M

Emekli Yönetici
15 Ocak 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
41 üye
Görüntülenme (?)
106 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
9 yıl
Rocket League DH TAKIMI...
Merhaba,

Rocket league çıkışını yaptı, DH takımı kurmadan olmaz. Özellikle bu tür oyunlar arkadaşlarınızla beraber oynadığınız da çok daha zevkli oluyor.

Defans için bir kişiye, Forvet için 1 kişiye ve orta saha için 1 kişiye ihtiyacımız var. Ben kendimi orta sahada başarılı buluyorum. Tabi bu tür taktikler oyun içinde esnek olacak ve herkes belli limite kadar yardım edecek.

Oyun modumuz 4vs4 olacak. Taktiğimiz de 1-2-1 sahada.

Oyun içinde mikrofon kullanmak zorunlu. İletişim halinde olmamız şart.

İsim :

Yaş :

PSN :

Katılım sona erdi, maksimum kişiye ulaştık.


1- Magnesium - Okan - Ortasaha

2- Sparta-sama - Alp - Belirlenecek

3- Ofsaytıbozanstoper - Ozan - Belirlenecek

4- godz - Çağdaş - Belirlenecek
M
9 yıl
400 RP Çekilişi ve Genel bir sohbet (Kazanan DubSteq)
Merhaba arkadaşlar, keyifler nasıl?

Yine 400 RP çekilişi ile beraberiz Hem çekiliş yapalım hemde mesajımızın altına böyle bir konu hakkında sohbet edelim

Konuşacağımız konu: Bu sezon LoL sizin açınızdan nasıl geçiyor, bulunduğunuz dereceli liginden memnun musunuz? Meta bu sezon çok değişti sizce şuan ki Metadaki açıklar neler, bu Meta size uyuyor mu?

Ayrıca West serverında oynayan arkadaşlar varsa beni oyun içinden ekleyebilirler. oyunda kullandığım isim ''zetxq''.

Çekiliş başlasın...

Bitiş tarihi : 12.06.2015

Server : EUW, TR

Çekiliş bitmiştir.
M
9 yıl
400 RP Çekilişi -2. Talihli kazanan Minato Namikaze
Merhaba arkadaşlar yine 400 rp çekilişi ile sizlerle birlikteyiz. Esasında bu konuyu açmada ki sebebim lol bölümünden herkesin görmesi ve düşüncelerini paylaşımında bulunmasından dolayıdır.

Benim istediğim, çekilişe katılmak istediğinizi belirten mesajınızda, lol bölümü ile ilgili görüş ve düşüncelerinizi belirtmenizdir. Ayrıca çok fazla da karşılaştığımız ''Hesap Satışı veya Takası Yasaktır.'' kuralını bozan çok sayıda kullanıcı var. Lütfen biraz daha dikkat edelim ve bölüm ile ilgili kuralları içeren konuları okuyalım. Ayrıca bana Lol bölümüyle ilgili bir sıkıntınız olduğunda özel mesaj atmaktan çekinmeyin, herzaman dinler ve elimden geldiğince yardımcı olurum... Teşekkürler, önerilerinizi mesajlarınız da bekliyorum.

Çekiliş başlasın...

Çekilişin bitiş tarihi ve saati : 25.03.15 - 20:00

Server = TR , EUW


Edit: Arkadaşlar bir ekleme daha yapmak istiyorum, herkes bazı konulardan tabiki şikayetçi fakat sizlere düşen görevde size göre ters düşen olayları şikayet etmek. Hem böylelikle bizim gözümüzden kaçan şeyleri sizin müdaheleniz ile görebiliriz.



Ireina Nadar kazanmıştır tebrikler

Edit: Oyun içinde 14 gün arkadaşım olmadığı için hesabına rp yükleyemedim, kendiside hesabını vermeyi istemedi yüklemem için. O yüzden 2. kez random.org üzeriden yaptığım çekilişte

Kazanan Minato Namikaze olmuştur tebrikler.
M
9 yıl
İngilizcesi iyi olanlar bakabilir mi?
Üniversite de sevdiğimiz(!) bir hocamız ödev verdi ve ben tıkandım son bir kaç cümle ama çeviremiyorum. Çevirdiğimde ise hep yanlış mı oldu acaba demekten sıkıldım. Acaba sizinde çevirilerinizi görebilir miyim? Her cümleyi çevirmek zorunda değilsiniz, çevirebildiğiniz cümleleri yazsanız yeterli.

1- İşimek unutmaktır; görmek hatırlamaktır; uygulamak kavramaktır.

