M

Yüzbaşı
20 Mayıs 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
84 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
M
5 yıl
Yeni Sigara Zammı!!
M
6 yıl
Yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Belli Oldu ..!
M
10 yıl
Tsk Sözlesmeli Er
Selam beyler aranızda kendisi veya bi yakını tsk da sözlesmeli er olarak calısan varmı ? Varsa bazı sorularım olcak. Son düzenlemelerle 3000 + maaş verilen bu meslegi neden kimse tercih etmiyor ? Tsk 60 bin küsür alım yapmak istiyor basvuru sayısı 2000 lerde . Asgari ücretle calısmak yerine vasıfsız bi eleman için cok güzel gelir kaynagı ki bu kadar açık varken.
M
10 yıl
Jatomi Bahçepark Üyelik Devri
Jatomi Bahçepark Ocak 2015 bitişli üyeligimi devretmek istiyorum . Aylık 84 tl (Aynı bitiş tarihli bi üyeligimiz daha mevcuttur oda devredilcektir.)

05327628164
M
10 yıl
Kız arkadasla aynı evde yaşama sorunsalı..
Merhaba arkadaslar yaklasık 2 senelik bir ilişkim var kız arkadasım devlet memuru ve 4 sene önce ailesinden ayrılıp istanbula yerleşmiş . Tanıstıgımızdan 5 ay sonra aynı evde yaşamaya basladık ve gayet mutluyduk . (evlilik düşüncemiz şuan için yok )Fakat şu son 1 haftadır iş iyice çıgrından çıktı ikimizde birbirimizi çok sevmemize ragmen bu 1.5 sene boyunca iki sevgilinin yaşayabilecegi herşeyi yaşadık ve birbirimizi tükettik sanırım . Durum o ki iş saatleri haricinde sürekli birlikteyiz ve birbirimizin herşeyini bildigimiz için konusacak hiç bi şeyimiz kalmadı ..Monotonluk ondada bendede sıkıntı yaratmaya başladı .İkimizinde pek fazla arkadaşı yok , 1 sene boyunca sürekli ikimiz vakit geçirdigimiz için eski arkadaşlarımızlada koptuk baya . Ben bu ilişkiyi yeniden canlandırmak adına şuan evimi ayırdım birbirimizi biraz özleyelim çevre edinelim tekrar diye fakat öyle alısmısızki beraber yaşamaya bunuda pek beceremiyoruz.(evi ayırdık bu defada sürekli netten görüşüyoruz hiç bişi konusmasakta kameralarımız hep açık ) Soruma gelirsek bu ilişkiyi nasıl toparlayabiliriz ? (Ayrılma fikri kesinlikle yok çünkü gerçekten seviyoruz birbirimizi.)
M
12 yıl
F.Bahçe\u0027nin 3A\u0027dan kurtulma zamanı!
Birinci A: A-ziz Yıldırım. İkinci A: A-ykut Kocaman. 3. A: Alex De Souza.. Evet; Fenerbahçe için bu 3A’dan kurtulma zamanı gelmiştir. Sebeplerini izah edeyim:

AZİZ YILDIRIM:

Cezaevindeyken başkanlık icraatları ile ilgili hiç eleştirmedim. Çünkü insani ve vicdani olarak cezaevindeki bir insanı eleştirmek istemedim. Ona yapılan haksızlıkları, haysiyet cellatlığını da en sıkı eleştirenlerden biriyim. Ve hatta 3 Temmuz’un futbolun temizliği için değil Aziz Yıldırım’ı yoldan çekme amaçlı yapıldığını da düşünüyorum. Ancak 3 Temmuz sürecinde hem Aziz Yıldırım hem de F.Bahçe yargılanıyordu. F.Bahçe Tahkim kararı ile yargılanmasını bitirdi. Aziz Bey’in yargı aşaması sürüyor. Artık bu iki unsur (F.Bahçe-Yıldırım) at başı gidemez. Yıldırım aday olduğuna ve özgürlüğüne kavuşup “3 yıl daha buradayım” dediğine göre eleştirilere de hazırlıklı olmalıdır.

1- 14 yıldır başkan. 5 şampiyonluğu var. Yani 3 yılda bir ancak. Öte yandan G.Saray tarihine şimdiden geçti çünkü ondan çok Sarı-Kırmızı şampiyonluk gören G.Saray başkanı yok!

