M

Binbaşı
09 Mart 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
25 üye
Görüntülenme (?)
45 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
10 yıl
OverClock ve Oyun için Hangi Seçenek Sizce.?
Arkadaşlar,

Aşağıda 2 seçeneğe düşürdüğüm mATX anakartlardan hangisi sizce daha mantıklı olur. Genel kullanıma ilave olarak oyun ve o.c. kullanımımda olucak. MSI olan modele daha yakınım bu aralar nedense. Yıllardır Asus kullandım bu seferki mATX anakartlarını karşılaştırma yaptığımda eksikler biraz fazlaca.

Birde 3. seçenek olarak asus'un beğendiğim bir anakartını ekledim ama bu anakartı son sıraya koymamın nedeni M.2 sata express portunun olmamayışı. Bu arada arkadaşlar Kasam SilverStone GD05 olduğundan anakartın mATX formunda olması gerektiği önemli.


1. Seçenek : MSI Z97M Gaming ==>http://tr.msi.com/product/mb/Z97M_GAMING.html#hero-overview

2. Seçenek : Asus Maximus VII Gene ==>http://www.asus.com/Motherboards/MAXIMUS_VII_GENE/

3. Seçenek : Asus Gryphon Z97 ==>http://www.asus.com/Motherboards/GRYPHON_Z97/

Yazacağınız, yorumlarınız için şimdiden çok teşekkürler...
M
10 yıl
CPU İçin Soğutucu Tavsiyesi...
Arkadaşlar,

Intel i5 2500K model işlemcim için uyumlu olabilcek soğutucu arıyorum lakin şöyle bir durum var. Kullanmakta olduğum kasa SilverStone GD-05B model HTPC kasa. Kasanın optik sürücüsünü iptal edince maksimum 12cm yüksekliğe sahip soğutucuları kullanabiliyorum.

Şuan, mevcut stok fan kullanıyorum. Akasa 455 macun ile. Fakat sıcaklık 58 derecelerde geziniyor. Yeni bir macun olarakhttp://www.xigmatek.com/product.php?productid=48 veyahttp://www.xigmatek.com/product.php?productid=196 bu iki üründen birini alıcam.

Soğutucu olarak kasama uygun sizlerinde tavsiyelerini duymak isterim.
M
11 yıl
YARDIM : Samsung 46F6270 Alınırmı Arkadaşlar.?
Selamlar tüm arkadaşlara,

Bu ara 46" tv satın almak istiyorum bu modele rastladım. Mevcut televizyonum Samsung 40D6000 3d özellikli ama alalı neredeyse 2 yıl olucak 3d gözlükleri kutusundan dahi çıkarmadım hiç kullanmadım.

Sizce yeni tv seçimi olarak Samsung 46F6270 mi alıyım yoksa farklı bir model öneriniz olabilirmi.

segilerle...
M
11 yıl
iOS 7.0 App Store Güncelleme Bildirim Sorunu
Arkadaşlar Selamlar,

Bende de şöyle bir sorun oluştu. Eski iOS 6.1.3 kullanıyorken cihaz üzerinde kurulu olan uygulamaları app storedan kendi kendine update lerini bulur simgesinin köşesinde kırmızı renkte update adeti kadar sayı ile ifade ederek bana haber verirdi. iOS 7.0 da ise ben app store simgesini tıklamadıkça cihazda kurulu olan yazılımların updateleri varmı yokmu bilemiyorum.

Telefonum iPhone 4s bu arada arkadaşlar.

Sizlerde de böyle bir durum varmı acaba.?

edit : imla
M
12 yıl
Samsung AQ12ESMNSTK Crystal Almalımıyım.?
Arkadaşlar,

Samsung 12000 Btu Split Klima AQ12ESMNSTK Crystal olan serinin hem dış görünüşü hemde özellikleri bakımından hoşuma gitti, yalnız çevremde kullanan ve yorum alabileceğim kişiler yok.

