A

Yüzbaşı
04 Şubat 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme (?)
43 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
5 yıl
Acil monitör önerisi 4000tl ye kadar
Arkadaşlar kolay gelsin eski Asus ah ips 27 monitorum 4 sene sonunda kondansatör şişmesi sonucu tamamen oldu tamir ettireceğim ama sonrasında satacağım. Acil monitör tavsiyesine ihtiyacım var.

Limit 4000tl ye kadar oyun hiç oynamıyorum sürekli iş için ve aralarda film için kullandığım için 1ms gibi tepki sürelerine ihtiyacım yok. 27 monitör arıyorum daha büyüğü kullanamadım.
Bircok markaya baktım ama kararsız kaldım.

Asus mg279q serisi çok övdüler ama emin değilim panel kalitesi önemli benim için acil tavsiyeleriniz bekliyorum.
A
9 yıl
Murat Karayılan’ın adamı itirafçı oldu! (PKK Bitiyor mu?)
Murat Karayılan terör örgütü PKK’nın Kandil’deki sözde liderlerinin başında geliyor. Güvenlik kaynaklarından elde edilen bilgiye göre, terör örgütü PKK’lı Murat Karayılan’ın uzun yıllar en yakınında bulunan ve çok güvendiği bir terörist, geçen hafta güvenlik güçlerine teslim oldu. terör örgütü PKK’lı Karayılan’ın yakınında bulunan itirafçı, 22 Temmuz’da başlayan hava operasyonları ve sonrasında yapılan operasyonlar sonucu örgütte yaşanan paniği gözler önüne serdi.

Güvenlik kaynaklarından elde edilen bilgiye göre teslim olan ve PKK’lı Karayılan’ın yakınında bulunan terörist Karayılan’ın ağzından çıkan şu sözleri, sorgusunda paylaştı; “TC Ordusu 22 Temmuz’da başlayan hava harekatlarıyla gerek kırsaldaki, gerekse il ve ilçelerdeki komutanlıklarımıza ve unsurlarımıza hiç beklemediğimiz darbeyi vurmuştur. Bunu söylemekten utanıyor muyum? Hayır utanacak olan ben değilim, sizlersiniz. Size her şeyi verdik mi? Verdik. Bazı tavizler vererek dış unsurların desteğini sağladık mı? Sağladık. Hala da veriyoruz şu yok anımızda bile. Sizin yönettiğiniz salaklar ne yapıyor? Bu yok zamanımızda leblebi gibi mermi atıyorlar. Atmayacak kardeşim, hedefi görecek ona atacak. Mühimmat tedarik edemiyoruz. Yurtiçine gönderecek mühimmatımız iyice azaldı. Bizim mühimmat fabrikalarımız yok. İçerdekiler seviyemiz iyi diyorlar ama bu gidişle onlar da tükenecek. Yeni katılanların çoğu ya öldü ya da kaçtı. Adamları elinizde tutamıyorsunuz, sahip olamıyorsunuz. Kış döneminde bu konuda herkes öz savunmasını yazmaya hazır olsun. Kimsenin gözyaşına bakmam, acımam. Son iki ayda verdiğimiz kayıplar bir yana bunların ailelerine ne denecek onu düşünün. Çoğu evladını dağda sanıyor ama toprakta. Nereye gömüldüler onun hesabı bile karıştı. Bunları da düşünün, bir yol bulun.”

“HALKIN ÇOĞUNU KAYBETTİNİZ. YDG-H DENEN GARABET HALKA NİYE SALDIRDI”

“Böyle olmaz. Herkes sorumluluğu HPG’nin üzerine atıyor. Her kademe sorumluluğu üstlenmeli. Bölgede HPG adı olmadan tek yönetim kurulmalı; her şehirde 6-7 kişiden oluşan üst bir komutanlık örgütlenmeli. Başta YDG-H birimleri olmak üzere bütün direnen güçler o komutanlık bünyesinde yer almalı. O komutanlığın emrinde, sevk ve idaresinde direnişe katılmalıdır. Herkes kendi kafasına göre takılır ve sorumluluğu HPG’ye yıkarsa şu an düştüğümüz durumdan da kötüye gideriz. TC kararlı, böyle devam edemeyiz. Yok olup gideriz. Güçler kendisini Sivil Direniş Unsurları olarak örgütleyebililer. Artık bu ismi kullanacağız. “Şu HPG’dir, şu gençliktir, şu yerel birliktir’ saçmalıklarını bir kenara bırakın. Oralarda HPG’den artık bahsetmemek gerekir. Orada ki (Türkiye’yi kast ediyor) herkes Sivil Direniş Unsurlarıdır. Önce kendi iç teşkilatımızı örgütleyelim. Şimdilik ismine Sivil Savunma, Sivil Direniş diyebiliriz. Tabi bunun neresi sivil bilemem. Halkın çoğunu kaybettiniz. YDG-H denen garabet halka niye saldırdı. Biz ezin dedik, korkutun dedik; adamlar halkın çatılarından içeri roket attılar, ambulansları yakarak acil hastaların ölümüne neden oldular, bebeği buzdolabında öldürdüler. Kim inanır size “TC yaptı” demenize. 20 sene öncesinde yaşamıyoruz, her şey anında ortaya çıkıyor. Halk bize sırtını döndü. Yüzünü bir daha ne zaman döner veya döner mi?”