2- Löw-Zeman-Denizli-Lorant-Daum-Zico-Aragones-Kocaman. Birbiriyle bu kadar alakasız teknik direktörleri takımın başına getirdi.

3- 14 yılda kulübü zenginleştirdi ama bu zenginliği sportif başarıya dönüştüremedi.

4- F.Bahçe tarihinin en büyük skandalı döneminde yaşandı. 3 kez son maçta şampiyonluk kaçırma rekoru da ona ait.

5- F.Bahçe, Stamford Bridge deplasmanına giderken uçakta “Chelsea’yi de elemeyelim. Buraya kadar geldik yeter” diyen bir çapa sahip. Aynı maçın soyunma odasında “Beyler şampiyonluğa 4 maç kaldı” diyen Zico’yu biat etmediği için gönderdi. Teknik adam değil; ‘kendi adamı’nı aradı.

6- G.Saray tarihinin en zor günlerinde sportif başarı farkını açamadı. Artık G.Saray’ı yakalaması da bu vizyonsuzluğu ile çok zor.

7- Fenerbahçe’yi büyüttü. Ama büyüttüğü Fenerbahçe onun yönetemeyeceği kadar genişledi. İnşaat vizyonu ile buraya kadar gelindi. Ötesi yok. Birçok şirket kendilerini Pazar lideri yapan CEO’sunu bir süre sonra görevden alır; ve başka alana kayar. Mesela sektörde abilik; başka alanlarda liderlik; teknolojik atılım gibi. Fenerbahçe’ye lazım olan da budur.

8- Aziz Yıldırım kulübü kendi ailesinin malı olarak görmeye başladı. Kardeşi ve çok güvendiği bir iki kişi dışında hiç kimseyle paylaşımda bulunmadığından işletme körlüğüne tutuldu.

9- Ve en önemlisi her diktatörlükte olduğu gibi F.Bahçe diktatörlüğünden de diktatör dışında herkes değersizleşti. Taraftar değersizleştirildi. Sadece destek olması gereken tebaa olarak görülmeye başlandı. Eski futbolcular değersizleştirildi. Rıdvan-Oğuz-Aykut üçlemesinin üçüncüsü de bitirilmek üzere. Hooijdonk tu kaka.. Alex sözcülerinin dilinde sakız.. Zico adam değil; Denizli alkolik; Daum paragöz.. Yöneticileri saymıyorum bile. Eski başkanların tamamı ile arası kötü. Tek bilen; tek yöneten; tek reis var o da kendisi. Bir o değersizleşmedi.

10- Artık bırakmalı. Bugün F.Bahçe taraftarının en az yüzde 20’si “Yargıtay cezayı onasa da başımızdan gitsin” diye düşünüyor. Yaptırdığı statta yuhalanmadan, hakarete uğramadan bırakmalı.

AYKUT KOCAMAN
:

* Geçen sene kendisini teknik ve taktik olarak çok az eleştirdim çünkü hakikaten çok büyük liderlik gösterdi. Ama bu yıl.. Bu sorulara kendisi yanıt versin:

1- Alex olmadan kaleye gidemiyorsunuz hala neyin peşindesiniz?

2- Alex’siz takımınız çok tempo mu yapıyor ki onsuz oynuyorsunuz?

3- Selçuk Şahin’in oyun kurucu olduğu takımda Alex’in posteri sahaya kaptan çıkar. Taraftar da size çok kırgın biliyor musunuz?

4- Lorant’ın bile becerdiğini beceremediğinizi G.Saray’ı Kadıköy’de 3 yıldır yenemediğinizi hatırlıyor musun?

5- Bu takımın ilk yarısını 3-1 geride kapattığı Sevilla maçında 2. yarıyı 4 savunmacı ve sadece Aurelio ile oynadığını; maçı da 3-2’ye getirdiğini ve sonunda tur atladığını biliyor musunuz?

6- Volkan-Gökhan-Lugano-Edu-Vederson-Aurelio-Maldonado-Kazım-Deivid-Alex-Kezman ile o sezon Şampiyonlar Ligi’ni finalde kaybeden Chelsea’yi yenen tek takımı hatırlıyor musunuz? Emre-Krasiç-Sow-Niang-Stoch-Kuyt-Santos-Cristian ile PAOK’ları; Vaslui’leri; S.Moskova’ları yenemediğinizi de hatırlıyor musunuz? Sorun oyuncu kalitesinde mi kenarda mı?

