A

Yüzbaşı
12 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
26 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
13 yıl
ACİL! 2006 Model Astra 1.6 Benzinli Otomatik Vites hakkında yorumlar
2006 Model Astra 1.6 Benzinli Otomatik Vites bir araç bulduk, almayı dusunuyoruz. Anadolu yakasında arabayı gösterebileceğimiz güvenilir bir servis arıyorum. Ayrıca Bu araba hakkında kullanan arkadaşlardan yorum rica ediyorum. Bu hafta icerisinde arabayı alma durumumuz oldugu icin yorumlarınız cok onemli arkadaslar.
A
13 yıl
Opel Servis Önerisi, Astra Classic araç hakkında yorum
2006 Model Astra 1.6 Benzinli Otomatik Vites bir araç bulduk, almayı dusunuyoruz. Anadolu yakasında arabayı gösterebileceğimiz güvenilir bir servis arıyorum. Ayrıca Bu araba hakkında kullanan arkadaşlardan yorum rica ediyorum. Bu hafta icerisinde arabayı alma durumumuz oldugu icin yorumlarınız cok onemli arkadaslar.
A
13 yıl
2004-2005 Polo hakkında görüşleriniz? 20 bin civarı VW önerisi
Öncelikle herkese iyi forumlar, iyi günler,

Bütçem 22 bin TL ve hatchback bir araba almak istiyorum. Fakat ara ara kardeşim de kullanacağı için otomatik olmak zorunda. Size sormak istediklerim

Almak istediğim araç 2004-2005 civarı bir Polo 1.4 Otomatik benzinli (dizel alabilecek durumum yok) , 50.000-75.000 km yapmış arabalar var piyasası 20-21 bin TL gibi sanırım. Ben açıkçası bu klasmanda bu fiyata daha kaliteli bir araba bulamadım,eski kasa Corsa var, kullandım hiç güven vermiyor.Hyundai,Kia,Daihatsu vs uzakdoğu düşünmüyorum. Babamda her zaman VW nin çok iyi bir araba olduğunu söyler ayrıca "Ben kardeşinle seni sokakta bulmadım bisküvit araba almayın adam gibi bişey alın" diyor

1. Yakıt sarfiyatı nedir? Otomatik şanzıman olacağı için daha fazla olacak ama dert değil
2.İstanbul'da en iyi servis noktası neresidir? Şayet bir 2. el araç bulursam götürüp göstereceğim sağlam bir servis arıyorum.
3.Yedek parça diğer arabalardan hallice pahalıdır tahmin ediyorum. Yan sanayii durumu nedir? Kolay parça bulabilirmiyiz?
4.Vergi konusunda hiçbir fikrim yok aydınlatabilirseniz sevinirim, yıllık vergisi ne kadardır?
A
13 yıl
Kalıcı olarak üyelik silmek
Üyeliğimin kalıcı olarak silinmesini istiyorum.Google da isim aratınca bu üyelik ve yazdığım mesajların çıkmasından son derece rahatsızım uzaklaştırma değil kalıcı olarak silmek istiyorum.
A
14 yıl
Firefox Resim Engelleme
Firefox da bir sitede dolasırken resimlerin ustunde rastgele sag tusa basıyordum.Yanlıslıkla elim kaydı ve bir resmin ustunde sag alttaki fonksiyona tıkladım.
Gorebildigim kadarıyla ''img.img507 sitesinden gelen resimleri engelle'' ya da bunun gibi birsey yazıyordu.Engelledigim resim kaynagını nasıl tekrar normal hale getirebilirim?
A
15 yıl
S-Link U 45 Ethernet/USB ACİL COZUME İHTİYACIM VAR
Bugun bir usb/ethernet girişi aldım satın aldım.Ethernet girişim bozulmustu ve USB den halledeyim net e girme işini dedim.Fakat aldıgım aparat ıcın bır turlu driver yukleyemiyorum. İcınden bir cd cıktı.Cd nin icinde cesitli isletim sistemleri icin klasorlenmiş halde bir kac dosya var.Win Xp ye girince bir notepad dosyası bir .sys formatında dosya ve bir resim gozukuyor.Herhangi bir program aracılığıyla yukleyemiyorum.

Aygıt Yoneticisinde ''bu aygıt icin surucu yuklenmemiş'' diyor.Fakat elle sozkonusu dosyalara ulasmak icin goz at a bastıgımda bana sunulan menu den ulasamıyorum.Donanım Ekle den yapmaya calıstıgımda ise 'Bilinmeyen Aygıt düzgün çalışıyor'' yazıyor.Arkadaslar bu .sys formatlı dosyayı nasıl yukleyebilirim ve kullanıma hazır hale getirebilirim.Cok Acil yardıma ihtiyacım var.
A
15 yıl
Ram Eklemek
Arkadaslar dun pcye ekstra ram aldım.İmzamdaki sistem bileşenlerine bir adet daha Kingston 667 mhz DDR2 ekledim.3 GB oldu.Bilgisayarı actım sonra everest ten ve bir kac programdan daha onayladım 3071 mb ram gozukuyordu.Sonra işlerime devam ettim.15 dakika sonra monitorum karardı ve pc takıldı.Sonra restart attım ve acılmadı 15 dakika sonra bir daha actıgımda BIOS ekranımda ''Overclocking failed or overvoltage failed'' yazıyordu.Mhz degerleriyle ya da cpu ile oynamamıstım.Windows XP 32 bit kullanıyorum.64 bit mi yuklemem gerekir? Sorun nedir?
A
15 yıl
format sorunu
Arkadasımın bilgisayarına windows ustunden format atılmaya calısılmıs daha once.BIOS dan format atamıyorum ve harddisk deki diger bolumu silemiyorum.Zaten iki işletim sistemi olan makineye bir ucuncusu daha yuklenmiş olucak.Windows ustunden BIOS da daha once yuklenmiş olan işletim sistemlerini silebilir miyim? Ya da harddiski sıfırlayabilir miyim?
A
15 yıl
Amd Sistemden Görüntü Alamıyorum!
Bir Amd sistem topladım.. Msi onboard grafik kartlı anakart,Athlon 5000 ve 2gb kingston ram.Harddiskim de eski makinemden kamla IDE.. Butun bılesenleri monte ettim,power supply a bagladım fakat bir turlu goruntu alamıyorum.Monitorde sorun yok vunku 24 saat calısan bir monitorde deniyorum ve benım gırısımlerımden sora calısmaya devam ediyor.Nerede yanlıs yapıyorum? Kısa devre olur diye backplate i soktum.Yine goruntu alamıyorum.. Yardımcı olabilir misiniz?
A
15 yıl
Video sorunu
Mozilla Firefox kullanıyorum adobe flash 9 var.. Java da guncel.. 2 gundur anlasılmaz bir sekilde youtube videolarını ızleyemıyorum..Youtube a giriyorum video yu seciyorum ve yuklenmıyor video.. Java da mı bır sorun var acaba? Aynı durum basına gelip cozebilen arkadas varsa lutfen yardım etsin.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.