“ALDIKLARI İSTİHBARAT BİZİ ÇÖZER, DARMADAĞIN EDER”

“Artık YDG-H’nin PKK ile bağlantılı olduğu vurgulanmayacak. Hepsi Sivil Direniş Unsurları olacak. Sivil Direniş Unsurları YDG-H’nin kendisini sivil direnişe dönüştürmesinin adıdır. YDG-H hezimete uğramıştır. Bunun hesabını kendileri verecektir. PKK onların başarısızlığını üstlenemez. YDG-H’nin HPG bağlantısını halkımıza unutturmalıyız. Her il kendi birimini kurmalıdır. Bu birimlere bundan sonra Sivil Direniş Unsurları ya da Sivil Savunma Birlikleri diyeceğiz. Şehirde emir komuta sistemine bağlı bir birim olmalı. Bu birimleri tek bir yerden yönetmemiz lazım. Yönetimdeki çok kritik isimler TC tarafından yok edildi, bir kısmı ellerine geçti. Aldıkları istihbarat bizi çözer, darmadağın eder. Bu sebeple yeni bir teşkilatlanma şarttır. Dersim bölgesi çok kötü durumda. Çöküyoruz hatta çöktük. Lider kadro teker teker gidiyor. TC Ordusu adeta çıldırdı, üzerimize çullandılar. Polis, Jandarma çok uyumlu çalışıyor. Ordu bunları kucaklamış hep birlikte üstümüze geliyorlar. Çok dikkatli olalım. Dinliyorlar, gözlüyorlar, vuruyorlar.”

DHA

Kaynak
KAYNAK
A
10 yıl
Network 100% Problemi
Arkadaşlar merhaba,

Çok enterasan bir problemle boğuşuyorum. İşyerimde bütün bilgisayarları windows 8.1 terfi (10 tane)ettirdik ondan sonrada yönetim için windows server 2012 r2 bir bilgisayar hazırladık daha client olarak düzenleyip düzenlememe konusunda düşünürken bütün bilgisayarlar bir anda hizmet ana bilgisayarı adı altında bütün kaynakları 100% tüketmeye başladı bütün ağ önceden hiç problemsiz çalışırken şimdi felç ediyor. İnternetten kesildiği anda problem düzeliyor acaba problem nedir veya her bilgisayara ayrı ayrı ip ataması yapmayı denedik lokal ağ üzerinde buda halletmedi problemi. Server pc sistemden komple söktük buda kar etmedi windows da problem olamaz çünkü volume license ve benim kişisel şahsi bilgisayarımda da yüklü ve ağdan düştüğü anda problem halloluyor.

NOT:Görev yöneticisinden kullanılanlara bakınca ağ sürekli 40-50mbit sn ve disk 100% bellek 60-100% arası oynuyor.

Biraz uzun oldu ama lütfen yardımlarınızı bekliyorum acele

Saygılarımla
A
10 yıl
Cevap: Everest DLM-500 8200Dpi Gamer MAUSE İNCELEMESİ
Arkadaşlar uzun zamandır aradığım mouse everest ile buldum.

Bundan önce everest'e ürünlerinden nefret ederdim ama mükemmel bir mouse yapmışlar.

