U

Yüzbaşı
24 Aralık 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
86 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
U
4 yıl
küçük bilgi vereyim sizlere
yumurta alırken yetiştirme metodu 0 olanı tercih edin 3 en kalitesiz olanıdır.< Resime gitmek için tıklayın >
U
4 yıl
Bu kadar saçma sistem olamaz!
abim kontrol amaçlı hastaneye gidip covid testi yapıyor daha sonrasında pozitif çıkıyor halbuki pozitif değil testler karışıyor ve geri çağırıp negatif olduğu söyleniyor.kimle temas ettiğini sorduğunda sadece anne babamın adını soyadını söylüyor ve direk e devletlerine baktığımda riskli duruma düşüyor ne bir test var ne başka bişey. Abimin e devletinde riskli durumu negatif çıkınca riskli değile düşüyor.Ama anne babamın hâla riskli gözüküyor ve hiç bir yere gidemiyorlar suçsuz yere.Böyle saçma bişey olabilir mi.??
U
4 yıl
bana bi yardım eder misiniz?
arkadaşlar merhaba ben 2 yıllık önlisans mezunuyum dgs girdim açıköğretimden dgs ile kamu yönetimi veya uluslararası ilişkiler okumak istiyorum asıl sorum şu. askerlik tecil hakkım aralıkta bitiyor ben kamu yönetimi veya uluslararası ilişkiler bölümünü okursam lisans okumuş olmuyor muyum tecil ettirmem için 4yıllık lisans bölümü okumak zorundaymışım bilgisi olan var mı?
U
4 yıl
sizce ne yapmalı ?
22 yaşındayım aralıkta tecilim bitiyor çalışıyorum 2 senedir düzenli şekilde maaş alıyorum faiz düşmüşken ev veya araba mı almalıyım yoksa askere gidip gelmeli miyim
U
4 yıl
Arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz
rx470 ekran kartı aldım fakat güç kaynağım yetmiyor oyun açınca yeniden başlatıyor hangi güç kaynağını almalıyım 500w yeterli midir
U
4 yıl
spora başlamak
hazır evdeyken evde ne gibi sporlar yapılabilir zayıfım vücüt geliştirmek amaçlı.
U
4 yıl
gerçekten ingilizce öğrenmek ister misin?
evet ben istiyorum ve kısa sürede nasıl öğrenebilirim kurs falan
U
5 yıl
Ekran kartı tavsiyesi lütfen
Arkadaşlar merhaba ekran kartı almak istiyorum bütçem 1000-1500 tl
İşlemci:İ5 3470 3.2
Ram:8 gb ddr3 1333 mhz
Anakart hakkında bi bilgim yok taiwan çin malı sanırım
Yoksa bu sistemi satıp yeni bir sistem mi almalıyım
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.