C

Binbaşı
27 Mart 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
27 üye
Görüntülenme (?)
86 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
10 yıl
Air 5650 Uzaktan torrent yönetimi
Malum yeni bir cihaz bende o kadar sattım deneme fırsatı bulamamıştım bugün biraz karıştırdım. Bilmeyen arkadaşlar için veya ortak kullanan kişiler icin guzel olacağını dusunduğumden paylaşmak istedim. Torrent bittiğinde upload etmekte buda hattınızı siz sınırlamazsanız diğer agdaki kişiler internete çıkmakta zorluk çekebilirler. Veya o an evde değilsiniz yeni bir torrent indirmesi yapmak istiyorsunuz, gittiginizde hazır olması için yine aşağıdaki anlattığım gibi işlem yaptıgınızda artık yapabileceksiniz.

Oncelikle cihaz torrent sayfasına ulasıyoruz. Sonrasında ayarlar bolumune giriş yapıyoruz. Bittorrent remote linkinden açılan sayfada bizim oluşturduğumuz bir kullanıcı adı sifre yazıyoruz ben galatasaray1234 yaptım sonrasında gönder diyoruz. eğer uygunsa resimdeki gibi ulaşılabilir şeklide uyarı veriyor.

Sonrasında remote.bittorrent.com veya "daha fazla ögrenin" yazan kısmı tıkladığınızda sizi torrent sitesine yönlendiriyor, login ekranı biraz geç gelebiliyor. Ve tek yapmamız gereken k.adı ve şifre ile login olmak. Sonrasında torrent ekranı açılmış oluyor. Ve son resimde telefon arayuz ekranı bulunmaktadır.


Telefon uzerınden ekleme işlemi su şekilde oluyor Sol ust taraftaki 3 cizgiyi secip açılan bolumden alt kısımdaki + işaretinden url eklenebilmektedir.






< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
C
11 yıl
HTC facebook paylasım bildirimi
Merhaba

Arkadaslar facebook da biri beni etiket vs.. payşastıgında bana uyarı sadece titresim olarak geliyor. Bunu bir turlu bulamadım.

Eski mail widget olarak kullanıyordum 4.2.2 de yok sanırım. Guncelleme arkadaslardan ricam bi bakabilirlermi mail widget varmı diye. Htc nin kendine has olarak. Veya onerebileceginiz bir widget varmı?
C
12 yıl
Airties iptv kullananlar icin ios yazılım cıkartmıs.
Yeni bir yazilim demo suanda. İptv kullananlar icin yapilmis sanırım fakat ben Air serisi cihazla denedigimde modemin arayuzune kolay erisim seri nosu gibi bircok bilgiye ulasabildim. Yararlı olacagini dusundugumden paylasmak istedim.

Applestore Airties yazip aratmaniz yeterlidir.
C
12 yıl
Airties İptv kullananlar icin ios yazılım
Yeni bir yazilim demo suanda. İptv kullananlar icin yapilmis sanırım fakat ben Air serisi cihazla denedigimde modemin arayuzune kolay erisim seri nosu gibi bircok bilgiye ulasabildim. Yararlı olacagini dusundugumden paylasmak istedim.

Applestore Airties yazip aratmaniz yeterlidir.
C
12 yıl
Vodafone klasiği - papağan gibi tüm çağrı merkezi calisanlari
Sorunum ip4 kampanyasını iptal ettim. 13. Ayda o salaklarlada hesapladik faturam 500 kusur gelmesi gerekiyordu. fatura henüz çıkmamış ama cepshopdan baktirdigimda 700 kusur gözüküyor.
cihaz tutarı 1512 tl btk cezai bedelden başka bisey demiyorlar. neyin ekstra cezası cihazın parasını vereceğim zaten

84 tl cihaz bedeli 84X13= 1092 tl
1592 - 1092 = 420 + 75 tl fatura 495

700 nasıl geldi onceden kullandığım tarife cep avantajdi zaten indirimlerin geri alınması dıyorlarsa ben indirimi almadım ki.
Böyle birsey basına gelen varmı? faturayı istedim sistemlerinde hata oldugundan gonderemiyorlarmis.
C
12 yıl
Birazda gülelim dedesi ve o
Simdi nerede?

http://www.m axicep.com/gereksiz-mesajlar-ve-deneme-mesajlari/dedem-ve-ben-184704.html (boslugu kaldirin)
C
12 yıl
İcimizden biri ataturk sadece 1 saat ayırın
Evet arkadaslar bir konferans onceden bolum bolum izlemistim simdi tamamini buldum sizinle paylasayim dedim. 1 saat sürüyor ve çoğu anlatılanlari bilmiyoruz. Anlatan kişinin bu konularda kitaplari mevcutdur. Cok pahalida degil 15 20 tl civarindadır. Gerçekten bilmemiz gereken konular en basit bir iki tanesi

1 kurusa 2 dolar alinabiliyormus zamanında . Adi bir cicege verilen ilk ve tek lider.


http://www.youtube.com/watch?v=e1Xabge3P7Q
C
12 yıl
Egitim sart
Merhaba arkadaslar

Umarim link silinmez umarim mesajım silinmez. Bir internet firmasinin cagri merkezi egitim videosunu paylasiyorum. Kararı sizlere birakiyorum.



http://vimeo.com/21506440
C
12 yıl
Zyxel 660W-t1v3 torrent yarı yarıya indirme yapıyor deneyen varmı?
Merhaba arkadaslar

Zyxel 660wt1-v3 (ttnet kilidi kalkmis) bu marka ve modeli kullanan arkadaslar varsa bilgi almak istiyorum. Torrent olarak utorrent kullanıyorum. Hattim 8 mb. İndirme yapildiginda 4 mb ustune cikamiyor cihaz baska marka (pikatel 101 rt 205 5440 5340) cihazlarda 8 mb gorebiliyorum. Diger cihazlarda 40 snde 800 kb gorebilirken zyxelde 2 3 dk icinde anca 400 kb a cikiyor. Aynı dosya cihazı hatdan sokup digerini takiyorum. Zyxel ile uzun yazismalar sonrasinda servise gonderdim cihazda hic bisey yok diyorlar.

Torrent calistirdigimda islemci ve bellegi tavan yapiyor. UPnp acık olmadıgından sorun oluyormus.

Cihaz web sayfasindan upnp acilip port yonlendirme yapilmasi gerek. Http uzerinden degil sadece utorrent ile eger bu cihazi kullanan varsa deneyip bana donus yaparsanız çok sevinirim.

İyi aksamlar
C
13 yıl
Laptop batarya pili degisimi
Merhaba arkadaslar

Sony vgn-sz5mtn model laptop var. Orjinali 300 Muadil fıyatıda 100 tl dıyorlar. Onun yerine bataryanın icindeki pilleri degistirildigini duydum. İstanbulda bunlarla ugrasan yapan bıldıgınız biryer var mı? Birine yaptirtdim icindeki cip saglam ama pili olmadigindan 5 dk gidiyor simdilik.

Batarya modeli VGP-BPS2C 11.1 5200 mah

Simdiden tesekkur ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.