Hem solağım hemde ellerim uzun bir süre body yaptığımdan bayağı büyük. Hem çift el için hemde büyük bir mouse bulmak çok sıkıntıydı ayrıca aldığım mouseların üzerini ellerim çok terlediği için eritirdim. Ben 250-300tl vermeye razıyken bu fiyata bu mouse mükemmel. Oyunla işim pek olmaz ama normalde de çok zorlanıyordum.

g300 çift el kullanılabiliyordu ama benim elimin içinde kayboluyordu bu tam ele oturuyor tek kelime

MÜKEMMEL
A
10 yıl
Renkli Lazer Yazıcı(Acil tavsiye)
Arkadaşlar çok acil tavsiyeye ihtiyacım var şirkete yeni lazer yazıcı alacağım ama toner konusu çok sıkıntı oluyor onun için uzun zamandır araştırıyorum şu anda kullandığımız yazıcılar
OKIC822N
HP laserjet PRO200
Samsung ML-2160W

maalesef çok sık toner dolumu yapmamız gerekiyor.Şu aşamada 6000$ kadar bütçe ayırdık çok uzun süredir araştırmama rağmen net bir sonuca varamadım onun için sizlerden yardım almak istedim.

Renkli olacak ve mümkün olan en yüksek kapasitede kağıt basma olacak ve multifunction olmasına gerek yok.Sadece yazıcı olabilir.
En son baktığım model
HP LaserJet Enterprise CP5525xh

Tavsiyeleriniz bekliyorum.
Saygılar
A
11 yıl
Panasonic TX-L42ETW60E (Tavsiye?)
40-42 ekran bir televizyon alacağım.Televizyon konularında biraz cahil olduğum için danışmak istedim.Ayrıca aradım bu cihaz hakkında pek yorum bulamadım.Vatanda incelediğim kadarıyla kalitesi en iyi olan model fiyat konusunda sıkıntı yok. Ama parayı da sokakta bulmadık onun için değer mi yoksa başka bir modele mi yöneleyim.IPS panelmiş ek olarak.

Tavsiyelerinizi esirgemeyin

Saygılar Arif Gökçen
A
11 yıl
MBR Problemi(win8)
Arkadaşlar windows 8 geçtikten sonra mbr çöktü başlamaz oldu dvd yi takmadan.Onun üzerine daha önceden yaptığım gibi mbr yi yedekleyip sildim ve tekrar oluşturdum komut isteminden ama hiçbir şekilde problemim hallolmadı.MBR hiç dokunmadığım halde hiçbir problem yokken microsoft kendi sitesinden indirdiğim sürümden yüklediğim halde böyle bir problem çıktı.Aslında daha önceden bu problemi görmüştüm ama rahatça mbr tekrar oluşturabilmiştim.Şimdi yaptığım işlemlere successful diyor ama bilgisayar hala görmüyor windows un olduğu sürücüyü.
A
14 yıl
Ankara çevre yolu sabit radar
Arkadaşlar 1 haftadır çevre yolunu kullanmıyordum.Bugün kullanmaya çıktığımda çevre yolunada sabit radar koymuşlar.Benim gördüklerim havalimanına etliğe giderken bağlum köprüsünü geçtikten sonra ve havalimanına giderken bağlum köprüsünü geçtikten sonra.Bildiğim kadarıyla çevre yoluna koymayacaklardı bir bilginiz varmı ve başka bildiğiniz çevre yolunda varmı.

Bu arada anlaşılan adamlar çıldırdılar metre başı her yere kamera koyuyorlar.Bazı kameralar o kadar gereksizki kırmızı ışıktan 50 metre sonra radar koymuş adam kamera değil radar..
A
14 yıl
Ankara eskişehir yolu paraleli radar 50km!!!
Bugünden itibaren eskişehir yolunun paraleline 50km radar koydular.Anlaşılamaz olan tarafı ise yol yaya trafiğine kapalı otoban gibi refüjler mevcut ve en yavaş giden 80-90km ile gidiyor.Bugün bende sınıra uymak için yavaş gideyim dedim arkadan yan yana gelen iki tır dibime kadar girdikleri için hızlanmak zorunda kaldım.Öyle yolda hız sınırı 50 olur mu yav.Ankaralılar bilir.(yolu bilmeyenler için tarif edeyim yolda 250km civarınca sürat yapan sapıklar var.)Ben bizzat 230km ye şahit oldum.
A
14 yıl
Lg e500k windows 7 cızırtı
Arkadaşlar windows 7 ultimate geçiş yapdığımdan itibaren sesde bir cızırtı aldı başını gidiyor.1 aydır uğraşıyorum ama problemi hala çözemedim internette yazan her türlü yöntemi denedim eski driver kurmak ses kalitesini düşürmek bios güncellemek ama hala cızırtı devam ediyor.Bir yardım eli uzatın!!!
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.