7- Sportif Direktör’sünüz bir yandan. Yeni Malatyaspor’a elenen takımın hocası misal Daum olsaydı yönetime nasıl bir rapor verirdiniz?

8- “Faydalı olamayacağımı anladığım anda görevi bırakırım” diyordunuz. Şu an faydalı mısınız?

9- Her maç öncesi rakip analizi yapmaktan; rakiplerden ‘tırsmaktan’ sürekli ‘önlem’ diye tutturmandan takım büyüklüğünü kaybediyor, farkında mısınız?

10- En önemli soru. Sanica Boru Elazığspor’dan; Bucaspor’a; Vaslui’den Moskova’ya kadar her takıma karşı sürekli tedirgin ve endişeli haliniz; sürekli temkinli kadro çıkarmanız; kendinize olan güvensizliğinizden mi yoksa burayı Ankaraspor sanmanızdan mı?

11- Ve; elinizi vicdanınıza koyup söyleyin: Oyunculuk döneminiz de dahil, yönetim tarafından sizin kadar desteklenen, aleni ‘yandaş medyası’ olan kaç teknik direktör gördünüz?

* Aykut Kocaman daha fazla nefret uyandırmadan, efsaneliğini tam olarak sıfırlamadan görevi bırakmalıdır. Fenerbahçe’ye yapacağı hizmetler yönetici ya da direktör olarak devam edebilir. Ama artık kulübede oturmamalıdır.

ALEX DE SOUZA
:

* Onu ne kadar çok beğendiğimi takip edenler bilirler. Skor yapan oyuncu en iyisidir. Heykeli bir an evvel dikilmelidir. Kaprisi-egosu da varsa hakkıdır, büyük yıldızların her biri öyledir. Ama.. Ama artık gitmelidir. Hayır; ‘bu ortamda bu tartışmayı çıkarmamalıydı’ diye düşündüğümden değil. Gitmelidir ki medyasından teknik adamına kadar ona düşman olanların elinde son bahaneleri de kalmasın.

***

Özetle; F.Bahçe taraftarını kimse test edemez. İşine gelince “varsınız yoksunuz sizsiniz”; işine gelmeyince “susun anlamazsınız” tavrı hainliktir. Taraftara fırça atılmaz; taraftara trip atılmaz; taraftara ‘zarflı tweet’ atılmaz.
Serdar Ali Çelikler
M
12 yıl
Ömer Temellini Son Acıklamaları
Elestirilerinizi saygiyla takip ediyorum iletilmesi gerekenleri iletiyorum bunun disinda yapabilecegim birsey yok fenerbahce hepimizin ve Elestirilerinizi saygiyla takip ediyorum iletilmesi gerekenleri iletiyorum bunun disinda yapabilecegim birsey yok fenerbahce hepimizin ve Bir oyuncumuz elinden gelenin tamamini yapmaktan baska birsey dusunmez gecen sene o kadar aksilige ragmen yarim puanla sampiyonlugu Kaybettik bu sene daha guclu bir kadromuz var ve insallah sampiyon olacagiz.bize yakisani yapacagiz.hepinize iyi geceler iyiki varsiniz .

İşin özü süper kupa macındaki hemizetten hiç bi ders cıkmamıs.Yazıklar olsun bu yönetime verdigimiz desteklere..
M
12 yıl
Mehmet Topuz
Bu adam orta sahanın ortasında emrenin yerine kullanılamazmı neden aykut hoca denemeyip sadece sürekli sag kanatta kullanıo bu adamı ? Bence o noktada cristiandan cok daha etkili olacagı acık ve net.
M
12 yıl
Beşiktaş\u0027a Avrupa\u0027dan 1 yıl men cezası
UEFA'nın, Beşiktaş kulübünü mali konularla ilgili Disiplin Komitesi'ne sevk etmesi nedeniyle başkan Fikret Orman ve beraberindeki heyetin UEFA yetkilileriyle yaptığı toplantı sona erdi. UEFA, Beşiktaşı Avrupa Kupaları'ndan 1 yıl men etti.
M
12 yıl
Beşiktaş\u0027a Avrupa\u0027dan 1 yıl men cezası
UEFA'nın, Beşiktaş kulübünü mali konularla ilgili Disiplin Komitesi'ne sevk etmesi nedeniyle başkan Fikret Orman ve beraberindeki heyetin UEFA yetkilileriyle yaptığı toplantı sona erdi. UEFA, Beşiktaşı Avrupa Kupaları'ndan 1 yıl men etti.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.