K

Yarbay
24 Kasım 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
87 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
K
11 yıl
MTV\u0027yi Akbank kredi kartları ile veya Akbank\u0027tan Ödeyenlere Piranha Navigasyonlarda İndirim Varmış
MTV kampanyalarını takip ediyordum. Akbank'tan yatıranlara veya Akbank kredi kartlarıyla ödeyenlere Piranha Navigasyon ürünlerinde %50'ye varan indirimler varmış.

https://piranha.com.tr/campaign.php

< Resime gitmek için tıklayın >


Bu kampanyadan kimler yararlanabilir?
Bu kampanyadan, Akbank’ın tahsilat kanallarından Akbank vadesiz hesabı ile veya gib.gov.tr üzerinden Akbank kredi kartları ile kampanya tarihleri arasında
Motorlu Taşıtlar Vergisi 1. Taksit ödemesini gerçekleştiren Akbank müşterileri yararlanabilir.

Kampanyadan nasıl yararlanabilirim?
01 Ocak 2013 – 31 Ocak 2013 tarihleri arasında Akbank aracılığıyla Motorlu Taşıtlar Vergisi 1. Taksit ödemesini gerçekleştiren müşteriler, Kampanya Kodu ile
piranha.com.tr’de kampanya özel ürünlerini indirimli olarak alma fırsatına sahip olurlar.

Kampanya Kodunu nasıl alırım?
Kampanya kapsamında Piranha web sitesinden indirimli alışveriş yapabilmek için;
Tüm Akbank şubeleri ya da Akbank Direkt aracılığıyla ödeme yapan kişiler, Kampanya Kodu alanına plaka numaralarını boşluk bırakmadan
(örnek: 34ABC45) girmelidir.
www.gib.gov.tr üzerinden Akbank kredi kartları ile ödeme yapanların ise, ödeme yaptıkları Akbank kredi kartının SON 6 hanesini birleşik olarak
(örnek: 456788) kampanya kodu alanına girmelidir.


Kampanya Kodumu ne zamana kadar kullanabilirim?
Kampanya dahilinde Piranha web sitesi üzerinden müşterilerin alışveriş yapabilmesi için son tarih 28 Şubat 2013 23.59’dur. Bu tarihten itibaren Kampanya Kodları
kullanılamayacaktır.

Aldığım ürün/ürünlerleilgilinasıl destek alabilirim?
Ürününüzle ilgili tüm sorularınız için Piranha Destek sayfamızdan, ürün tanıtım sayfalarında yer alan Destek bölümündeki SSS’dan yada 0212 599 00 88
Piranha Müşteri Hizmetleri’nden bilgi alabilirsiniz.

Ürünüm arızalandı, ne yapmalıyım?
Ürününüz arızalandığı takdirde yapmanız gerekenleri öğrenmek için lütfen tıklayınız.

Siparişimi nasıl takip edebilirim?
Siparişiniz Aras Kargo ile size ulaştırılacaktır. Akbank MTV Kampanyası kapsamında alışverişinizde kullandığınız Kampanya Kodunuz aynı zamanda kargo takip
numaranızdır. Aras Kargo web sitesinde “Kargom Şu Anda Nerede?” alanından Kampanya Kodunuz ile ürününüzü takip edebilirsiniz.

Ürünümü iade etmek istiyorum, ne yapmalıyım?
Ürününüzü iade edebilmek için, fatura tarihinden itibaren en geç 7 gün içerisinde mtv@piranha.com.tr adresine mail yoluyla bildirim yapmanız gerekmektedir.
Bu bildirim sonrasında size gelecek maildeki yönlendirmeleri izlediğiniz takdirde, iade işleminiz en kısa sürede gerçekleştirilecektir.

Siparişimi iptal etmek istiyorum, ne yapmalıyım?
Siparişinizi oluşturduktan sonraki ilk 12 saat içerisinde mtv.iptal@piranha.com.tr mail adresine mail atmak şartı ile işleminizi iptal konumuna almanız için yapılması
gerekenleri öğrenebilirsiniz.

