O

Emekli Yönetici
25 Mart 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
44 üye
Görüntülenme (?)
56 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
O
8 yıl
Satılık 2015 Ford Kuga Otomatik 4x4
2015 Kasım Başer Ford Çıkışlıdır. Daha bir yıllık bile değildir. Garanti uzatılmıştır, 4 YILdaha garantisi vardır 1300.-TL ÖDENDİ.
Daha ilk bakımı bile gelmedi. TERTEMİZ, KAZASIZ, PIRIL PIRIL, HİÇBİR KAYDI KUYDU YOKTUR. Almanya üretimidir. 90.810,00.-TL Kasko bedeli mevcuttur.
Cruise Control (El Gazı), Hız Sabitleme, Lastik Basınç Okuma/Uyarı, Akıllı 4WD, TAM OTOMATİKTİR, Geri kaçırmaz.
NAVİGASYON, GERİ GÖRÜŞ KAMERASI, PARK SENSÖRLERİ, BLUETOOTH, BÜYÜK DOKUNMATİK EKRAN v.b. 2500.-TL değerinde bir çok ekstrası olan bir araçtır.
Rengi özel 1500.-TL değerindeki TEK MANYETİK GRİ araçtır. Lastikleri ilk günkü gibidir.
Ortalama yakıt 7,5-8,6 arasında değişmektedir, maksimum 0,39.-TL/km yakmaktadır.
Yeni araç aldığımız için satıyoruz.

Forumdan arkadaşlarıma fiyatta yardımcı olurum.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ford-bu-hafta-son-nav-geri-gorus-bluetooth-9900km-de-kazasiz-331996101/detay/
O
13 yıl
32\" Full HD Led 3D Tv ve Zaman Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar,

Bende zamanında bilgisayar donanımı önerisi veren birisi olduğum için az çok zamanları kestirebiliyordum ürün almak için. Şimdi 32 inch Full HD Led 3D tv için yardım istiyorum sizden.

Hangisi Fiyat/Performans ürünüdür ve ne zaman alınmalıdır?

Teşekkür ederim.
O
13 yıl
Sadece oyun için en ucuz tablet tavsiyesi istiyorum
Hevesimi almak için, en uygun fiyatla sıkıntıya girmeden kullanabileceğim bir tablet arıyorum. Sadece wifi olması yeterli.
O
13 yıl
Hani İşşizlik Vardı!!! Çalıştıracak İşçi Bulamıyorum.
Memlekette işşizlik var doğru var, ama insanların çalışmaya isteği yok. Geliyor mırın kırın yok şu kadar isterim yok bunu isterim. Kimsenin çalışmaya gönlü yok.

bilgiler kaldırıldı
O
14 yıl
Vandan bozma araçların, Camlı Koltuklu Kamyonet olarak işletilmesi
Merhaba arkadaşlar,

Başlıkta belirttiğim gibi, vandan bozulmuş, camlı koltuklu kamyonet olarak işletilmiş olan araçların, "kimsenin bilmediği ve ödemediği vergisi" var diye bir söylenti var. Doğrulayabilecek birisi var mı? Böyle bir vergi var mı, sıkıntı yaratır mı?

Hususi olarak işlenmişse otomobil yazıyorsa bu vergi gene geçerli mi?
O
14 yıl
Alınık Temiz Fiesta Van Cam Koltuk İşli
Temiz yüksek km olmayan fiesta vandan bozma arıyorum arkadaşlar, sizlerden yada çevrenizde satacak olan olur ise düşündüğüm fiyat 12.500 civarı temizliğe göre en fazla. Teşekkür ederim şimdiden.
O
14 yıl
Windows 7 ve Raid 0 Deneyimlerim
Merhaba arkadaşlar,

İnternette ufak bir araştırma yaptıktan sonra sizinle bu konuyu paylaşmaya karar verdim. Xp 32bit, Vista 32/64bit, Windows 7 64bit raid 0 deneyimlerim oldu. Uzun zaman boyunca sorunsuz kullandım aynı sistemlerle hepsini. En kolay kurulum Windows 7'de yaşadım, tebrik ettim ama bu başarı bana göre gerçek bir başarı değil.

1 aydan fazladır 7 kullanıyorum, vazgeçemediğim raid ile birlikte, kurulum gerçekten çok kolay, hiçbir şey yapmıyorsunuz sadece yüklüyorsunuz. Önbellekleri bile kendi aktive ediyor, şaşırtacak kadar iyi; fakat son 3 haftada 4 defa raid 0 çöktü. Disklerimden birinin hatalı olduğunu düşündüm, servise yolladım fakat sağlam olduğunu artık anladım. Sorun hep aynı, harici diskten bilgi transferi sırasında kilitleniyor ve kitlendiği anda artık disklerinizden birinde hata olduğu sinyalinizi alıyorsunuz, şansınız var ise başlangıç (boot) dosyalarının olduğu bölgeye bişi olmuyor yedek alıyorsunuz, yada benim gibi toplamda 600gb dan fazla dosyanızı azar azar raid yapıcam inadı ile kaybediyorsunuz. Xp de raid çok uzun süre kullandım, aynı diskler ve harici ile, takılmalar, yeniden başlatmalar yaşadım çeşitli sebeplerden ama raid çökmedi. Vistada, kolay kurulum ve daha stabil raid deneyimi elde ettim, genede takılmalar, yeniden başlatmalar yaşadım, raid çökmedi ama 7 yi daha toplamda 1 ay kullanamadım sorunsuz, 4 defa çöktü.

Benim buradan çıkardığım sonuç, raid duraylılığında sorun var, acil bir yama gerektiriyor. Sonuç olarak, ben raid sevdamdan vazgeçtim, artık bilgisayarım gözle görülür bir şekilde yavaş.
O
15 yıl
Bas Kes Yazıcı tavsiyeleriniz?
Üretimimiz olan ürünlerin etiketlerini, artık kendimiz yapmak istiyoruz, işimizi görebilicek bir bas kes yazıcı arıyoruz, tavsiyelerinizi almak istiyorum. Yapmak istediğimiz etiketler resimdekiler gibi olacaktır. Şimdiden teşekkür ederim.

< Resime gitmek için tıklayın >
O
15 yıl
Philips 9@9h hakkında görüşleriniz
Merhaba arkadaşlar, buradaki incelemelerden faydalanarak kendime x800 almış bulunmaktayım ve son derece memnunum, ve bir yakınıma da 9@9h modelini almayı düşünüyoruz, görüşlerinizi alabilir miyim?
O
15 yıl
Isısan Buderus Logamax GB022-24/24K yakıt analizi
Merhaba arkadaşlar, bu kombiyi kullananlarınız var ise, gecelik kaç metreküp yaktıklarını hangi derecede bıraktıklarını yazabilirler mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.