Z

Çavuş
22 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
17 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Z
9 yıl
İphone 5s Üst Tuşu
Merhaba arkadaşlar iphone 5s telefonum üst tuşu bastığımda çalışıyor, üst tuş yayı bozulmuş bastığında hissetmiyorsun yere hiç bir şekilde düşürmedim cebimde kendi kendine bozuldu, garantiye gönderdim, k.hatası diyorlar, yere düşürmedim cebimde bozuldu, nasıl kullanıcı hatası oluyor, önerisi olan varmı ?
Z
9 yıl
Dosyalarım.exe virüsü
Flash disklere bulaşan dosyalarım.exe virüsü iş yerimdeyi bilgisayarların hepsine bulaştı, yaklaşık 30 bilgisayar var hepsi aynı durumda,

Combofix
Avira
Eset
AdwCleaner
Junkware Removal Tool
RKill
TDSSKiller
kill_amvo_virus_usb_en

Flash diskleri hepsini biçimlendirdim, bilgisayarlara format attım, aynı sorun devam ediyor, araştırdım bir bilgi sahibi olamadım, yardım edebilirmisiniz? saygılar
Z
10 yıl
Canon 600D Hava Fotoğrafcılığında Hangi lens Önerirsiniz.
Canon 600D Makinam var, Hava fotoğrafcılığında hangi lensini önerirsiniz acaba? Canon EF 50mm f/1.8 II Objektif işimi görür mü?
Z
10 yıl
Web Tasarım İçin Firma İsmi
Web Tasarım Firması Kuracamda İsim bulamadım yardımcı olabilecekmisiniz?
Z
11 yıl
panoramik 360 derece Fotoğraf Çekmek
İyi günle arkadaşlar ben kendime canon 600d 11-55 makina aldım, 360 derecelik fotoğraf nasıl çekebilirim ve bilgisayar ortamında hangi programla birleştirebilirim?
Z
11 yıl
Vestel A15A notebook Driver (Yardım)
Vestel A15A notebook Driverlarını bulamadım, vestel yetkili servisine telefon açtım yardımda bulunamadılar, driverleri nerden bulabilirim?
Z
11 yıl
Gizli Dosyaları Gösterme (Yardım)
Herkeze iyi günler arkadaşlar, benim bir sıkıntım var, sizlerin bana yardımcı olacağını düşünüyorum, benim bir misafirim geldi flashdiskini taktı taktıktan sonra
d sürücümde bilgilerime erişemez oldum, biligsayar konusunda'da tecrübem var, hardisk görünürde dolu görünüyor, ama erişemiyorum,combofix tarattım bir
çok yöntemle denedim olmadı,diğer konulara değindim, erişemedim, antivirüslede tarama yaptım dosyalar görünürde yok bana yardımcı olabilecek kişi varmı.?
Z
13 yıl
Asp Scprti Lazım bana
Bu scprt elinde olan varmı

< Resime gitmek için tıklayın >
Z
14 yıl
Fotoğraf Makinası Satın Almak İstiyorum
İyi günler, ben uçurtma işiyle uğraşıyorum, bana saniye başı fotoğraf çekebilen bir fotoğraf makinası lazım, uçurtmaya bağlayarak havada seri fotoğraf çekecek bildiğiniz fotoğraf makinası varmı?
Z
15 yıl
Bisikleti elektrikli yapma yardım
Merhaba ben bisikleti elektrikli yapmak istiyorum acaba yardımcı olabilecekmisin msn adresimi ekleyip yardımcı olabilecekmisiniz zahitmungan@hotmail.com teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.