Kargo ücreti ne kadardır?
Aldığınız tüm ürünlere tek bir kargo ücreti ödeyeceksiniz ve bu kargo ücreti de sizden ödeme ekranında faturanıza yansıtılarak tahsil edilecektir. Bu ücret tüm Türkiye için
sadece 6.90 TL dir.
K
11 yıl
VW kampanya tanımı (Komedi)
VW sahiplerini değilde VW'yi ilah gibi gören taraftarlarını biraz kızdırabilir. Ben akşam akşam iyi güldüm. Güzel bir kampanya tanıtımı olmuş. Kim yazdıysa ellerine sağlık. Belki beni taşa tutacak birkaç kişi gelir bu konuya ama umurumda değil. Kendisini eleştiremeyen insanların kullandıkları araçları veya distribütörlerini eleştirmelerini beklemiyorum. Sadece gülünüp geçilecek bir konu bu. Umarım ciddiye alan çok fazla insan olmaz.

http://kampanyabul.org/kampanyalar/otomobil/volkswagen/volkswagen-ocak-2013-kampanyalari.html


quote:

Dünyada hiçbir ülkede insanlar otomobil almak için 2-3 ay sıra beklemek zorunda değilken ülkemizde PREMİUM marka olarak bomboş araçları fahiş fiyatlarla satan Volkswagen bayilerinde müşteriler aylarca araç bekliyor. Avrupa ve dünyada sıradan otomobilleri ile bilinen Volkswagen kampanya olsun diyerek 2013 Ocak ayına özel araç modellerinde çeşitli indirim oranları sunuyor.

Polo 1.2 TDI 75 PS Trendline modeline %4, diğer Polo, Passat, Passat Variant modellerine %2, Jetta 1.2 TSI Tiptr. ve 1.4 TSI Tiptr. modellerine ise %4′e varan indirimlerle sahip olabilirsiniz.

Ayrıca The Beetle modeli için kuru 1_Euro = 2,09 TL’ye sabitledik. Kampanyalar 2012 model Volkswagenler için 2013′de de devam ediyor. Ayrıntılı bilgi için sizleri Volkswagen Yetkili Satıcıları’na bekliyoruz.
K
11 yıl
KIA CEED Dizel Otomatik tavsiye edenler bir gelsinler bu konuya
Bu forumda özellikle tavsiye edilen bir araç. Bir arkadaşımda bu araçla ilgilenmeye başlamış benden rica etti. Araca bakalım bir de sen test et dedi. Arkadaşımın İstanbul trafiğinde pek fazla tecrübesi yok. İlk aracı olacak bu yüzden yardım istedi. Cumartesi günü gittik KIA Eresin bayisine. Araç gerçekten güzel. Donanım olarak dolu bir araç. Broşürde şehir içi yakıt tüketimini görünce şaşırdım olamaz dedim. Testte herşey ortaya çıkar dedim.

51.500 TL'ye pazarlık yaptık. Yeni cee'd CONCEPT PLUS 1.6 Dizel Otomatik Vites ellerinde yalnızca beyaz renk kalmış ona da tamam dedik. Her neyse her konuda hoşumuza gitti araç. Birde test edelim şu forumda methedilen 1.6 128 beygir motoru diye düşündüm.

Hemen teste çıktık. Yol bilgisayarında yakıt tüketimini sıfırladım.
-Yolda giderken süspansiyon hoşuma gitti. Sert süspansiyon var ancak yoldaki sarsıntıları hissettirmiyor.
-Motor ve yol sesi çok az.
-Orta konsoldaki düğmeler aracı kullanırken biraz karmaşık gözükse de alıştıktan sonra zorluk çekilmeyeceğini düşünüyorum.

Genel itibariyle hoşuma gitti. Ancak biraz dur kalk yaparak ilerlediğim yolda yakıt tüketimini görünce çıldırdım. 8.5 Lt./100 km. Öyle aman aman bir kullanımda yok sadece dur kalk var ve ani kalkışlar yok. Test aracını bıraktıktan sonra hemen kendi aracımla aynı yola çıktım ve aynı trafik aynı ışıklar aynı şartlarda kendi aracımın yol bilgisayarını sıfırlayarak bir test yaptım. O yolda 5.5 Lt./100 km. tüketim elde ettim.

Şimdi gelelim kuru fasulyenin faydalarına...

Bu aracın manuel vitesini test etmedim. O konuda bir yorum yapamayacağım ancak dizel otomatik seçeneğinde şehir içinde bu kadar yüksek tüketmesi dizel araç almanın cazibesini ortadan kaldırıyor. Bu fiyata böyle yakan bir dizel araç alacağıma Turbo benzinli motorlu araçların otomatik viteslerini alırım.

