A

Yarbay
03 Ocak 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
50 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
7 yıl
Rootsuz bir şekilde çıft tıklamayla ekranı uyandırmak artık mümkün
Güç tuşunu kullanmadan çift tıklamayla telefonu açmak ve kapatmak isteyen epey kullanıcı var. Bugün tesadüfen denk geldiğim aşağıdaki bu programla bunu yapmak rootsuz bir şekilde mümkün olabildiğini fark ettim.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kimcy929.doubletaptoscreenoff&hl=tr

Program son derece stabil ve sorunsuz çalışıyor. Açıkçası kurup denemeden evvel bu kadar kararlı bir şekilde çalışacağını düşünmezdim. Güç tuşuyla sorun yaşayanlar için mükemmel bir rahatlık olacaktır.

Kurulumu ve ayarları gayet basit ama sorun yaşayanalar olursa yazabilirler, yardımcı olurum.
A
10 yıl
BCAA kullanımı?
Toz halinde olan BCAA'lardan aldım. Suya karıştırıp içmem gerektiğini söyledi satıcı.

Bunu antrenmandan sonra protein tozuma ilave etsem ve birbirine karıştırarak içsem sorun olur mu?
A
10 yıl
DH Döviz danışmanlığı
Döviz ile ilgili konuları forumdaki Altın danışmanlığı başlığında konuşuyorduk. Bu çoğu kişi için kafa karışıklığına sebebiyet verdiği için sadece döviz ile ilgili güncel durumları konuşabileceğimiz, yatırımlarımızı yönlendirebileceğimiz bir konu açmaya karar verdim.

Dolar ile Euro'nun geleceği ile ilgili değer verdiğim analistlerin düşüncelerini zaman zaman bu konuda paylaşacağım. Bununla beraber tamamen amatör olarak ilgilendiğim ama buna rağmen 1 yılda elimdeki parayı ikiye katladığım bu yatırım alanı ile ilgili kendim de öneri ve tavsiyelerde bulunabilirim.

Konumuz hayırlı olsun. Umarım döviz yatırımında bulunmuş olan veya bulunmayı düşünen üyeler için faydalı bir paylaşım mecrası olur.
A
10 yıl
Dynitize iso 100\u0027ün mide bulandırıcı tadı ve kokusu
Optimum Gold kullandıktan sonra değişiklik amacıyla cookies & cream içerikli iso-100 aldım. Daha önce ürün ile ilgili çok olumlu yorumlar duyduğum için alırken bugün burada bu başlığı açacağımı aklımın bir köşesinden geçirmezdim diyebilirim.

Karışımdan sonra kokusu o kadar ağır oluyor ki shaker'ın kapağını açtıktan sonra burnumu kapatmak zorunda kalıyorum. Tadıysa aşırı şekerli, mide bulandırıcı. Suyu daha fazla koymak tadını daha da kötüleştiriyor ilginç bir şekilde.

Forumda Iso-100 kullanan üyeler olduğunu bildiğim için sormak istiyorum. Nasıl katlanıyorsunuz bu işkenceye beyler?
A
10 yıl
Vücut geliştirmede uyku saatinin önemi?
Kasların kendini toparlayabilmesi için en az 7-8 uyumak gerektiğini biliyorum ama son zamanlarda gece 12'de yatmak gerektiğine dair şeyler duymaya başladım. 12 ile 2 arasında vücut büyüme hormonu salgılarmış vs.

Şimdi ben gece saat 2'de uyuyorsam, 10 gibi kalkıyorsam 8 saat uyumama rağmen vücudum gelişemeyecek mi bu mantıkla?
A
10 yıl
Biceps hareketleriyle ilgili soru
Çalıştığım salonun hocası göğüs çalıştırdığım güne iki biceps hareketi koymuş. Biri ayakta diğeride oturarak yapılan 5x10'luk setlerden oluşan bildiğimiz dumbbell curl hareketi.

7.5 kiloluk dambıllarla ayakta hareketi yaptıktan sonra oturup aynı hareketi 5 setten tekrar yapmaya çalışmak iflahımı kesiyor tamamen ve hareketi yapamaz hale geliyorum.

haliyle ayakta yapılan dumbell curl'dan sonra tamamlayıcı olarak başka bir hareketi arıyorum. barbell curl geliyor ilk olarak aklıma, ne dersiniz?

(vücut geliştirmede 1. ayım)
A
10 yıl
İstanbul\u0027da taraftar atkısı siparişi verebileceğim yer?
Yıl içerisinde 3-4 kez bazen 200'er bazen de 500'ar adet taraftar atkısı siparişi veriyorum ve bunları yurt dışına gönderiyorum. Çalıştığım firma son zamanlarda fiyatı iyice abarttığı için sipariş verebileceğim başka bir yer aramaya başladım. Atkılar dokuma olacak, tasarımını ben kendim yapabiliyorum.

İstanbul'da önerebileceğiniz güvenilir bir yer var mı bu işlerle uğraşan?
A
10 yıl
Vücut geliştirme başlangıcında protein ve aminoasit kullanımı?
Bugün bir spor salonuyla senelik anlaşma yaptım. Salonun hocasıyla konuşurken protein ve aminoasit kullanmam gerektiğini duyunca baya şaşırdım açıkçası. Vücut geliştirmeye tamamen sıfırdan başlayan biri olduğum için açıkçası duruma anlam veremiyorum. Protein ve aminoasit kullanmak için erken değil mi?
A
10 yıl
Lumia 925\u0027in kasa kalitesi?
Lumia 820 kullanıcısı olarak 925 alma arifesindeyim. Telefonu daha önce bir kaç günlüğüne de olsa kullanmıştım ama yine de satın almadan önce aklıma takılan bir soruyu sormak istiyorum kullanıcılarına.

Kullandığım dönemde telefonun kasası metallik boya ile kaplı olduğu için yanları çok kolay bir şekilde çizilmişti. Bu herkesin yaşadığı genel bir sorun mu yoksa benim yaşadığım bir talihsizlik mi? İnternette baktığım kadarıyla kasa kalitesi ile ilgili çelişkili şeyler görüyorum.

DH'deki kullanıcılarından bizzat malzeme kalitesinin artı ve eksileriyle ilgili görüş alırsam çok sevinirim.
A
10 yıl
Dikkat! Son parti cihazların ekranlarında kronik ışık sızması bulunuyor
1 hafta içerisinde iki kez Hepsiburada.com'dan GM Discovery(Beyaz 16 GB) siparişi verdim ve ikisinde de aynı soruna rastladım. Ekranı siyaha getirince ekranın sağ alt tarafında belirgin bir ışık sızması bulunuyor. Bundan önceki partilerde ölü piksel vb gibi sorunlar mevcuttu ama bu soruna denk gelmemiştim hiç. Anladığım kadarıyla yeni üretilen cihazlarda bulunuyor bu problem.

Şuan para iadesi için telefonu geri göndermeye hazırlanıyorum. Alacak olan arkadaşların bilgisi olsun.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.