Bosch, Arçelik & Beko bunları inceledim ama kasaları inanılmaz kötü ve kalitesiz, filtre kapakları bile açılırken ha elimde kaldı ha kalacak hissi veriyor.

Sizin görüşleriniz nedir acaba. Uygun ise yarın hemen gidip alacağım.

Fiyat olarak 1200TL civarında satın alabiliyorum.

saygılar, sevgiler...

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
M
13 yıl
Samsung 32D551 İçin Ne Dersiniz.?
Samsung 32D551 32" Lcd tv kullanan arkadaşlar yorum yaparlarsa sevinirim...
M
13 yıl
Mayıs Ayı Geldi, Çizgi\u0027ye Asus B3 Anakartlar Gelmedi [ANAKONU]
Arkadaşlar Merhaba,

Yaklaşık 26 Şubat 2011 tarihinden beri satın aldığım Asus P8H67-M EVO anakartım geçtiğimiz cuma günü dahil çizgi elektronik ile telefon görüşmesi yaptığımda aynı cevabı aldım.

Çizgi Elektronik Cevabı : "Anakartlar yurt dışından bekleniyor."

Ben ve benim gibi Olan arkadaşlar varsa görüşlerini bildirirlerse güzel olur.

Eksen Bilgisayar ve bazı firmalar kendisinin sattığı anakartları değiştiriyor fakat kendi insiyatifi ve kendisi ithalat yaptığı için değişim yapıyormuş çizgi elektronikten verilen bilgiye göre.

Ben bilgisayar bayisi kanalı ile aldığım için, anakartım mersa garantili fakat anakartı mersa değiştirmiyor onun yerine yetkili servisi olan çizgi elektronik konu ile yetkili firmaymiş zaten çizgi elektronik ile yaptığım telefon görüşmesindede bunu inkar etmiyorlar.

Saolsunlar, eksik olmasınlar ilgileniyorlar fakat birden fazla hdd takıcam artık sıkıldım beklemekten.

Anakartı iade etsem cpu, ram, v.s. elimde kalacaktı oda olmadı, böyle kullanıyoruz ama değiştirmenin ve mayıs ayının vakti geldi artık....
M
13 yıl
VODAFONE 444\u0027LÜ NUMARA ARAMAK.?
Az önce müşteri hizmetleri ile görüştüm,

444 lü numaraların başına alan kodu eklediğimizde eskiden mevcut tarifemdeki sınırsız sabit aramadan dolayı ücret vermezken bu günden itibaren ücret isteniyor.

bana verdiği cevap btk kararından dolayı böyle tamam onu anladım peki şimdi neolucak dediğimde papağan gibi sadece müşteri hizmetlerimizi aradığınızda sadece 35kr diyip duruyor.

bende diyorumki zaten o öyleydi mesela x firmanın 444 lü numarasını aradık sonuç kaç para ödeyeceğiz. cevap manidar hala kendi müşteri hizmetleri parasını söylüyor.


sonuç olarak, 444 lü numara ardığımızda kaç dakikası.? kaç tl.?
M
13 yıl
Referans isteği çalışmıyor...
Sayın admin arkadaşlar,

dükkanımda bulunan ürünlerden birini satıldı işaretleyip satın alan üyenin nick'ini yazıp kayıt ettim, fakat satıldı olarak güncellenen ilanın yanında referans butonu yok,

üye unutursa tekrar isteyebiliyorduk çünki...

sıkıntımı var yoksa referans butonu farklı kısımamı alındı.?
M
13 yıl
Çıkış Problemi...
Merhabalar,

Forumdan çıkmak istediğimde yukarda sağ köşede bulunan çıkış butonuna bastıktan sonra aşağıdaki hataya düşüyor ve tekrar geri gelip çıkış işlemi yapıyorum yine aynı hatayı vermesine rağmen o zaman çıkış gerçekleşiyor problem nedir dah aönceden böyle bişi yoktu.

İşletim sistemim windows 7 ultimate...

hata mesajı sonrası yönlendirilen adres :http://resim.donanimhaber.com/redirect.asp
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.