S

Binbaşı
17 Mayıs 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
52 üye
Görüntülenme (?)
879 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
S
geçen yıl
YENİ DEUS EX OYUNU! [PS5 ANA KONU]
Düzenlenecek
S
2 yıl
IRON MAN [PS5 ANA KONU] [EA MOTIVE]
< Resime gitmek için tıklayın >





IRON MAN [PS5 ANA KONU] [EA MOTIVE]





EA genelde kendi stulüdyolarıyla hikaye anlatılı oyunlar için bütçe ayarlayacağına dair anlaşma gerçekleştirip tasarı aşamasını aştıktan sonra güzel işlere imza atıyor. Ama bu dönemde para vurmanın en etkili yollarından birisi Online oyunlarla sağlandığı için hikayeli oyunlara pek yatırım yapmaya yanaşmıyorlar. Hatta henüz gündemden düşmemiş, hikayeli oyunlar için şöyle bir yorum paylaşmışlardı "Onlar harikalar (tek oyunculu hikaye oyunu oynayanları ima ediyorlar) ama sadece tek oyunculu hikaye oyunlarını oynuyorlar."


EA bu açıklamasının ardından insanlar tarafından olumsuz yorum yağmuruna tutuldu. Neyse ki sonrasında bu hatalarını tek oyunculu hikayeli oyunlarla ilgili yaptıkları bir kaç gelişme ile biraz da olsa düzeltebildiler. Ve bu gelişmeleri takiben, bir kaç hafta önce EA stüdyosunun tek kişilik IRON MAN projesi üzerinde çalıştığına dair resmi olmayan, spekülatif haberler ortaya çıktı. Ve evet. Bu haber artık gerçek oldu. Gün itibariyle IRON MAN oyunu resmen duyuruldu!


Önümüzdeki günlerde çıkış yapacak Dead Space Remake'in yapımını üstlenen EA MOTIVE ile Marvel Games işbirliğiyle yeni IRON MAN oyunu geliştiriliyor! Aksiyon-macera, üçüncü bakış şahıslı, hikayeli bir oyun bizleri bekliyor! Önümüzdeki günlerde takvimde çok fazla MARVEL oyunu var. MARVEL WOLVERINE, SPIDER-MAN 2, Amy Hennig'in Marvel oyunu, Marvel Midnight's Sun için beklerken bir başka bekleyeceğimiz MARVEL oyunu da IRON MAN oldu 
S
2 yıl
LIKE A DRAGON: THE MAN WHO ERASED HIS NAME [PS4/PS5 ANA KONU] [2023]
Düzenlenecek
SIE Santa Monica yeniden paylaştı. Bu konu başka bir üye tarafından açılmıştır, profilini görüntülediğiniz üye konuyu kendi profilinde yeniden paylaşmıştır.
2 yıl
A
2 yıl
Rise of The Ronin | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı
Rise of The Ronin | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı


< Resime gitmek için tıklayın >





Japonya, 1863.
Tokugawa Şogunluğu'nun üç yüzyıl süren baskıcı yönetiminin ardından, Batı'nın Kara Gemileri ülke sınırlarına dayanır ve ülke bir kargaşa ortamına sürüklenir. Savaş, hastalık ve siyasi huzursuzluk kaosunun ortasında isimsiz bir savaşçı, Japonya'nın kaderini ellerinde tutarak kendi yolunu çizer.


Dinamik bir hikâyeyi şekillendirin
Ustası olmayan bir savaşçı; bir Ronin olarak kaderinizi kendiniz belirleyeceksiniz. Yaptığınız seçimlere ve yol boyunca ittifak kurduğunuz karakterlere bağlı olarak hikâyenin farklı şekillerde geliştiğini görün. Önemli figürlere suikast düzenlemek veya onları korumak gibi kritik görev kararlarıyla yüzleşin ve zengin bir çoklu seçim sistemiyle tarihin akışını şekillendirin.


