M

Çavuş
29 Haziran 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
4 yıl
Bursa muhabbet kuşu veterineri
Merhaba,
Bursa da muhabbet kuşu üzerine tecrübeli veteriner tavsiyesi verir misiniz?
M
4 yıl
Bios anakart voltaj 3.3 volt FAIL hatası
Merhaba,

Bilgisayarım bazı zamanlarda donuyor ve bunun sebebini bulamadım. Masaüstü Gigabyte anakartlı xp kurulu bir sistem.

Bilgisayar donunca prizden bağlantıyı kesmeden açılmıyor. Arkadaki düğmeden aç-kapa yapıyorum sonra görüntü geliyor. Bios ekranında gezinirken 3.3 volt yanında ara sıra FAIL yazdığını farkettim. Mesela "fail" yazıyor bekliyorum "ok" oluyor kendiliğinden. Sizce problem güç kaynağı mıdır? Ya da anakart mı bozuk?
M
4 yıl
Tenda N30 modem wpa wpa2 ayarı
Tenda N30 modemi resetledim, ancak yine de wpa2 olarak seçmeme izin vermiyor. Otomatik olarak wpa(recommended) olarak eski ayara dönüyor. İphone gibi cihazlarda sıkıntı olduğu için değiştirmek istiyorum. Çözümü nedir acaba?
M
17 yıl
Arkadaşlar Opel Astra 1.3 cdTi mi yoksa Peugeot 307 HDI mi ?????
İkisinin arasında kararsız kaldım, fiyatları da pek farklı değil ama okuduğum yazılara göre kararsız kaldım. Ekonomik ve sorunsuz olması önemli. Siz olsanız ne tavsiye edersiniz?
M
17 yıl
Digiturk un verdiği LNB hakkında
Arkadaşlar digiturkten kalan "SAMSUNG marka MSDE9321AA model" LNB universal mı acaba ?? Nasıl anlayabilirim google da modele göre araştırdım bişey bulamadım.

yardımcı olursanız sevinirim çünkü hazır kurulu sistem boş duracağına hemen basit bi receiver alıp kullanacam.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.