L

Teğmen
12 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme (?)
58 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
L
4 yıl
AB RH+ Acil Kan Aranıyor

İstanbul şişli etfal hastanesi yoğun bakımda yatmakta olan hastamız için Acil AB RH+ trombosit kan verebilicek olanların ulaşmasını rica ederim irtibat: 0535-3549783 Bugun verebilicekler daha önem arz ediyor Paylaşalım
< Resime gitmek için tıklayın >
L
6 yıl
istanbul şişli hırsızlık görüntüleri ve hırsızların suratları
6 Aralık sabahı yaşanan hırsızlık olayıyla ilgili kamera kayıtları hırsızların suratları net olarak gozukuyor bu şahısları gören bilen özel mesaj yoluyla bilgi paylaşımı yapabilir. Telefon satmaya çalışırlarsa yada baska ürünler direk olarak haber verilmesi rica olunur.
Videoyu izlemek için tıklayınız
L
10 yıl
@@ Android Tabletler Teknik Destek Yazılım Kurulum Tamir
Özellikle uzak doğu markaları 7-8-9-10 inç modeller ( Ainol,Onda, Cube, Hyundai, Pipo, Ployer, Ramos..vb) Yerli yeniden markalaşmış modeller mevcut yazılım sorunlarının giderilmesi yeni yazılım kurulum ve optimizasyon root'lanması. - açılmayan cihazların unbrick işlemleri - Yeni Pil - dokunmatik ekran değişimleri - hoparlör değişimi - Adaptor - Yedek parça temini özel uygulamalar ve ihtiyaçlara göre cihaz tedarik ve ayarlanması gibi konularda uygun fiyatlarla hizmet alınabilir İlgilenenlerin Sadece PM yoluyla iletişim kurmasını rica ederim...
L
11 yıl
Türk yapımı yeni bir puzzle oyunu iphone ipad ipod
Merhaba,

Arkadaşlarımın geliştirdiği tamamen türk yapımı eğlenceli bir puzzle oyunu bugun çıktı ve istore'dan 0.99$ dan indirilebilir desteğinizi esirgemeyin.. İlerleyen zamanlarda daha iyi hale gelecektir.

https://itunes.apple.com/app/mind-mould/id673555992?mt=8
L
13 yıl
İstanbul Köpek Gezdirme Hizmetleri
En yakın dostlarımız olan köpeklerimiz gün içerisinde biriktirdikleri enerjilerini harcama ihtiyacı hissederler ve günde en az 1 kere ideal olarak 2 kere çıkarılıp gezdirilmeleri gerekmektedir.

Tüm gün dört duvar arasında kalıp enerjilerini harcayamadıklarında, yaşadıkları sıkıntıyı dikkat çekebilmek için eşyaları kırıp dökerler, eğer yavruysalar koltuğu, masayı, iskemleleri, kapı köşelerini veya sehpaları kemirirler. Dışarıdan gelecek her türlü sese karşı komşularınızın pek de hoşnut olmayacağı tepkiler gösterirler. Huysuzlaşıp sürekli havlıyabilirler. Bunlar tabiki hepimizin istemediği durumlar.Dostumuz için yürüyüş yapamamak, biriken enerjiyi harcıyamamak ve sosyalleşememek büyük sıkıntı verir.Gün içinde belirli bir mesafeyi katedememek başka sorunlara da yol açabilir. Sindirim sistemi sorunları bundan kaynaklanabilir. Sindirim sisteminde sorun yaşayan dostumuzun kendine duyduğu güveni ve mutluluğu azalır. Bu durum başka davranış sorunlarını beraberinde getirir.Köpeğimiz depresyona girebilir.

Bizim hizmetimiz gün içinde biriktirdiği enerjisini sağlıklı bir şekilde harcayabilmesine yardımcı olmak üzere, sizin belirleyeceğiniz alanlarda ve saatlerdeki rutin yürüyüşlerde ona eşlik edebilmektir.

Köpeğinizin evinizden alındıktan sonra tekrar eve teslim edileceği 1 saatlik zaman dilimi içerisinde tuvalet ihtiyacını gidermesini, günlük gezintisini çeşitli oyunlarla sosyalleşerek daha keyifli bir hale getirmeyi hedefliyoruz.Bu sayede kopeğimiz evine mutlu ve enerjisini harcamış olarak daha sakin bi şekilde dönecektir buda potansiyel sorunların önüne geçer.Günümüzde iş hayatının temposu ve zaman darlığı yüzünden köpeklerimize zaman ayırmakta zorlanıyoruz işte bu problemi ortadan kaldırmak için hizmetinizdeyiz.

Köpeğiniz hafta içleri belirlenen saatde evinizden alınıp 1 saatlik periyotta gezdirilir tuvalet ihtiyacı giderilir ve tekrar evine bırakılır.

1 Saatlik gezdirme bedeli : 20 TL 'dir

Köpek Gezdirme Hizmetleri
L
14 yıl
Anakart üzerindeki islemci fan klipslerim kırıldı aranıyor
Anakart üzerindeki islemci fan klipleri plastık olan aşırı yuklenmeden kendi kendine kırıldı onu cıkartıp yeni bi oturak klips koymam lazım temin edebiliceğim biyer aklına gelen varmı ? m.koy cevrelerinde? bitakım potansiyel bulabilicegim yerler var ama uzak oldugu için şimdilik tercih etmiyorum..
L
15 yıl
Abit kn9s ve AM2+ islemciler
Aranizda Abit KN9S board ile AM2+ islemci calistiran varmi ? mesela Athlon X2 7850 Black Edition AM2+ 2.8GHz 3MB Cache veya Athlon X2 7750 AM2+ 2.7GHz 3MB Cache malesef abit yeni bir bios yayinlamadi bu islemciler icin ama abit destek`den bir eleman cesitli yontemlerle calistirilabilicegini ve bazi ozelliklerden feragat edilerek calisabilicegini soylemisti fakat deneme imkani bulamadim elimde islemce olmadigi icin... bilgisi olan veya deneyen varsI yazarsa iyi olur...
L
16 yıl
Php - mysql web programcısı
Bir web projesi için (e-ticaret konsepti) freelance deneyimli Php - mysql web programcısı aranmaktadır.İlgilenenler ve ayrıntılar için PM gönderin sadece oraya bakılacaktır.
L
17 yıl
TWINMOS_1 GB DDR2 800Mhz kullanan test eden?
Evt arkadaşlar fiyat gayet uygun ddr2 800mhz kullanan test eden oc yapan oldumu f/p açısından nasıldır Veritech 'den iyimidir en azından?

http://www.exa.com.tr/index.cfm?ba=u.eksaDetail&kod=RAMD21024TWI0150
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.