H

Binbaşı
18 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
152 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
H
8 yıl
Var mı Buralarda Benden Eskisi
Var mı bakalım
H
9 yıl
Küçük çocuklar nasıl zaptedilir?
Merhaba arkadaşlar.
Evde 9 yaşında bir çocuk var.Benimle bir süre misafir olacak. Maalesef kendisi çok bağırıyor. Susturmak için bir yöntem kullandım ama hareketliliğine çözüm bulamadım. Sakinleştirici yemekler yapıyorum ama yemek seçiyor kerata Ben nasıl zaptederim bunu, e malum küçük çocuk sonuçta, radikal yöntemler kullanmaya gönlüm elvermiyor
H
10 yıl
LG G2 Fiyatlari Duser mi?
LG G2 almayi dusunuyorum ancak G3 cikti diye fiyatlari daha da dusermi diye dusunmeden edemiyorum vatanda mediamarktta falan 1440 lira sizce bir sure daha beklemeli miyim?
H
10 yıl
1500 TL butcem var hangi telefonu almaliyim
1500 tl civari butcem var aklimda s4 almak vardi ama burda cok kotulenmis. Sizce ne almaliyim? LG G2, HTC Desire 816, belki iphone ama bilmiyorum, discovery elite diyenler var onu hic bilemedim GMin, Xperia Z1 Compact var ya da sizlerin onerebilecegi nedir? Lumia 1020 gibi kameraya ya da herhangi biseye ozellesmis degil de overallda iyi bi telefon ariyorum ve muhtemelen uzun sure bidaha almayacagim o yuzden dayaniklilik ve servis de benim icin onemli
H
10 yıl
Oyun İsmi?
Merhabalar.
2000'lerde kalma bir oyun vardı. Sıra tabanlı RPG, kamera açıları her sahnede sabit (Resident Evil'ın ilk oyunları gibi). Odalara girince fightlar oluyordu, bazen de odalardan sandıklar çıkıyordu. Sandıkları açmak için doğru anahtarlarla doğru kombinasyonlar yapmak gerekiyordu, yoksa can kaybediyordunuz. Bir de son bölümün bitişinde ana karakter bir kadınla konuşuyordu, o sırada yıldız kayıyordu.
Bu oyunun adı neydi, hatırlayabilen?
H
11 yıl
Tekrardan Merhabalar
Merhabalar. Uzun bir süredir siteye girmiyordum. Bugün kafama esti, acaba bunlar ne yapıyor diye merak ettiğimden dolayı şu siteye bir göz atayım dedim, lakin beni bu eylemi gerçekleştirdiğime pişman ettiniz beni.
Forumda değişen neredeyse hiçbir şey yok, hala aynı basitlikte konular; yok efendim tipim nasılmış, kız verir miymiş, yok şöyle büyük memeli kızlar vesaire. Arkadaş seviyeniz ne sizin ya? Hiç kişisel-kültürel gelişimde bulunmayı falan düşünüyor musunuz acaba? Koca koca adamların böyle boş boş işlerde bulunması mantıklı mı sizce?

İşbu girinin bir avare tarafından atılmış olmasının bahsi geçen girinin anlamsızlığıyla ilişkilendirilmesi gerek etik gerek yasal açıdan uygun değildir.
H
11 yıl
[Çok Acil]Modem Önerisi
Merhabalar.
Modemim öldüğü için, acilen yeni bir modem almam gerekiyor.
Wireless, en az 1 hub'lı, port açma sınırı gibi konularda sıkıntı yaşamayacağım ve sadece evde kullanacağım bir modem arıyorum.
Hemen cevap verirseniz memnun olurum.
H
11 yıl
Free Steam Gifts - Beleş Steam Oyunları(?)
Tıklama sayısına göre gift verdiğini iddia eden bir siteymiş. Birbirimize link verip karşılıklı olarak tıklaşabiliriz diye düşünüyorum.

Benim linkim bu, eğer tıklarsanız memnun olurum.
http://www.freesteamgifts.com/index.php?id=154566

Edit: Fake çıktı.
H
11 yıl
Bıyık Problemi
Merhaba arkadaşlar.
17 yaşındayım ve bıyık ile ilgili sormak istediğim bir sorun var.
Herkesin yaşadığı sorunun tam tersine, benim sakal ve bıyık gelişimim çok hızlı. Bir gün traş olmasam bile direk bıyık çıkıyor, ancak tam badem bıyık oluyor. Düzenli bir sakal gelişimim yok, bıyıklar çok hızlı, favoriler - çene altı hızlı, boyunda çok yavaş, bıyık ile yanak arasında ise çok seyrek sakal çıkıyor. Ayrıca jiletle de makineyle de tıraş olduğumda da kıllarımı tam olarak alamıyorum, illaki 1 mm'lik sakal kalıyor. Ha bıyıkları tersten alırsam kesiliyor evet, ama bu hem cildimi tahriş ediyor, hem de ertesi güne ardarda 4-5 tane küçük sivilce çıkarıyor. Ayrıca tıraş olduğum zaman derim yeşil bir renk alıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Kullandığım tıraş makinesi: Braun SmartControl 3
< Resime gitmek için tıklayın >


Kullandığım tıraş bıçağı: Gilette Fusion ProGlide


Kullandığım tıraş jeli: Nivea Sensitive
H
12 yıl
Arkadaşa Ekran Kartı + Monitör?
Merhaba arkadaşlar.
Arkadaşım 3D oyun oynayıp film izleyebileceği bir sistem istiyormuş. 1000 TL civarı bir sistemi varmış. Eskiden çoğu parçanın özelliklerini bilirdim de, artık bilgilerim pek güncel değil maalesef, dolayısıyla yardımcı olamadım. Buna göre arkadaşa monitör ve ekran kartı tavsiyesi verebilir misiniz?

İşlemci: Intel® Core™ i7-870 2.93 GHz
Bellek: 4 GB DDR3 Ram (667 MHz)
Anakart: ECS H55H-CM
PSU: 500 W



Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.