediğim gibi herhangi bir muhattap bulamıyorum konuştuğum çağrı merkezi yetkilileri devamlı farklı yalan veya yanlış beyanlarda bulunuyorlar.

MediaMarkt firmasını bu vurdumduymaz basiretsiz yaklaşımı için kınıyorum hayatımda bu kadar kötü bir satış sonrası performansına şahit olmamıştım.



Konu ile ilgili olarak ne yapabilirim yardım ve fikirlerinizi rica ediyorum. Konuyu yukarı taşıyabilirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler....
Y
4 yıl
1228tl Trafik Cezası 46/2-G
Merhabalar, daha önce böyle bir durum başıma gelmediğinden sizlere danışmak istedim. Bugün e-devlet üzerinden aracıma kesilmiş 1228tl lik bir trafik cezası olduğuna dair bir bildirim aldım.
Cezanın açıklaması şu şekilde "46/2-G : Aksine bir işaret bulunmadıkça sürücülerin; trafiği aksatacak veya tehlikeye sokacak şekilde ardı ardına birden fazla şerit değiştirmeleri"

Cezada bahsi geçen şekilde bir araç kullanımım hiç olmadı bunun yanında ceza İstanbul Maltepe'de iş günü saat 07:15 de kesilmiş herhangi bir insanın nasıl bir sürücü olursa olsun o trafikte makaslar atarak ilerlemesi mümkün değil.

Genel olarak sakin araba kullanan ve kurallara uyan bir insanım 14 senelik ehliyetimde park cezası hariç herhangi bir cezam yok. Verilen bu cezada görevi kötüye kullanma olduğunu düşünüyorum hem görevi kötüye kullanmaya dair hemde cezaya itiraz şeklinde dava açmak istiyorum.

Konu hakkında bilgili arkadaşlar yönlendirme yapabilirlerse çok makbule geçer. Şimdiden teşekkür ederim...
Y
10 yıl
....
...
Y
12 yıl
.....
...
Y
12 yıl
.......
............
Y
12 yıl
Satılık Nitro 4 Tec ....
Baja 5b ss alıcağımdan rc araçlarımı satıyorum...
Araç 1.5 litre fln yakıt yaktı 6 aylık fakat pek oynanmadı evde rafımda süs diye duruyor.
En son çıkan sürüm 2.4 ghz link kumanda ile gelmekte
Aracın lastikleri yola değmedi sıfır dır
Kep kullanılmadı sıfır dır
Bumper sıfır dır

İlgilenen olursa çok temiz bir araç piyasada böylesini bulamazsınız kolay kolay donanımhaber üyelerine özel ufak bir indirim yapabilirim...
Fiyat 650 tl
< Resime gitmek için tıklayın >
Y
12 yıl
Xbox 360 Orjinal kullanıyorum ama ???
Başlıkta söylediğim gibi geçen hafta xbox360 slim 250 gb kinectli paket satın aldım yanında guitar hero seti de aldım. Ben bu seti alırken orjinal kullanmayı hayal ediyordum fakat konsolu alışımdaki önceliklerden biri olan gh oyunlarını Gh: Metallica ve Gh: Greatest hits i ülkemizde yada zavvi shopto gibi sitelerin hiçbirinde bulamadım. Orjinal kullanmakta hala direniyorum fakat bu bahsi geçen oyunları 1-2 haftalık süreçte satın almayı başaramazsam ne yazık ki aldığım gibi satıcam bu aleti ya da torrentlerde oyun kovalamaya başlıyacağım. Bu ürünlere ederinde ücret ödiyerek nasıl ulaşabileceğimi bilen yada yardımcı olabilecek biri varsa bana ulaşmasını rica ediyorum...
Y
14 yıl
...
....
Y
14 yıl
Gigabyte x58a Ud7 boot sorunu
Merhabalar sizinle yaşadığım bir problemi paylaşmak istiyorum belki birileri nedeni hakkında fikir yürütebilir ve bana yardımcı olabilir...

x58a ud7 rev1 anakart -team 1600mhz cl8 ram-intel i7 930 işlemci kullanıyorum
diğer bileşenler:(xigmateg 1200w psu, hd4870x2,işlemci sogutucu olarak da noctua d14)

sorunum şöyle bu anakart bios dan girdigim değerleri f10 la save edip çıktıgım zaman kapanıyor ve birdaha açılmıyor çogu zaman elektiriği çekip birkaç dk bekledigimde boot olabiliyor ama bazı zamanlarda cmos resetlemeden hiçbir şekilde boot olmuyor...
boot olamıyor derken orasıda karışık genelde debug led de c1 yanıyor sönüyor tekrar c1 yanıyor sönüyor 3-5 kere bu işlemi tekrarlıyıp kapatıyor kendini...
açtıgı zamanlarda ise c1 olayını tekrarlıyor sonunda c3 c5 ...... gidip boot a devam ediyor ve boot yapabilir de masaüstüne gelirse hiçbir şekilde stabilite sorunları yaşatmıyor piyasada ki her türlü stress stabilite testini uyguladım ki bu durumun yaşanması için oc gerekmemekte default ayarlarda bile başıma gelebiliyor...
daha da enteresan olanı mesela bir ayarı tutturdum bootluyor diyorsunuz 3-5 kere kapatıp açtıgınızda yine bootlamama sorunu yapabiliyor tamamen şansa kalmış bir durum...
ilk defa böyle bir problemle karşılaştım hiçbir fikir yürütemiyorum yardımlarınızı bekliyorum....

denemiş olduklarım:
1:ramleri çıkarıp tekrar taktım
2:güç girişlerini kontrol ettim
3:xmp kullanarak veya kullanmadan ramleri 1600 mhz e ayarladım
4:default ayarlarından 4.2 ghz (vcore:1.29v qpi\vtt:1.32v) e kadar her türlü değeri kullandım ve bu değerlerle stabilite testleri uyguladım

fikri yada bilgisisi olan yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum...

p.s.(cold boot sorunu oldugunu düşünmüyorum peşpeşe açıp kapatırken de aynı sorunu yapıyor yani illa cmos reslemeye gerek kalmıyor 3-5 kere fiş çekip takıp açmaya çalıştıgınızda genelde 1 i tutuyor)
Y
16 yıl
Logitech G5 mouse sorunu şaştım kaldım :S
Elime logitech G5 mouse geçti fakat çok garip bir sorunla karşı karşıya kaldım elimdeki kumaş pad in üzerinde hertürlü hareketi yaptım işaretçide tık yok oldugu yerde duruyor bunun dışında a4 kaadın uzerinde hertürlü dergi kitap üzerinde tişort üzerinde kot üzerinde sorunsuzca kullanabiliyorum mouse umu :S
Aynı pad in üzerinde ms3.0 ım sorunsuz çalışmakta ama elime yeni geçen G5 tepki dahi vermemektedir bunun nedenini bilen varmı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.