E

Yarbay
30 Ocak 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
100 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
3 ay
19 yıl olmuş
Ey gidi Gelen bildirime göre 19 yıllık üye olduğumu hatırladım. Geyiğin dibine vurduğumuz, buluştuğumuz kapıştığımız eski ihtiyarlardan olan varsa selamlar
E
2 yıl
Havalı tabanca tavsiye
Ev güvenliği için havalı tabancı arıyorum ancak pek bir bilgim yok. Uzun mesafe atış yapma niyetim yok o yüzden yakın mesafede güçlü olması benim için önemli. Var mı tavsiyeleriniz?
E
3 yıl
Kentsel Dönüşüm Hakkında Yardım
Merhabalar, yakında kentsel dönüşüm olayına gireceğiz muhtemelen. Lakin hiç bilgim olmadığı için bir mağduriyet yaşamak istemiyorum. Tecrübeli arkadaşlar, kandırılmamak ve hatta dolandırılmamak adına neler tavsiye edersiniz? Sonuçta ne malzemeden anlarım kalitelidir veya değildir, ne de müteahhitin taahhütlerini yapmaması gibi durumlara önlem olarak ne yapmak gerekir merak ediyorum?
E
3 yıl
Nat Network / Bridge
Merhaba, çok tekniğe girmeden Nat ağı ile Köprü bağdaştırıcısı bağlantıları arasındaki fark nedir? İkisinde de bağımsız ip alıyor muyuz örneğin? Sanal makinayla bağlantı yaparken iyice kafam karıştı.
E
4 yıl
Asus Anakarta uygun işlemci tavsiyesi
Merhaba, aşağıdaki linkteki Asus anakartını kullanıyorum. İşlemcim AMD Athlon II X3 450. Yükseltmek istiyorum. Fiyat olarak fazla uçmadan anakarta uygun hangi işlemcileri alabilirim?


https://www.asus.com/tr/SupportOnly/M4A785TDV_EVO/HelpDesk_Knowledge//
E
4 yıl
İspanya müzikleri hakkında..
Merhabalar, aşağıdaki tarzda bol gırtlaklı ve duygusal ispanyol şarkılarının genel bir türü adı var mıdır? Ve bilgiğiniz başka güzel şarkılar varsa paylaşır mısınız?

Videoyu izlemek için tıklayınız

Videoyu izlemek için tıklayınız
E
4 yıl
\u0027\u0027264\u0027\u0027 formatındaki videoları izleyebilmek..
Merhaba, güvenlik kamerasının kaydettiği videolar .264 formatında. Kaç tane oynatıcı denediysem açamadı. Pot Player açtı ama o da kare kare oynattı aşırı zoom yapılmış gibi. Neyle izleyebilirim ya da convert edebilirim bunları?
E
6 yıl
Uydunet ve TV Kanalları hakkında..
Merhaba, Uydunet kullanıyorum ama tarifemde tv kanalları yok. Televizyonda dahili uydu alıcısı var, ancak kanalları görüntüleyemiyorum, sinyal hep sıfır. Bunun Uydunetten tv kanalı almamamla bir ilgisi var mı? Yoksa bağlantıyla ilgili sorun mu var? Çünkü güncel kanal yükleme işlemlerinin hepsini denedim farklı frekanslarla ama olmadı.
E
7 yıl
70bin TL civarı otomatik araç tavsiye (seçenekler)
Merhabalar,sahibinden'de istediğimiz kriterlerde sıraladığımız zaman çıkar araçlar;

Audi A3
Mercedes A180
Seat İbiza
Nissan Pulsar
Ford Focus
Kia Ceed

Özellikle araç güvenliği ve yakıt tüketimi açısından hangisi tercih edilmeli?
E
8 yıl
Yakın zamanda İngiltere vizesi alanlar?
Hangi belgelerin ingilizce verilmesi gerekiyor? Her kaynak başka bir şey yazmış..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.