S

Yarbay
26 Aralık 2002
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
159 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
S
geçen yıl
z fold 4 ya da z flip 4 e imei kaydı?
İphone dan sonra bu telefonlardan birine geçmek istiyorum özellikle z fold 4 e ama türkiye fiyatları çok pahalı. yurtdışı olanları çok daha ucuz. yurtdışı alırsak imei ya da server kaydı bu telefonlara yapılabilir mi? yaptırırsak samsung health monitör çalışır mı?
bilgi veren olursa sevinirim. teşekkürler.
S
2 yıl
Hangi oyun mini pc si?
Merhaba, yeni bir mini pc alacağım, oyun da oynatsın istiyorum. msi trident ile hp pavilion arasında kaldım. işlemciler dışında özellikleri hemen hemen aynı ama hp çok daha ucuz, msi ında sanırım daha iyi bir bileşen ve kasa yapısı var, sizce hangisi ve neden? teşekkürler.


hp:
https://www.turkcell.com.tr/pasaj/bilgisayar-tablet/masaustu-bilgisayarlar/masaustu-bilgisayar/hp-pavilion-434n9ea-desktop-ryzen-5-5600g-8gb-512ssd-gtx1650-dos?&color=1003552
msi:https://www.hepsiburada.com/msi-mpg-trident-3-10sa-288tr-intel-core-i5-10400f-8gb-1tb-512gb-ssd-gtx1650-windows-10-home-masaustu-bilgisayar-p-HBCV00001E466A
S
4 yıl
hangi ram?
Merhaba. dell inspiron 2320 all in one bilgisayarım var. performans için ssd alacağım ram i de değiştireyim dedim. üzerinde 4+2 ddr3 ram var. ram ler 665 mhz de çalışıyor. ama anakart 1333 e kadar destekliyor diye yazıyor. üstündeki iki ram in mhz toplamı 1333 mhz. şimdi bu sadece her slot için 665 lik ramleri mi destekler yoksa 4+4 her biri 1333 lük ram taksam destekler mi? aldıktan sonra uyumsuz çıkarsa diye soruyorum. teşekkürler.
S
8 yıl
Acronis ile ssd ye imaj yükleme
Merhaba. yeni bir notebook ve ekstradan 256 gb ssd aldım. notebook da gömülü orjinal win10 var, notebook daki hdd i çıkarıp ssd yi takmak ve win10 u ona yüklemek istiyorum.bunun için acronis i indirdim ama hangi modülünü kullanacagımı anlayamadım.nasıl yapacagım? yardımcı olacak varsa çok makbule geçer.
S
10 yıl
Toshiba Qosmio X505-Q888 hala alınır mı?
2 aydır notebook bakıyorum, nasıl pis bir döneme geldiysek dolar artışı yüzünden istediğim modeller çok pahalı hale geldi.
klavyesi aydınlatmalı, beni 2-3 yıl götürecek, 17,3 ekranlı bir model arıyorum, çok fazla oyun oynamam genel de internet,film,müzikle ilgilenirim,ayrıca alet hızlı olmalı. ekran büyüyüp klavyede ışıklı olunca fiyat bir anda artıyor.
bir ilanda bu modele rastladım 1500 tl.ye bırakıyor satıcı,sorunsuz ve temizmiş. işlemci, ekran kartı vs. eski model ama gene beni götürür diye düşünüyorum,ekranı 18,4 inç ve albenili bir model.3-4 bin tl bir notebook a vermek yerine bunu alıp yanına bir de xbox360 almayı düşünüyorum. siz ne dersiniz? bu notebook ne kadar süre akıcı bir kullanımla beni götürebilir ve fiyatı uygun mu?
özellikleri:http://www.cnet.com/laptops/toshiba-qosmio-x505-q888/4507-3121_7-34138730.html
S
11 yıl
Macbook air de youtube videoları açılmıyor.
Arkadaşlar, macbook airle youtube videolarını açamıyorum. siteye sorunsuz giriyorum, herhangi bir videoya geldiğimde play,pause tuşları aktif olmuyor,ekranda sadece ilk video karesinin resmi oluyor,diğer video sitelerininin çoğunda da aynı durum var, flash player ın en son sürümünü yükledim gene değişmedi. ne yapabilirim? mac e biraz yabancıyım, ayarlarından falan çok anlamıyorum.
S
12 yıl
Silinsin.
konu yanlıs yere acıldı.silinsin lütfen.
S
12 yıl
Satılık galaxy s2 için sgp case neo hybrid muhteşem kılıf.
S
12 yıl
htc fake imei?
merhaba
bir tanıdığımın desire hd telefonu kayıt dışı oldu,eski pasaport sahibinin gidip kaydı düzeltmesi gerekiyomuş,ama adam ortada yok,başka şehirde zaten.acaba buna fake imei attırabilir miyiz? htc lere oluyor mu? bilen ya da parası karşılığında yapabilecek birisi yardım ederse çok sevinirim.
S
13 yıl
Ankara da cep telefonu yedek parçası nereden bulabilirim?
babamın telefonu için bir parça almam lazım, ulus şehir çarşısında bir kaç satıcı vardı ama parçayı bulamadım, bu parça satanları (cep telefonu satanlar ya da tamirciler değil) başka nereden bulabilirim acaba? toplu olarak bulundukları bir yer var mı? necatibey, vs??
teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.