S

Er
10 Eylül 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
54 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
6 yıl
SERİ İLK 100 (güncellendi)
Merhaba arkadaşlar YKS de ilk 100 ü hedefliyorum. Hedefime ulaşmaya çalışırken de yaptıklarımı sizlerle paylaşmak ve kendimi motive etmek istiyorum. Forumda gerçekten çok boş yapıldığını düşünüyorum faydalı bir konu olması dileğiyle Eels kardeşimin yaptığını ben de yapıyorum :)

Güncel Deneme Netleri:
TYT-106.5 (Zafer Yayınları)
Türkçe: 38/2Matematik:39/0 Sosyal:14/6Fen:18/2
AYT-çözülmedi (Şubat’tan sonra başlar diye düşünüyorum)

Edit: Arkadaşlar günlüğü telefondan güncellediğim için artık konuya mesaj olarak ekleyeceğim. Zamanım olmuyor pek uğrayamıyorum foruma. Bu arada bir deneme olduk onun netlerini ekledim ve TYT de hala eksik olduğumu fark ettim biraz TYT ye yoğunlaşacağım bu aralar.
S
6 yıl
SİLİNSİN
sil
S
6 yıl
Silinsin
Sil.
S
6 yıl
Silinsin
.
S
6 yıl
105-110 bandı TYT için Öneri
Merhaba arkadaşlar şuanda TYT de 105+bandındayım(Sosyal konusunda gerçekten zorluk çekiyorum 4-5 yanlış geliyor genelde /2018 TYT de de 104 net yapmıştım.)daha fazla geliştirmek için özel bir tavsiyeniz var mı ? Ayrıca benden öneri isteyenler için de açtım bu konuyu.
S
6 yıl
AYT MATEMATİK İÇİN KAYNAK ÖNERİSİ
Beyler AYT matematik için Bilgi sarmalı 3–4-5 den başka bir kitap daha kullanmak istiyorum sizce Acilin Ayt si ne zaman çıkar ya da önerebileceğiniz bir kitap var mı ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.