|

Teğmen
08 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
32 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
|
5 yıl
Yarı otomatik stop etme
Merhaba arkadaşlar, Citroen C3 2006 yarı otomatik aracımda son zamanlarda geri vitesten boşa ya da ileri vitese attığım zaman araç stop ediyor. Yeniden çalıştırıyorum. İleriden boşa ya da geriye attığımda sıkıntı yok. Aracım benzinli. LPG yok. Deneyimlerinize dayanarak sorun nerede olabilir. Birkaç ustaya sordum hepsi farklı şeyler söyledi. Kimi şanzıman, kimi beyin, kimi de deneyip bakmak lazım dedi. O yüzden size danışmak istedim. Şimdiden tüm önerileriniz için sağolun.
|
5 yıl
Silinebilir
..
|
6 yıl
Volkswagen Golf 2003
Merhaba arkadaşlar, bir araç buldum satın almak istiyorum. 2003 model golf 1.6 premiline otomatik 140 bin de 34 bin TL istiyor sahibi. Hasar kaydı 6 bin Tl. Fiyatı nasıl arkadaşlar. Önerir misiniz yoksa başka araçlara mı bakayım. Alternatif olarak Peugeot ya da Citroen düşünüyorum bu fiyat aralığında.
|
7 yıl
Adsl değerleri
Arkadaşlar merhaba,

Altta koymuş olduğum resimdeki snr ve zayıflama değerlerim çok kötü sanırım. Bu snr ve zayıflama değerlerinin kullanmış olduğum modemle bir ilgisi var mıdır? Modem değiştirmek ne kadar mantıklı olur. Modemim kablosuz. Modemin markası Netsis 4323dl. Yardımcı olursanız sevinirim.


< Resime gitmek için tıklayın >
.
|
9 yıl
Bankaya gitmeden kredi
Arkadaşlar enpara gibi bankaya gitmeden kredi başvurusu yapıp onay sonrası hemen hesaba para aktaran ve kredi kartı da olan banka var mıdır?
|
9 yıl
iki araç arasında kaldım
Herkese iyi forumlar,

Arkadaşlar araçlardan bir tanesi Renault Clio 2003 model 1.4 full +full 135000 binde otomatik diğeri de Ford Fiesta 2004 model 1.4 TDCi full DEĞİL 160 binde otomatik. Fiyat olarak Fiesta 1000 TL daha pahalı. Yardım ve önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden sağ olun.
|
9 yıl
18000 TL\u0027ye kadar araç arıyorum
Herkese iyi günler,

Başlıkta belirttiğim gibi 18000 TL'ye kadar otomatik, 160 bin km altı, hatchback (5 kapı), 2000 model ve üstü değişeni olmayan araç arıyorum. Ankara'da yaşıyorum. İlgilenen olursa, mesaj atabilir.
|
9 yıl
Yardim opel astra 96
İyi aksamlar arkadaşlar araba almayı düşünüyordum bu sebeple sizden fikir almak istedim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Opel astra 96 model 1.6 250 bin km otomatik vites 14 bin lira eder mi? Ne düşünüyorsunuz? Birkaç sene için şehir içi kullanımda sorun yaratır mi? Satarken çok zarar etme ihtimali var midir? Ya da elimde kalma durumu var mi?
|
9 yıl
Open office sıralama
Arkadaşlar open office excel programında soldan sağa sıralanan sayıları yukarıdan aşağı nasıl sıralarız bilen var mı?

Yani 1 2 3 4 5 sayıları

1
2
3
4
5
seklinde olacak.
|
10 yıl
Excel Mod fonksiyonu ve toplama
Arkadaşlar excelde kısa yoldan bir işlem yapmak istiyorum. Elimde bir tablo var. Tablodaki sayılar karışık şekilde sıralanmış, bu sayıları tek ve çift olarak ayırıp tek olan toplam kaç tane sayı var onu görmek istiyorum. Bunun için tek bir formül var mıdır? Benim bildiğim şu şekilde bir formül oluşturmak gerekiyor.

=TOPLAM(MOD(A1;2)+MOD(B1;2)+MOD(C1;2)+mod...) şeklinde gidecek bu formül. Çok fazla sütun ve satır olduğu zaman nasıl bir formül yazılması gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.