2- Tasarım, bir düşünceyi görselleştirmek, izleyicinin dikkatini çalışmaya çekebilmek, her şeyin her şeyle bağlantılı olduğunu görmek, fark yaratabilmektir.

3- Çizgi, bir düşüncenin iskeleti ve altyapısıdır; görsel anlatımın tek taşıyıcı özelliği olabilir.

4- Şekiller, kendi başlarına bir enstrüman oldukları gibi, bir enstürmanın önemli bir parçası olarak, geçmişten günümüze bütün tasarım ve sanat disipliplerinde etkin rol oynamış ve oynamaya da devam edecektir.

5- Günlük yaşantımızda, her yerde gördüğümüz dokular, çevremizde bulunan yüzeylerden meydana gelir. Onlar, her zaman giydiğimiz giysilerde, içinde yürüdüğümüz mekanlarda, yaşadığımız binalarda, kullandığımız mobilyalarda ve doğada görülebilir.

6- Sanat/Tasarım terminolojisinde ton değeri sözcüsü, yüzeylerin göreceli açıklık ve koyuluğuyla ilgilidir. Ton değeri objeleri, şekilleri ve mekanı tanımlar.

7- Tasarımın en önemli yapıtaşlarından biri olan renk, ışığın olduğu her yerdedir.

8- İki boyutlu çizimde, resimde, tasarımda mekan, resim düzlemindeki görsellerin düzenlenişiyle ilgilidir.

9- Üç boyutlu biçimlendirmede sanatçı ve tasarımcı, ''bir temel ya da kaide geleneği'' ile sınırlı tasarım sorunlarına geleneksel, figüratif ve mimari çözümler araken; 'serbest duran heykelimsi biçimler'in inşası yoluyla da tasarım sorunlarına geleneksel olmayan yaklaşımla çözümler bulur ve temeli, kuralı ortadan kaldırır.
M
10 yıl
400 RP Çekilişi (11.10.2014) Kazanan Espa
Çekilişe katılmak istiyorum demeniz yeterlidir. West , TR farketmez. < Resime gitmek için tıklayın > Saat 20:00 çekiliş bitiş saati.

Sonuç resim olarak atılacaktır ve random.org üzerinden yapılacaktır. Ayrıca bu konuda sorunlarınızı veya lol forumunda neyi beğenip beğenmediğinizide mesajınızın altına yazabilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >

Kazanan Espa! 63. mesajı atmıştır kendisi. Tebrikler

Rp teslim edilmiştir arkadaşa , herkese katıldığı için teşekkürler
M
10 yıl
Trine 2 co-op oynayacak var mı? :)
Oyun indi fakat tek oynamak sıkıcı oluyor bazen, oynamak isteyen varsa mikrofonlu daha eğlenceli hale getirebiliriz diye düşünüyorum Finallerde bitti o yüzden rahatım her saat bana uyar
M
10 yıl
West Platinum içler acısı hali :)))))
100 puan + serilerde 2 kere yenilip her maçta kaybettim 0 puana düştüm 2-3 saat içinde Buda son maçım 3vs5 oynadık 2 jungle birde ben vardım zaten şampiyon seçerken trollediler , 6 maçda 0 puana düştüm. Özellikle gece saatlerinde troll çok fazla oluyor birde haftasonununda katkısı var. Tavsiyem sabah saatlerinde haftaiçi girmeniz , troll yada flamer olmuyor. En azından zevkli maçlar oluyor. Son yenildiğim 6 maça bakıyorum hepsi 20 de bitti Yenilsem bile isterim ki zevk alayım oyundan , mücadele olsun oda yok. Paylaşmak istedim , West'in durumuda öyle aman aman değil. İsmimi neden sildim diye sormayın bulmak çok kolay biliyorum ama aksiyon olsun istedim


< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
M
10 yıl
Curse Voice Key, ilk 4 yoruma veriyorum.
Evet arkadaşlar elimde 5 key var, ilk cevap atanlara veriyorum.
M
10 yıl
Ps4 Wager maç yapmak isteyen?
Yabancıların çoğu genellikle dolandırıcı , buradan güven sorunu olmadan wager maç yapmak isteyen varsa yapabiliriz.
M
10 yıl
Sons of Ra - PS4 - Fifa 14 Pro Club
Merhaba

Oyuncu alımı şuan için durmuştur, ilgi için teşekkürler

< Resime gitmek için tıklayın >

İletişim için imzada ki psn i ekleyebilirsiniz
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.