A

Ses Uzmanı
11 Mart 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
123 üye
Görüntülenme (?)
322 (Bu ay: 3)
Gönderiler Hakkında
A
4 yıl
150 Amper 48 volt dc motor kontrolü?
merhaba arkadaşlar, bir tanıdığımın hidrolik forklifti için 150 amper 48 volt dc pwm kontrol devresi yapmam gerekiyor. yalnız internette yeterince bilgi bulamıyorum ve bazılarında kararsız kalıyorum. 555 ile pwm sürücü devreleri mevcut, bu devreyi ne şekilde takviyeler yapabiliriz de 150 amper 48 volt değerde dc hidrolik pompa motorunu çalıştırabiliriz? teşekkürler..
A
6 yıl
Openbox menü şifresini bulamıyorum..
Merhaba arakadaşlar, openbox marka mini uydu alıcım var sanırım combo modeli. Menü şifresini bilmiyorum, ayarlara girememekteyim. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler..
A
7 yıl
Kedime İsim Önerisi Alıyım +SS
Evet arkadaşlar kedimizin rengi resimlerde görüldüğü gibi, ben Fıstık koymayı düşünüyorum. sizin de önerilerinizi alalım

Edit: çok panik çok hareketli ve oyun oynarken kavga sesleri çıkarıyor sorunlu birşeydir biraz, bu özelliklerini de dikkate alarak isim önerileri yazabilirsiniz

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
A
7 yıl
Matkap Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar. Dükkanımda ufak ve orta dereceli metallerin delimi ve bazende ağır seviyede ahşap vidalama işleri için matkap gerekti. 1 adet sds plus ve 1 adet 9.6 volt b&d şarjlı var bazen elektrıklı matkap gerekiyor. Düşündüğüm marka JCB HD650 650watt. koçtaşta mevcut ufakta şarjlı veriyor hafif vidalama işleri için o da ihtiyacımı görür. JCB hd650 nasıl bir üründür kullanan varmı tavsiye edermisiniz, 2300 devir/dk olması betonda dezavantajı olurmu. tşkrler.

< Resime gitmek için tıklayın >
A
8 yıl
Satılık veya Takaslı 1992 Opel Vectra 1.8 Tüplü
Araç 497bindedir. Bu haliyle bile fazlasıyla işimi görmektedir. Aracı proje amaçlı aldım ancak proje değişikliğinden dolayı aracımız satılıktır. Tofaş grubu ile üzerine para alabileceğimiz şekilde takas olur. Lpg ruhsata işlidir. Yürüyeninde hiçbir sıkıntı yoktur.
Araçta yapılması gerekenler: kaporta masrafı, el freni ayarı ve klima gazı atılıcak.
Tavan kaput ve bagajda boya yoktur. Araç orjinal değişen olup olmadığı hakkında bilgim yok, ben orjinal olarak aldım.
Muayenesi yoktur, Muayenede geçmeme gibi bir sıkıntısı da yoktur. ben aylarca bu şekile kullandım hiç bir sıkıntı yaşamadım. İşimi fazlasıyla görmektedir. Ramazan bayramında tek marş ile 550 km yaptım. Zaten bilenler bilir bu aracın ne kadar sağlam ve uzun ömürlü olduğunu. Yapılacak masrafları sonuna kadar hakeden bir araç olduğunu kullananlar bilir.
Tofaş serisi, Lada Samara,, Renault flash flash s model araçlar ile takas olur.

Fiyat:10.300 tl geleni geri çevirmem

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >


bu da sahibindendeki ilan:https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahin-dogan-parasina-alman-tanki-opel-vectra-1.8-lpg-332220527/detay/
A
8 yıl
92 MODEL OPEL VECTRA GLS
A
9 yıl
Turngy 9x Kumanda
aklıma takılan bir soru var arkadaşlar. iki aracı sırasıyla kontrol etmek istesem bu kumanda ile kontrol edebilirmiiyim? yani 2 araç var ikisi de bu kumanda ıle kontrol edilebılıcek. aynı anda degıl tabıkı bırını kullanıp kapatıp dıgerını kullanmaya gecebılırmıyım?. teşekkurler
A
9 yıl
Forumdestek@donanimhaber.com a atılan mailler?
Merhaba, yakın bir arkadaşım foruma giriş yapamıyor, çok uzun bir süredir desteğe mail atıyor ancak malesef henüz yanıt alabilmiş değil. Bu konuda yardımcı olabilecek bir yönetici arkadaşımız varmıdır?

Nick: Anesthesia`
A
9 yıl
Daihatsu Materia 2007 Sis Farları H??
Merhaba arkadaşlar, arkadaşımın bu aracına xenon sis farı takıcam, ancak sis lambasının numarasını öğrenmedim daha. h3 mü h1 midir? bilen varmı?
A
9 yıl
En son 4-5 Yıl Önce Böyle Olmuştu Forumun Kronik Sorunu mu Var?
evet arkadaşlar En son 4-5 Yıl Önce Böyle Olmuştu Forumun Kronik Sorunu mu Var?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.