B

Yüzbaşı
10 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
16 üye
Görüntülenme (?)
79 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
10 yıl
Spor Toto Süper Lig l 3.Hafta l FENERBAHÇE - GAZİANTEPSPOR | 21.09.2014 - 20:00
B
10 yıl
F.Bahçe bu habere sevinecek!
Fenerbahçe'ye sakatlardan müjdeli haber geldi. Sakat futbolculardan Alper Potuk'un bu haftaki Sivasspor maçında, Emenike'nin ise önümüzdeki hafta Kasımpaşa maçında oynayabileceği açıklandı.

Bir süredir takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren iki futbolcudan Alper'in perşembe gününden itibaren takıma katılacağı ve omuzundaki ağrılarının tekrarlamaması durumunda pazar günkü maçta takımındaki yerini alabileceği öğrenildi.

Tedavi programı dışında kuvvet çalışmalarını sürdüren Emenike'nin de durumunun iyi olduğu ve Kasımpaşa maçında sahada olabilceği bildirildi.

Çekilen ilk MR'ında kas dokusunda yırtık tespit edilen Webo'nun da tedavisine devam edilirken, bu oyuncunun dönüş tarihinin önümüzdeki günlerde çekilecek ikinci MR sonrası netleşeceği gelen haberler arasında.

Sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle kadroda zorunlu revizyon yapmak zorunda kalan Ersun Yanal'ın Caner Erkin'i sol açık olarak Sivasspor maçında sahaya sürmesi bekleniyor. Sol bekte Hasan Ali Kaldırım'ı düşünen Yanal, tek forvet olarak Moussa Sow'u görevlendirecek.

Eskişehirspor maçındaki orta saha oyuncularının performansından da memnun kalmayan Ersun Yanal'ın bu bölgede de değişikliklere gitmesi bekleniyor.

Öte yandan kadrodışı bırakılan ve çalışmalarını bir süredir Dereağzı Tesislerinde sürüdüren Serdar Kesimal'a af çıkıyor. Genç futbolcunun yapılacak tebligat sonrası önümüzdeki günlerde A Takım ile birlikte Samandıra Can Bartu Tesislerinde antrenmanlara katılacağı öğrenildi.


Kaynak: Ligtv
B
11 yıl
Spor Toto Süper Lig 1.Hafta | TORKU KONYASPOR - FENERBAHÇE A.Ş.
< Resime gitmek için tıklayın >

2013/2014 sezonu perdelerini açıyor. Hakkımızda hayırlısı olması dileğiyle
< Resime gitmek için tıklayın >
B
11 yıl
Fenerbahçe’ye iyi haber!
Golcü sorununu Suarez'i alarak çözmek isteyen Fenerbahçe'nin Devler Ligi'ndeki rakibi Arsenal'e kötü haber Liverpool'un başkanı Henry'den geldi.

Van Persie’nin ayrılmasının ardından forvet arayışlarında rotayı Liverpool’un Uruguaylı golcüsü Suarez’e çeviren Arsenal’e kötü haber, kulübün Amerikalı sahibinden geldi.

Menajer Brandon Rodgers’in takımdan ayrılmak isteyen Uruguaylı oyuncuya tek başına antrenman yapması talimatı vermesinin ardından Suarez iki ayrı gazeteye kulüpten ayrılmak istediği yönünde açıklamalarda bulunmuştu. Teknik heyetle arasındaki bu gerilimin ardından kulübün Amerikalı sahibi John Henry, yıldız oyuncunun geleceğine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Arsenal’in ısrarla istediği Suarez hakkında bira da alaylı bir dille konuşan Henry, “Suarez’in Arsenal’e gideceğini düşünmek gerçekten komik. Doğrudan rakibimiz olan bir takıma Suarez gibi bir yıldızı vermek gibi bir niyetimiz kesinlikle yok. Sorun para değil, önümüzdeki yıl Devler Ligi’nde olmak istiyoruz ve bu yüzden Suarez’e ihtiyacımız var. Onu verirsek yerini dolduracak bir oyuncu bulmamız zor. Bu nedenle kendisini sadece Arsenal’e değil yurt dışında bir takıma da satmayı kesinlikle düşünmüyoruz” diyerek, Arsenal’in Suarez hayallerine nokta koydu.

TrtSpor
B
11 yıl
Kanarya tur için sahaya çıkıyor!
Fenerbahçe, Kadıköy'de tur peşinde... Sarı-lacivertli takım, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda 1-1'in rövanşında Salzburg'u Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ağırlayacak. 21:45'te başlayacak maçta tur için Fenerbahçe'ye her türlü galibiyet yetecek.

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Avusturya'nın Red Bull Salzburg takımını ağırlayacak Fenerbahçe, Kadıköy'de tur atlamak istiyor. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 21.45'te başlayacak.

Fenerbahçe ile Red Bull salzburg arasındaki rövanş maçını Polonyalı hakem Pawel Gil yönetecek.