Görüşlerimi burada paylaşmak istedim. Bu aracı öneren arkadaşlarında bu konuda bir deneyim sahibi olup olmadıklarını merak ediyorum. Belki bu aracı almayı düşünenlerde bu konuyu görerek bu yakıt tüketimi hakkında bilgi sahibi olurlar.
K
11 yıl
83 model Beetle 83 model Golf\u0027ten daha mı iyi Çarpışma Testi
Videoyu izlemek için tıklayınız

Çarpışma testine bakarsak Beetle Golf'ten daha iyi sanki
K
11 yıl
Herşey tamam sadece renk konusunda fikirlerinizi istiyorum
Araç tercihimi yaptım donanım konusunda da sıkıntı yok. Sadece iki renk arasında kaldım. İkisinden birisini alacağım. Tercihiniz ne olurdu?


Nehir GRİ mi? Hakim GRİ mi?

Nehir GRİ

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >


Hakim GRİ

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
K
11 yıl
Geleceğin Lastikleri
Geleceğin lastikleri;

Yakıt tasarrufu mu istiyorsun,
Spor kullanımda yol tutuşundan ödün vermemek mi
yoksa Konfor odaklı mı :)



Videoyu izlemek için tıklayınız
K
11 yıl
Silinebilir [SATILDI]
Silinebilir
K
11 yıl
Skoda Superb 1.6 tdi Elegance almayı düşünüyorum. Ne dersiniz?
Uzun zamandır forumu uzaktan takip ediyorum. Son 2-3 yıldır sadece takipteyim. Simdi babamin arabasını değiştirmeyi düşünüyorum. Açıkcası superb benim gözümün önünden gitmiyor. Birde forum ahalisinin yorumlarını alayım dedim.

0 km. Skoda superb 1.6tdi Elegance + 4 koltuk ısıtma, bolero müzik sistemi, sunroof, Bluetooth, 225/45/r17 trifid jant, Rosso Kirmizi rengi icin 66.750 fiyat aldım.

Uzun süren pazarlıklar sonucu bu fiyata indirdim.

Beyaz renk sunroof ve Bluetooth hariç 65.000 lira.

Babamin 2005 model megane'ini satıp bu aracı almayı düşünüyorum. Benim kendi aracım sehir icinde yeterli bu arac sehir dısında kullanılacak. 8-10 sene kullanılır. Bu arac icin ne dersiniz.

İlk basta astra sedani bekliyordum ancak yuksek fiyat politikasından dolayı vazgeçtim. 65.000 liraya cosmo satarlarsa daha cok müşteri kaybedecekler. Bu fiyattan sonra passata bakmaya başladım. 71.000 TLye 1.6 tdi comfortline beyaz opsiyon olmadan 1.5 ay sıra verdiler. Superb daha fazla donanıma sahip. Kendi kendine park sistemi, afs, vb. Bir sürü artısı var ve vw grubunda üretiliyor. Türkiye'de distrubutorun farklı olması sebebiyle daha uygun fiyata satılıyor. Avrupa'da bazı ülkelerde superb passattan pahalı iken Türkiye'de daha ucuz. Servis fiyatları olarakta aynı motorun bakımları skoda'da daha uygun. Dogus'un atmış olduğu kazıkları da goz önüne alıyorum. Bu durumda görüşleriniz nelerdir?
K
12 yıl
Silinebilir
Silinebilir
K
13 yıl
Sonax\u0027ta avea\u0027lılara iç dış yıkama 12.90 TL
Dün avea mesaj olarak gönderdi. Sonax'ta 20 TL'lik yıkama avealılara 12.90 TL'ye indirilmiş. Arabanında iç temizliğe ihtiyacı vardı. Hemen İkitelli Sonax'a götürüp yıkattım.

Kampanya 31 Ekim'e kadar geçerli. İç yıkama ihtiyacı olanlar hiç durmasın yıkatsın.

< Resime gitmek için tıklayın >

Kampanyadan faydalanmak için YIKAMA yazıp 5060’a mesaj göndererek ŞİFRE’nizi alabilirsiniz.

Kampanya Koşulları: Kampanya 1 – 31 Ekim 2011 tarihleri arasında Sonax uygulama merkezlerinde geçerli olacaktır. Kampanyadan yararlanılabilmesi için YIKAMA yazıp 5060 servis numarasına mesaj gönderilmesi ve her yıkamada yeni şifre alınması gerekmektedir. Kampanyaya katılım sınırı bulunmamaktadır. Fiyata KDV dahildir. Long araçlarda fiyat %25 artırılarak uygulanır.

Kampanyaya katılım mesaj ücreti katılımcılar tarafından karşılanacaktır. 5060’a gönderilen kısa mesajlar KDV ve OIV dahil 41,5 kuruş olarak ücretlendirilir.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.