A

Yarbay
17 Kasım 2002
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
831 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
4 hafta
Exvega Oyuncu Koltuğunu Sıfır Aldım, Kullanılmış Çıktı.
Arkadaşlar, oyuncu ekipmanları ile ilgili doğru yere mi açtım bilmiyorum, eğer yanlış yer ise taşınabilir konu.

Geçen hafta aldığım Exvega Andromeda 2024 koltuğum kullanılmış ürün çıktı ve bunun ile ilgili hem koltuğu tanıtan hem de sorunları anlattığım bir video çektim. Merak ediyorsanız izleyebilirsiniz.


https://www.youtube.com/watch?v=VSN2WOCZW8E&feature=youtu.be
A
geçen ay
Type-C\u0027den fan yapımı hakkında
Merhaba, Lenovo Legion GO, Steam Deck gibi cihazlar için Type-C'den güç alarak çalışan FAN yapmak istiyorum. 2 pinli 40MM Fan aldım ve bunun kablolarını kesip yine iki ucu Type-C olan bir kabloyu da keserek. Power ve GND kısımlarını lehimledim. Adaptörde çalışıyor ama powerbank, macbook, legion go ve steam deckte çalışmıyor... Bunu nasıl çözebilirim? Sorunun nedeni sanırım data aktarımı olmadığı için bilgisayar ve powerbankler çalıştırmıyor. Çözüm için desteğinizi rica ediyorum.
A
6 ay
İlk Türk Nintendo Switch Tinfoil Shopunu açtık
Herkese merhabalar,

Teknoloji Odası Gaming olarak 4 yıla yakındır Nintendo Switch için içerik üretiyoruz ve en sonunda abonelerimizin baskısına dayanamadık ve Tinfoil için Shop açtık. Türkiye şartlarında maliyetli olduğu için ücretsiz shop yapamıyoruz maalesef ama fiyatı olabildiğince ucuza tutmaya çalıştık. Eğer oyun yükleyip kurmak size zor geliyorsa ya da her oyunu hemen tüm DLC ve Updateleri ile birlikte sahip olmak istiyorsanız shopumuz tam size göre. =)

Aşağıdaki siteden gerekli bilgilere ve satın alma sayfasına ulaşabilirsiniz.


https://teknolojiodasi.shop
A
geçen yıl
KIOXIA PCIe M2 1TB EXCERIA PRO NVMe 3D 7300/6400 MB/sn SSD 1952TL
A
geçen yıl
Dünyada ilk! Xiaomi Mijia Projeksiyon Nasıl Temizlenir?
Herkese merhaba,

İnternette araştırdım ama bu konu hakkında herhangi bir videoya ulaşamadım. Eğer bu projeksiyona sahipseniz ve tozdan dolayı temizlik yapmanız gerekiyorsa videoya göz atın derim. Şu anda youtube üzerinde bu projeksiyon hakkında başka bir temizlik ve içini açma videosu bulunmuyor.


https://www.youtube.com/watch?v=CjdrQyp0Exw
A
geçen yıl
WD Black SN850X 1TB GEN4 NVMe SSD 1995TL!
A
geçen yıl
Cata 4010 Akıllı priz 129TL
Wifi destekli akıllı priz, mobil uygulama ile kontrol ediliyor. Google home ve Alexa destekli. Eğer Home assistant desteğide varsa tadından yenmez. Muadilleri 200TL'den başlıyor gördüğüm kadarı ile. 16A desteği mevcut, boyutu da küçük. İlgisini çeken olur belki
https://www.hepsiburada.com/cata-ct-4010-akilli-wifi-priz-uzaktan-kontrol-pm-HBC000005TI51
A
2 yıl
Arçelik İzmir Karabağlar servisi ile yaşadığım sorunlar
Merhaba,

Son 1.5 aydır Arçelik İzmir Karabağlar servisi ile yaşadığım sorunları anlattığım bir video çektim. Bu videoyu tüm sosyal medya platformlarında paylaşacağım, dün Arçelik genel merkeden biri beni aradı ve duyduklarına çok üzüldüğünü, servis ile görüşüp gerekli yaptırımların yaptırılacağını söyledi, videoyu izleyip izlemediğini sorduğumda "burada videoları izleyemiyoruz" diye cevap verdiler. Madem öyle, ben de bu çektiğim videoyu tüm sosyal medya hesaplarım ile paylaşıp daha fazla kişiye Arçelik servislerinin ne durumda hizmet verdiğini göstereceğimi söyledim. Vaktiniz varsa göz atın, ben artık evime Arçelik'ten çivi sokmam.


https://www.youtube.com/watch?v=l4st1VBU2qw
A
2 yıl
Denon X1300W MN864788A ve MN864788 chip sorunu
Arkadaşlar merhaba,

Soracağım soru genel denon konusunda arasında kaynamasın istediğim için konu açıyorum. Denon AVR cihazım 1 ay kadar önce düşen yıldırım sırasında zarar gördü ve Türkiye'deki tek teknik servis İstanbul'da olduğu için (Ben izmirdeyim) kargo ile göndermek istemiyorum. Kendim onarmaya çalışacağım. Testlerime göre 2 tane yonga da sorun var gibi MN864788A ve MN864788 numaralı panasonic üretimi bu yongalar LCD'ye görüntüyü işleyip aktarıyor. Ne kadar araştırma yaptıysam ama bu iki yonganın arasındaki farkı bulamadım. Bunu bilen vs varsa bana anlatırsa çok sevinirim.

Teşekkürler, iyi forumar.
A
2 yıl
Superonline modem önerisi
Arkadaşlar merhaba,

Yakında oturduğum binaya SOL fiber kurulacak ve kendi modemlerini gelip kuracaklar. Mevcut kullandığım ev networkum bir hayli güçlü ve birçok cihaz bağlı olarak çalışıyor. Evin modemi Asus AX82U, router olarak AX86U mevcut. Gelecek modemi sadece ev ağıma interneti getirtmek için kullanacağım, wifi gücü, port sayısı (1Gbit portlara sahip olması lazım) vs önemli değil. Benim için önemli olan modemin ara yüzünde DHCP server ayarlarını, modemin LAN IP'sini ve DNS ayarlarını rahatça değiştirebiliyeyim.

Babamın evinde 5 yıldır SOL kullanıyoruz ve 9 ay önce 100Mbit'e geçince WIFI 6 modem ayağına Nokia modemi çaktılar ve araya kimleri soktuysam, ne şikayetler açtıysam fark etmez modemi değiştirmediler. Bende Asus bir router ekleyerek evin networkünü düzgün hale getirdim. O nedenle yukarıda bahsettiğim ( DHCP, DNS, Local IP) ayarları rahatça değiştirebileceğim hangi modem mevcut? Kullananlardan destek rica ediyorum, evime internet satmaya geldiklerine o modemi şart koşacağım.

Not: SOL normalde kullanıcı adı ve şifre vermiyor, bunu öğrenmenin bir yolu varsa ONT cihazı ayrı olan bir modem alıp modemi devredışı olarakta kullanabilirim.

Teşekkür ederim şimdiden.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.