Derin ve erişilebilir bir savaşa katılın
Nioh ve Ninja Gaiden'in deneyimli geliştiricilerinden Rise of the Ronin, her oyun tarzına uygun karmaşıklık katmanlarıyla son derece ilgi çekici ancak erişilebilir bir savaş sunuyor. Düşmanlarınızla çeşitli yakın mesafe silahlarıyla yüzleşin veya gerçek dönem ateşli silahlarıyla uzaktan çatışmalara girin.


Tarihten ilham alan bir dünyayı keşfedin
"Bakumatsu" dönemi, yeni bir çağ başlarken ve Doğu ile Batı çarpışırken Shogunate'in sonunu müjdeliyor. Tarihin akışını şekillendirecek önemli figürlerle ve karanlıkta yol gösterici bir ışık arayan sıradan vatandaşlarla tanışacağınız açık bir dünyada bu kültürel devrimi deneyimleyin. 







Geliştirici : Team Ninja


Yayıncı : Sony Interactive Entertainment


Çıkış Tarihi : 22 Mart 2024








< Resime gitmek için tıklayın >





Duyuru Fragmanı


https://www.youtube.com/watch?v=0gwsQvDGh4o&feature=youtu.be
S
2 yıl
ASSASSINS\u0027S CREED: MIRAGE [PS5 ANA KONU]
< Resime gitmek için tıklayın >



ASSASSINS'S CREED: MIRAGE [PS5 ANA KONU]



Son dönemlerde Ubisoft ve diğer oyun şirketlerindeki verilerin sızdırılması haberleriyle karşılaşıyorduk. Geçtiğimiz günlerde ise Ubisoft'un Assassin's Creed için gelecekte nasıl ilerleme kaydedeceğine dair birden fazla sızıntı ortaya çıktı. İlk başta "Assassin's Creed: Mirage" için sızıntı gelirken ardından sadece Assassin's Creed: Mirage oyunun geliştirilmediği, bir kaç projenin daha yapıldığı sızıntısı zuhur etti. Ve dün Ubisoft Forward gösterisi gerçekleştirildi. Sızıntıların hemen hemen hepsi doğru çıktı. Ve tabii ki doğru çıkan sızıntılardan birisi de "Assassin's Creed: Mirage" oldu.





Ubisoft Forward gösterisinin başlarında - ortalarında diğer oyunlara odaklanılırken sonlarına doğru "Assassin's Creed" serisine geçiş yapıldı. Assassin's Creed serisinin 15. yılı kutlandıktan sonra ilk tanıtılan Assassin's Creed oyunu "Assassin's Creed: Mirage" oldu. AC: Mirage ile ilgili paylaşılan bilgiler şu şekilde:


- Assassin's Creed: Valhalla oyunundan tanıdığımız Basim'in gençlik dönemleri anlatılacak


- Oyun M.S. 860-870 yıllarında Bağdat'ta geçecek


- İlk Assassin's Creed oyunlarının mekaniklerine geri dönülüyor! Assassin's Creed: Origins döneminden bildiğimiz level sistemi, sohbet sistemleri kaldırılacak, daha Lineer bir oyun olacak


- Hikayeye önem verilecek. Sokakta büyüyen Basim'in nasıl suikastçi haline geldiği anlatılacak! Suikastçi olmak için diğer suikastçi Roshan tarafından nasıl yetiştirildiği anlatılacak!


- Seslendirmede, cast tarafında epey usta isimler yer alacak! Bir çok dizi, filmde boy göstermiş nevi şahsına münhasır sesi olan Shoreh Aghdashloo Basim'in eğiticisi olan Roshan suikastçisini seslendiriyor


- Dün yayınlanan duyuru videosunun sonunda Ghoul isimli bir yaratık da gözüküyor! Mistik hikayeler, canavarlar ve yaratıkların dahil edileceği hikayelerle de karşılaşacağız gibi görünüyor!


- 2023 Yılında eski nesil ve yeni nesil konsollar için çıkış yapıyor olacak!



https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3Dx55lAlFtXmw%26feature%3Dyoutu.be&q=EgQuLZpRGMTo9pgGIhCDCAEk13Tpng09UA3fN4WtMgFy
S
2 yıl
Where Winds Meet [PS5 ANA KONU]
< Resime gitmek için tıklayın >[/url]][url=https://www.hizliresim.com/fahysdw]< Resime gitmek için tıklayın >[/url]


Where Winds Meet [PS5 ANA KONU]



Gamescom yayınında, daha öncesinde hakkında en ufak ayrıntı bile duymadığımız Where Winds Meet sürpriz şekilde duyuruldu! Geliştirmesini Everstone Games isimli stüdyo üstleniyor.


