PATLATILAN BALON: 0
BALONLARI KAPAT
O

Yarbay
03 Şubat 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
49 üye
Görüntülenme (?)
1246 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
3 yıl
ILL - Dehşet bir Korku - Gerilim Oyunu Geliyor
Forumda konusu yok sanırım. CLOUT games tarafından geliştirilen oyunun tanıtım fragmanını izledim az önce, dehşete düştüm, bu kadar gerçekçi fizik ve animasyon olabilir mi ? Çok korkunç bir durum. Oyun hakkında çok fazla bir bilgi yok, sanırım proje yarıda durmuş ama sonra devam etmişler bu yıl içinde çıkacağı söyleniyor

Videoyu izlemek için tıklayınız
O
4 yıl
AMD Ryzen 5 1600 12nm 550TL
İhtiyaci olan icin iyi fiyat. Ben dun 1 adet aldim bugun kargoya verdiler. 12 nm versiyon diye ozellikle belirtilmisler.
https://urun.n11.com/islemci/amd-ryzen-5-1600-32ghz-36ghz-yd1600bbafbox-12nm-P402774713
O
5 yıl
Metro Exodus GPU \u0026 CPU Test Sonuçları
WHQD sonuçları alıntılıyorum . Genel olarak NVİDİA kartlar önde. DX 12 'de AMD arayı biraz kapatıyor. Oyun CPU seçmiyor pek, GPU'ya yükleniyor ki bu beklenen bir durumdu.

DX 11

< Resime gitmek için tıklayın >

DX 12

< Resime gitmek için tıklayın >

DX11 CPU

< Resime gitmek için tıklayın >

DX 12 CPU

< Resime gitmek için tıklayın >



DXR HighDXR High + DLSSDXR UltraDXR Ultra + DLSS vs gibi Nvidia RTX serisi kartların nasıl performans sergilediğini merak edenler aşağıdaki linkten detaylara bakabilir.
https://gamegpu.com/action-/-fps-/-tps/metro-exodus-test-gpu-cpu
O
5 yıl
Residen EVil 2 Remake DEMO Ekran Kartı ve İşlemci Test Sonuçları
Efsane Oyunun DEMO sürüm Benchmark sonuçları. Ben i7 3770@4.1ghz ve RX 580 8GB ile 1080p Max ayarda oynadım DX12 'de 55-60 FPS arası akıcı bir oyun, uyarlama güzel, beğendim. Oyun harika olmuş bu arada.

DX11 1080p

< Resime gitmek için tıklayın >

DX11 2k

< Resime gitmek için tıklayın >

DX11 4k

< Resime gitmek için tıklayın >

********************************************

DX12 1080p

< Resime gitmek için tıklayın >

DX12 2k

< Resime gitmek için tıklayın >

DX12 4k

< Resime gitmek için tıklayın >


DX11 İşlemci :

< Resime gitmek için tıklayın >

DX12 işlemci :

< Resime gitmek için tıklayın >
O
5 yıl
Sadece Fan arıyorum. ( Cooler Master Hyper 212 Evo )
Merhaba. Uzun süredir sistemde kulandığım Cooler Master Hyper 212 Evo için sadece fan arıyorum , Soğutma bloğuna uyumlu aparatıyla beraber fakat satan yer bulamadım, ayrıca satılmıyor mu bu fan arkadaşlar ?
O
6 yıl
Fiat Panda 0.9 Twinair Dualogic
Fiat Panda 0.9 Twinair Dualogic kullanan var mı arkadaşlar, Turbo benzinli yeni tip bir motormuş, az yakmasıyla biliniyor, dah adetaylı bilgi bulamadım maalesefi Türkiye'de pek kullanan yok, anladığım kadarıyla fazla araçta yok trafikte. Forumda kullanan arkadaş var mı , 1 çocuklu aile için önerir misiniz ?
O
6 yıl
Şu araç alınır mı sizce ?
İlandaki araç sizce mantıklı mı ? . Aracı şu anki sahibi geçen sene çekme belgeli olarak alıp yaptırmış. Hasar sorgulattım parça parça 25 bin hasar kaydı var 5 kazaya karışmış en büyüğü 15.700 küsür, Pert veya ağır hasar yazmıyor. Sağdan darbe almış kapı ve çamurluk değişmiş, airbag açmış, tamir edilmiş.

Biraz daha pazarlıkla alınır mı sizce :
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-satilik-otomatik-vites-araba-sorunsuz-590925891/detay/
O
6 yıl
Detaylı temizlik + Pasta ve Cila
Merhaba arkadaşlar. 2n ci el bir araç aldık. İç döşemelri krem rengi ve çok kirlenmiş durumda, ön konsol, kapı kolları, tavan da öyle. İstanbul Bahçelievler civarında bu işi hakkıyla yapan dürüst esnaf var mı tandığınız. Kurumsal firmalr da olur. Ayrıca pasta ve cila da yaptırmak istiyorum. İlginiz için şimdiden teşekkürler.
O
6 yıl
Plaka Yönetmeliği ( Araç Muayene )
Merhaba arkadaşlar.. Bugün aracımı muayeneye götürdüm , gerekli bakımları vs yapılmış bir araç. Her neyse , 2 ağır kusurdan dolayı muayeneden geçemedik.

AĞIR KUSURLAR şunlar : /

1- FArlar H4 tipi sarı olacakmış, benmkiler de sarı ama değiştirmek gerekiyormuş

2- Yeni plaka yönetmeliğine göre araç plakası uyumsuzmuş, Vida vs olmayacak, harfler ve karakterle ilgili bir şeyler dedi

Neyse uzatmayayım, benim asıl merak ettiğim PLAKA değişimi için herhengi resmi bir işlem , Emniyetten randevu almak gerekiyor mu yoksa Şoförler Odasından direk değişim işlemi yapabilir miyiz ? Bilgisi olan arkadaşlar ilgilenirse sevinirim. Teşekkürler.
O
7 yıl
2008 - Citroen C5 1.6 HDi Bu fiyata alınır mı ? ACCENT ERA 1.5 CRDi-VGT Alındı
Merhaba arkadaşlar, şu ilandaki araç için düşünceleriniz benim için çok önemli, yarın el sıkışma ihtimalimiz kuvvetli yardımcı olursanız sevinirim. Araç başında pazarlık ile binici için nasıl araç sizce, pişman eder mi ?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-agir-bakimlari-yapilmis-km-si-dusuk-c5-isteyen-168.000-km-469816201/detay/
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.