Q

Çavuş
04 Mayıs 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
42 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Q
5 yıl
Sıla Konseri 2 Adet Çeşme Açık Hava- Biletler satılmıştır silebilirsiniz
Biletler satılmıştır.

Iyi forumlar,
13 Agustos Salı gunu çeşme açık hava tiyatrosundaki Sıla konserine sağlık sorunları nedeniyle gidemiyoruz.
2 adet biletimiz vardır. Biletler 2 adet 170 TL. Biletleri çalıştığımız şirketten indirimli aldığımız için yine bu fiyattan vereceğiz. Normal fiyatı 280 TL. Izmır buca'da ikamet ediyorum elden teslim edebilirim.
Q
11 yıl
Bosch Condense E9 arızası
merhaba arkadaşlar. kombiyi yeni taktırdık havalar soğumuşken bir deneyelim dedik. ama ne yaptıysak bir türlü çalıştırmadık. kombinin ekranında E9 arızası var diyor. kullanma kılavuzunda basıncı kontrol edin falan filan diyor. basıncı 1.5 e sabitledik ama hala çalışmıyor kombi. kılavuzda atık gaz emniyet sensörü veya düşük basınç emniyet şalteri devreye girmiş diyor. bu sensörleri nasıl kontrol edebilirim. şimdiden teşekkür ederim
Q
12 yıl
İşlemci ve anakart ?
selam dostlar ben işlemci ve anakartımı değiştirmek istiyorum. şu anki güncel oyunları çalıştırması için http://www.vatanbilgisayar.com/CPU%20-%20%C4%B0%C5%9Flemci/intel-bx80571e6600-pentium-dual-core-e6600-306ghz-2mb-cache-1066fsb-45nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=42557
buradaki işlemci ilehttp://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/gigabyte-ga-g41m-combo-ga-g41m-combo-intel-g41-ddr2ddr3-fsb-1333mhz-combo-vga-anakart/productdetails.aspx?I_ID=48413 bu anakartı almak istiyorum ramlar ,hdd ve ekran kartı bende mevcut. sizce bana yararı olur mu.

şu anki sistemim
msı p4-m900m2
intel pentium d 2.80
2 gb ram
1 tb harddisk
1 gb nvidia 9500 gt 128 bit ekran kartı...
Q
13 yıl
ASUS AAM6020VI KURULUM YAPAMIYORUM
Arkadaşlar kuzenimde Asus AAM6020VI marka modem var. geçenlerde pc si bozuldu format attık derken modeme de reset atalım tekrar kuralım dedik ama demez olaydık :D daha önce kurarken bir forumdan yararlanmıştık ama şimdi bulamıyoruz. nette aradım hep şifreleme hakkında konular vardı. bana bı konu hakkında yardım ederseniz sevinirim. bir de 192.168.1.1 yadıgında arayüz açılmıyor. ilk ayarlamaları yapmaya çalışırken açılmıştı sadece.
Q
14 yıl
TP-LINK TL-WR543G hakkında birkaç sorum var
beyler 2 3 gün önce TP-LINK TL-WR543G modem aldım. kurulumunu falan da yaptım kullanabiliyorum şu anda ama birkaç sorum olacak

1- modemde WAN portu var bu porta telefon(ADSL) kablosunu takınca WAN portunun ışığı yanmıyor. bu ışık yanmayınca nete giremiyorum. WAN portuna ETHERNET kablosunu takarak giriyorum nete. benim kablolarda bi sorun mu var yoksa modemde mi?
2-bu modelin nete bağlanıp wireless olarak kullanabilmem için arada nete bağlı olan başka bir modeme mi ihtiyacım var?
3-ADSL kablosunu ethernete dönüştüren soketler var mı?
4-birkaç kere modemi kapatmak zorunda kaldım. yeniden acınca tüm ışıkları yanıyor ve hiç sönmüyor. 30 dk civarı beklemeden acarsam ısıkları sönmüyor. bu normal midir bu modelde?

arkadaşlar bir fikri, yorumu olan yok mu yawww???
Q
14 yıl
harcı 1 yıllık mı, kaldığım ders kadar mı ödeyecğim
merhaba arkadaşlar, okulum kaldıgım birkac ders nedeniyle uzadı. yarın harcı yatırmaya gideceğim ama aklıma bi soru takıldı. okulumun yıllık harcı 770 lira,dönemlik 385 lira. benden yarın 1 dönemlik mi yoksa kaldığım ders sayısı kadar mı haç parası alcaklar. aklıma yeni geldi. yorum yazarsanız sevinirim.
Q
14 yıl
bilişim kursu bölümünden hangisini seçmeliyim?
merhaba arkadaşlar, ben bilgi işlem ve bilişim kursuna gidip sertifika almak istiyorum. ama hangi programa başvuracağıma karar veremedim. geleceğe dönük, ileride iş olanağı yüksek olacak program önerir misiniz? bazı programlar: Yazılım Uzmanlığı (MCPD / Programcılık) ve İnternet Teknolojileri, PC ve Ağ Güvenliği - Ethical Hacking, AutoCAD İle Çizim & 3D Modelleme, Solidworks ile Çizim & 3D Modelleme, Grafik Tasarım (PhotoShop, Corel Draw, İllustrator), NETSİS Bilgisayarlı Muhasebe, Network Sistem Uzmanlığı, 3D Studio MAX ile Modelleme & Vray İle Fotogerçekçi Render, Web Tasarım (HTML, Dreamweaver, Fireworks, Flash).
benim aklımdan yazılım uzmanlığı ve internet teknolojileri geçiyor. ama bazı forumlarda da 3D Studio max daha ii seçim olur diyolar ben karar veremedim. yardımcı olursanız sevinirim.
Q
14 yıl
WLM 9.0 kendiliğinden kapanıyır!
Bu sorunla ilgili konu açıldıysa şimdiden özür diliyorum. arkadaşımın pc sinden giriyorum foruma forumu araştıracak vaktim yok.
sorun messenger oturumu açıldıktan 10 sn sonra kendiliğinden oturumu kapayıp programı da kapıyor. silip tekrar yüklüyorum ama sonuç yine aynı.
şimdiden teşekkür ederim.
Q
15 yıl
Notebook işlemcileri hakkında yardım
arkadaşlar ben işlemcilerden fazla anlamam. bu aralar da bi notebook alıcam. karşıma hep T6500,P8700 gibi işlemci türleri çıkıyor. bunların aralarındaki fark nedir? aralarında uçurumlar kadar fark yoktur diye düşünüyorum ama aldım mı sağlam bi cihaz almak istiyorum o yüzden sizden yardım istiyorum.
T serisi ile P serilerinin farkı nedir?
Q
15 yıl
1.500TL civarı önerebileceğiniz Laptoplar
merhaba arkadaşlar. bana 1500TL civarı Laptop önerisinde bulunursanız sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.