Where Winds Meet, Ortaçağ antik Çin döneminde geçen bir aksiyon/macera oyunu. Bir kılıç ustası olarak, oyunun interaktif açık dünyasında yüzleşmek zorunda kalacağımız zorlayıcı seçimleri, bölümleri kontrolde tutmaya çalışan ana karakterin hikayesine eşlik edeceğiz. Çin stüdyosu Everstone Games oyunla ilgili ayrıntılı bilgileri paylaşmaya henüz hazır değil gibi duruyor. Pek yakında, oyunla ilgili daha fazla malumatlar edindikçe konu güncelleştirilecektir







https://www.youtube.com/watch?v=LiC3j-l-7Sk&feature=youtu.be


S
2 yıl
BİR HIDEO KOJIMA YAPIMI [?] - [OVERDOSE] - [PS5 ANA KONU]
Oyun dünyasından haberler, sızıntılar paylaşan Tom Henderson'a göre Hideo Kojima yeni bir korku oyunu üzerinde çalışıyor. Oyunun ana karakterini Death Stranding'den de tanıdığımız Margaret Qualley (MAMA) canlandıracak. Sızıntıdaki habere göre oyunun hangi türde olacağı tam olarak belli değil. Oyunun çok yakında duyurulması bekleniyor!

[GÜNCELLENECEK]
S
2 yıl
Horizon 3.Oyun [Horizon Forbidden West\u0027in Devam Oyunu] - [PS5 ANA KONU]
Horizon Forbidden West'in Creative Director'una göre Horizon'un devam oyunu için hazırlıklara başlandı. İlerleyen zamanlar da konu düzenlenecektir.
S
2 yıl
MAX PAYNE 1\u00262 REMAKE [PC ANA KONU]
< Resime gitmek için tıklayın >




Max Payne 1&2 REMAKE [PC ANA KONU]



İnsanlarda oyunlara bakış açısını değiştirecek oyunlar vardır. Bu oyunlara mostra olarak verebileceğimiz en iyi oyun serilerinden birisi de 'MAX PAYNE' serisidir. 2005-2013 senelerinde oyuncuların laf kondurmadığı, ağızlardan düşmeyen bir seriydi. İnsanlar uzun bir süredir, Remedy'nin hasretleri içine çöken oyuncuları EPİK bir duyuruyla bir gün kıvança erdirebilecek miydi sorularını akıllarında dolaştırırken, REMEDY bu gece bombayı patlattı!




Yapılan açıklamalara göre, Max Payne ve Max Payne 2 "REMAKE" yapım aşamasında! Oyunun yapımını Remedy üstlenecek ve Rockstar da her türlü maddiyatsal boyutu karşılamayı uygun görecek. Halihazırda oyunun yapımı başlangıç düzeyinde. Tasarımlar, dizaynlar üzerinde uğraşılıyor. Tüm bunlar gelişme aşamasını bitirdikten sonra, önümüzdeki senelerde Max Payne ve Max Payne 2 "tek bir paket halinde" yeniden çıkış yapıyor olacak. Oyun PC, XBOX Series X/S ve PS5 için çıkacak. Remedy'nin "Control" isimli oyununda kullandığı Nortlight grafik motoru kullanılıyor olacak. Yeni duyurular geldikçe düzeltmeler yapılmaya devam edilecek.
S
2 yıl
Exoprimal [PS5 ANA KONU]
Exoprimal, Online tabanlı bir aksiyon oyunu. Oyun yakın gelecekte geçiyor. Dinozorların dünyaya saldırmasına karşı beşer kişiden oluşan iki takımın dinazorları durdurmasını konu ediniyor. Capcom tarafından PS4 ve PS5 için geliştiriliyor





https://www.youtube.com/watch?v=F3K89Vlz-80&feature=youtu.be
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.