M

Teğmen
01 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
34 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
8 yıl
Uzmanlara Soru ?
Arkadaşlar elimde çıktı olarak alınmış bir harita var diyelim, ben bu haritayı android telefonda alpine quest uygulamasında kullanmak istiyorum, haritanın fotoğrafını çektim fakat konum bilgilerini ekleyip bu programda layer olarak nasıl kullanabiliriz ? Benim istediğim bu çıktıyı dijital hale getirip uzerinde alpine quest ile ölçümler yapabilmek. Yanımda bilgisayar olmadığı için pc de bu işlemi yapan programları kullanamıyorum. Başka bir yolu var mı acaba ?
M
8 yıl
Max 5000 Gamİng Tavsiyesi
Arkadaslar bayram sonrası maksimum 5000 TL bütçe için en uygun Gamİng laptop hangişi olur ? Gönlüm asus g serisinden yana , yada gtx 1000 serişi ekran kartlarıni mi beklesek ucuzlarsa die bi yardımcı olun ?
M
8 yıl
Ayakkabı Ve Pedal
Arkadaşlar ne zamandır kilitli pedal ve ayakkabı bakıyorum.

Şehir içinde kullanım için kilitli pedal ve ayakkabı arıyorum. Genelde şehir içi kullanacağım. Bisikletten inip ayakkabı ile şehirde rahat dolaşabilecek şekilde ne alınabilr ? MTB ayakkabı ve pedal önerildi ama nasıldır acaba ?
M
10 yıl
Elektrikli termostat yardim...
Bende bosh elektrilli sohben var.gecen bi sikintisi vardi biraz karistiedim beyinden yani karttan cikip kazanin icine giren ve metal bir cubuga yalitimli bantla tutturulmus kucucuk bir elektronik parca var muhtemelen isiyi olcmek icin kullaniliyor ben bu parcayi kirdim arastirmalarima gore isi sensoru yada termistor denen bir parca ben bu parcayi piyasadan bilabilir miyim ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.