Y

Onbaşı
12 Ocak 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
8 yıl
D\u0026R dan alınan oyunlar
arkadaşlar D&R dan oyun aldığımızda steam veya origin hesabımıza redeem yapabiliyor muyuz ?
Y
10 yıl
Film Rulosu
Arkadaşlar 5s te safari den fotoları film rulosuna kaydet diyorum fakat kaydedilen fotolar ruloda gözükmüyor bunun sebebi ne olabilir?
Y
10 yıl
İngiltere iphone 5S
Arkadaşlar biraz baktım internette bir de size sorayım dedim ingiltereden 5s alınır mı fiyat store da 200₺ fark ediyor
Y
10 yıl
Mario Jardel
Arkadaşlar mağlum bir spor sitesinde şöyle bir başlığa rastladım: "Zarar vererek ayrıldılar!"
Çıkan ilk resimin altında MARIO JARDEL | ZARAR: 11 MİLYON EURO yazdığını gördüm. Açıkçası ben bu adamı iyi işleriyle hatırlıyordum. 16'ya alıp 5'e satmışısız 1 sene sonra. Ayrılışının ve bu kadar ucuza gitmesinin nedenini biliyorsanız paylaşır mısınız?
Y
11 yıl
Teledünya + Kablolu TV
arkadaşlar benim evde kablotv den teledünya bulunmakta buna + olarak 3 tane daha kablo tv çekmek istiyoruz bunun hakkında bilgisi olan yardımcı olabilecek var mı? Ayrıca konuyu buraya açtım tam olarak nereye açacağımı söylerseniz de benim için iyi olur teşekkürler şimdiden
Y
11 yıl
2 Şubat +7 düşündüğünüz maçlar
PSV Eindhoven - ADO Den Haag maçının olabileceğini düşünüyorum
Y
11 yıl
Mozilla Firefox klavye sorunu
Firefox belli bir süredir kitlenmeye başladı sorun şöyle ki klavyeyi kullanmadan istediğim gibi gezinebiliyorum fakat google vs bi yere klavyeden yazı yazmaya çalıştığımda en doğrusu klavyeye dokunduğum anda firefox kitleniyor ve düzelmiyor ta ki pc yi yeniden başlatana kadar da her seferinde kitleniyor. Bilgisayarda başka bir programda falan bu sorun yok sizce sebebi ve çözümü ne olabilir?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.