Avusturya'daki ilk maçta uzatma dakikalarında Cristian'ın penaltıdan attığı golle 1-1 berabere kalarak avantaj elde eden Fenerbahçe, rövanş maçında 0-0'lık beraberlik veya her türlü galibiyetinde turu geçecek. Karşılaşma 1-1 berabere sona ererse uzayacak. Red Bull Salzburg 2-2 ve üzeri gollü beraberlikler veya galip gelmesi halinde Fenerbahçe'yi eleyecek.
MEIRELES HAZIR
Fenerbahçe'de ilk maçta sakatlanan ve tedavi olduktan sonra takımla birlikte çalışmalara başlayan Raul Meireles'in rövanşta forma giymesi bekleniyor. Sakatlıkları bulunan Mehmet Topal ile Pierre Webo son antrenmanda takımla birlikte çalıştı.

Emre Belözoğlu, Egemen Korkmaz, Gökhan Gönül ve Erten Ersu özel programla çalışmalarını sürdürdü. Sarı-lacivertli takım, Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanın ardından kampa girdi.

Yabancı oyuncu sınırlaması nedeniyle henüz lisansı çıkarılamayan ve UEFA'ya ismi bildirilmeyen Samuel Holmen ile yine kadroda isimleri bulunmayan Serdar Kesimal ve Serkan Kırıntılı da Salzburg'a karşı forma giyemeyecek.

NTVSpor
B
11 yıl
Yılın Futbol Bilmecesi


Fenerbahçe'nin Cardozo'yu renklerine katamaması durumunda transfer edeceği Emmanuel Emenike'nin takımı Spartak Moskova, Nijeryalı golcünün boşluğunu Oscar Cardozo ile doldurmak istiyor.

Fenerbahçe'nin Cardozo ve Emenike ile görüşmelerin başladığını KAP'a bildirmesinin ardından, Spartak Moskova Oscar Cardozo için devreye girdi. Rusya basınından Izvestia'nın haberine göre Spartak Moskova, Cardozo için Benfica'ya 18 milyon euro önerdi.

Fenerbahçe şu anda iki futbolcu için karar verme aşamasında. Fenerbahçe Cardozo'yu alırsa, Emenike Moskova'da kalacak; Fenerbahçe Emenike'yi kadrosuna katarsa, bu kez de Rus kulübü Oscar Cardozo'yu renklerine katacak.

Yılan hikayesine dönen transfer görüşmeleri, önümüzdeki birkaç gün içinde sonuçlanacak.
B
11 yıl
Şampiyonlar Ligi 3.Eleme Turu İlk Maçı | RB Salzburg v Fenerbahçe [31.07.2013-21.30]



Maç Notları

* Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi ön eleme turlarında oynadığı toplam 22 maçta 10 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 yenilgi alırken 39 gol atıp kalesinde 21 gol gördü.

* Salzburg takımı daha önce Türk takımları ile sadece 1 kez eşleşti. 1976-77 sezonunda o zamanki adıyla Austria Salzburg, UEFA kupasında Adanaspor’u 5-0 ve 0-2’lik sonuçlarla elemişti.

* Fenerbahçe 2013-14 sezonu ile birlikte Şampiyonlar Ligi’nde 9.kez ön eleme turlarına katılacak. Fenerbahçe, 4 kez eleme turlarını geçip gruplara kalırken 4 kez de elenen taraf oldu.

* Ersun Yanal kariyeri boyunca Avrupa Kupalarında 12 maça çıktı. Bu maçlarda 6 galibiyet 4 beraberlik 2 yenilgi alan Ersun Yanal'ın takımları 17 gol atarken 10 kez gol yedi.

* Avusturya takımlarıyla 1 kez eşleşen Fenerbahçe, 1996-97 sezonunda Şampiyonlar Ligi grubunda Rapid Wien ile mücadele etti ve deplasmanda 1-1 berabere kaldığı rakibini sahasında 1-0 yendi.

İlk 11:

< Resime gitmek için tıklayın >
B
11 yıl
Guiza ve muhteşem golü !
Fenerbahçe'den transfer olan efsane oluyor arkadaş.

Guiza Videoyu izlemek için tıklayınız
B
12 yıl
Haydi DH Desteklerinizi Bekliyorum !
İyi akşamlar arkadaşlar. Sırma Grubun Facebook üzerinden düzenlediği "Geçen Yaz Ne Yaptığını Bilmiyorum" fotoğraf yarışmasında desteklerinizi bekliyorum.

Desteklerini esirgemeyen arkadaşlara teşekkür ederim..






Destek vermek için tıklayınız.
B
13 yıl
Oyundan kaynaklı sorun.Yardımlarınızı bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar. Diğer bölümde kimse olmamasından dolayı konuyu buraya açmak zorunda kaldım.

Bugün snopy markalı direksiyon seti aldım. Need for speed hot pursuit oyununu açıyorum seti bilgisayara bağladığım zaman oyun hiçbir tuşa basmadan direk kapanıyor.Sorunu çözemedim.

Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

İyi akşamlar.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.